Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, σήμερα ενω ημουν στο chrome ξαφνικά μου εβγαλε μηνυμα αδυνατης συνδεσης.Μπηκα απο το μοζιλα κ ολα καλα.Μπηκα τώρα και μου βγάζει το ιδιο μηνυμα κ στο μοζιλα.Ο εξπλορερ δε μου ανοίγει καν.

Τι μπορω να κανω ; εχω εντυπωση πως ειναι θεμα των windows καθως απο το βαιπερ εχω κανονικα σύνδεση στο ίντερνετ

Δημοσ.

Αν εισαι σίγουρος οτι το ρουτερ, η γραμμή σου, & το firewall δουλεύουν σωστά κι αν μπορείς να συνδεθεις απο άλλη συσκευή, θα έχεις αρπάξει κανένα malware.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Καταρχάς δες αν μεσω του router σου μπορείς να μπεις αλλου internet δηλαδη αν εχει πρόβλημα το router ή οχι , απο εκει και πέρα κανε uninstall τους drivers της κάρτας δικτύου και ξανα πέρνα τους και κανε ενα scan για trojans κτλπ με malwarebytes και superantispyware

Δημοσ.

Καταρχάς δες αν μεσω του router σου μπορείς να μπεις αλλου internet δηλαδη αν εχει πρόβλημα το router ή οχι , απο εκει και πέρα κανε uninstall τους drivers της κάρτας δικτύου και ξανα πέρνα τους και κανε ενα scan για trojans κτλπ με malwarebytes και superantispyware

Καλημέρα. Το πρόβλημα μου λύθηκε. Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Είμαι σίγουρος ότι λύθηκε με τα scan. Τέτοια συμπεριφορά, δηλαδή να βγάζει πρόβλημα ο ένας browser ενώ ο άλλος να δουλεύει και μετά να μην δουλεύει ούτε ο άλλος είναι σημάδια μόλυνσης, πιθανόν κάποιο trojan.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...