Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

κακά τα ψέματα, για τις "normal" αποστάσεις που έχουμε όλοι μας τις τηλεοράσεις πρέπει να παίρνουμε 85 ίντσες για 4Κ...

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πριν κάποια χρόνια ήταν αδιανόητο να σκεφτείς πτι θα χεις μια 50 στο σαλόνι δεδομένων οτι πι περισοτεροι είχαν 32αρα και την ελαγαν μεγαλη οπότε ποτε μη λες ποτε!

• Like 2
Δημοσ.

Δεν ειπε "ποτέ"! Εμενα παντως η επομενη τηλεοραση καπου σε αυτες τις ιντσες θα ειναι (το πότε θα την παρω ακριβως δεν ξερω, αλλα καπου τοση θα ειναι :)

Δημοσ.

Υποψην για να δεις σωστο 3D χρειαζεσαι πολλες ιντσες.

Αλλιως πρεπει να σαι κανα μετρο απτην τηλεοραση.

Σας το λεει καποιος που βλεπει 3D απο 106'' με 3D projector.

Δημοσ.

Υποψην για να δεις σωστο 3D χρειαζεσαι πολλες ιντσες.

Αλλιως πρεπει να σαι κανα μετρο απτην τηλεοραση.

Σας το λεει καποιος που βλεπει 3D απο 106'' με 3D projector.

Σε τι απόσταση βλέπεις?

Δημοσ.

ειναι ακριβη ακομα.........

(για το ιστορικο της υποθεσης....ο κωτσος ειχε βγαλει την 55 σ'αυτα τα λεφτα.....την πρωτη μερα που  εβαλε τη σειρα στο σάιτ του)

Δημοσ.

Δεν το νομιζω.

Σωστά το υποθέτεις. Δεν εννοούσα το 4K 3D.

Οταν βλεπεις σε 40" τηλεοραση απο τα 2+ μετρα ειτε βλεπεις 720p ειτε 1080p δεν υπαρχει καμια απολυτως διαφορα.

Και όμως, διαφορά υπάρχει.

Δημοσ.

Σωστά το υποθέτεις. Δεν εννοούσα το 4K 3D.

Και όμως, διαφορά υπάρχει.

Προσωπικα επειδη εχω μια 42αρα πλασμα εδω και 4 χρονια απο την αρχη κατεβαζα καλα 1080p αρχεια.Επειτα ειδα οτι αγοραζα σκληρους συνεχως.Ειπα να δοκιμασω κανα καλο 720p με 6+mb bitrate σε συγκριση με ενα 1080p στα 10+mb bitrate.Τα τεσταρω καμια ωριτσα απο πολυ κοντα(στα 40 εκατοστα max) και δεν ειδα καμια απολυτως διαφορα στην 42αρα.Απο τοτε διαγραφω συνεχως τα 1080p και τα αντικαθιστω με καλα 720p αρχεια.Στην 55αρα θα χρειαστουν παλι 1080p αλλα ενταξει 7gb την ωρα κατεβαζω οποτε no problem.Εχουν πεσει και οι σκληροι στα 90 οι 3tb οποτε κομπλε.

Το marketing που εχει γινει ειναι εξαιρετικο.Ο αλλος ηθελε να παρει 32αρα και ελεγε μα 720p?Και πηγε εδωσε 100+ παραπανω για 1080p.Την πατησα και εγω πριν 6-7 χρονια που πηρα 32αρα στο 500αρικο ενω ιδια εβγαινε και σε 720p στα 400.

• Like 1
Δημοσ.

Στην 55αρα θα χρειαστουν παλι 1080p αλλα ενταξει 7gb την ωρα κατεβαζω οποτε no problem.

Γιατί να κάνεις διπλές "δουλειές"; 

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Καλά το calculator κι αν είναι μαρκετίστικο κόλπο ... Σου βγάζει την 40άρα στα 2.5 μέτρα άχρηστη!

ναι για 2.5m η 40αρα είναι "μικρή"...

τώρα για το αν είναι μαρκετίστικο κόλπο φαντάζομαι ότι θα έχεις κάποιο άλλο το οποίο θα βγάζει τη "σωστή" για να έβγαλες αυτό το συμπέρασμα...

• Like 1
Δημοσ.

Nαι, κι εγω αναποδα το διαβασα το calculator... Μα ειναι δυνατον να μου δινει για 120" κοντα στα 5μ αποσταση που να ξεχωριζεις ακομα πιξελ στα 1080? Ουτε καλα-καλα στα 2 μετρα δεν τα ξεχωριζω (ναι, με 20/20 οραση!). Λεει βεβαια για στατικη εικονα και οχι κινουμενη, οποτε και μονο απο εκει σε οτι εχει να κανει με ταινιες ειμαστε ηδη οφφ...

• Moderators
Δημοσ.

Χμμμ, και ειπα ξανα χθες σε σενα για οφθαλμιατρο, ουτε γυρεύοντας να πηγαινες! :P Εγω παντως τοσα χρονια στις 110'' ξεχωρίζω σε 1080p τα πιξελς στα 3 σχεδόν μετρα, οποτε επιβεβαιωνω το calculator χοντρικα! Μιλαει για μεγιστη αποσταση στην οποια οριακα μπορεις να τα ξεχωρησεις. Για να εχεις σωστη "εικονα" το ιδανικο θα ηταν ένα πατερν με εναλλαξ λευκα - μαυρα πιξελς. Εχει να κανει με την διακριτικη ικανοτητα του ματιου αυτό, δεν είναι πυρηνική φυσικη.

Εχε υποψιν σου, ότι ο prof λεει το ακριβως αντιθετο από σενα όταν λεει ότι βγαζει αχρηστη την 40αρα το calculator, λεει δηλαδή ότι στην 40αρα ξεχωριζει τα πιξελς σε 1080 πολύ πιο μακρια από τα 2.5 μετρα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...