karcin Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2003 Σύμφωνα με το ADSL.gr η Sparknet προσφέρει το εξής πακέτο που το θεωρώ ευκαιρία: Συγκεκριμένα προσφέρει DYNAMIC IP, 1 POP3 MAILBOX KAI ME WEBMAIL, USERPAGES 5Mb 5GB free traffic/μήνα (7€ χρέωση ανά GB επιπλέον) με κόστος για INTERNET 20.00 και ΟΤΕ € 27.50 €. Δηλαδή για εμένα που δεν κατεβάζω πολλά προγράμματα και θέλω μια γρήγορη πρόσβαση στο ίντερνετ είναι ότι πρέπει.
whiteman7 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2003 emena prosopika oi periorismoi se gb mou ti spane...edo milame gia flat rate internet kai adsl xoris periorismous kai tha baloume kai ogkoxreosi ?
UserX Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2003 emena prosopika oi periorismoi se gb mou ti spane...edo milame gia flat rate internet kai adsl xoris periorismous kai tha baloume kai ogkoxreosi ? pes ta xrisostome!!! an kai 5 Gbytes ana mina isos einai iperarketo gia kapoion, gia allous den ftanei oute se 1 week !!
3DViRuS Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2003 re emena den ftanei oute gia 2 meres ti leme... kaname aman kai pos na fygoume apo ogoxreosi kai tha girisoume pali kei?
adams Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2003 kaname aman kai pos na fygoume apo ogoxreosi kai tha girisoume pali kei? Oγκοχρεωση δεν ειχαμε...μονο χρονοχρεωση..χειροτερα δηλαδη...
dim_b Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2003 Μην τρελλαίνεστε ρε παιδιά. Ένας εναλλακτικός τρόπος χρέωσης είναι. Όσους κατεβάζουν μέχρι 250ΜΒ τη μέρα τους συμφέρει. Άλλωστε, αν η Sparknet δεν αναβαθμίσει γρήγορα τις γραμμές της (32 Μbps με εξωτερικό), μόνο τέτοιους χρήστες θα εξυπηρετεί.
3DViRuS Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2003 kaname aman kai pos na fygoume apo ogoxreosi kai tha girisoume pali kei? Oγκοχρεωση δεν ειχαμε...μονο χρονοχρεωση..χειροτερα δηλαδη... ante na se do esena pou exeis meinei akoma ekei kai ta skas :PPPPPPPPPPPPPPP
karcin Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2003 Νομίζω ήμουν συγκεκριμένος σε αυτό που ανέφερα. Δεν κατεβάζω πολλά προγράμματα και mp3 (σίγουρα λιγότερα από 100 mb την μέρα) γι'αυτό και με συμφέρει. Σίγουρα 3DViRuS δεν είμαστε στην ίδια κατηγορία χρηστών και προφανώς εσένα δεν σε συμφέρει. Αλλά τα 20 € από τα 47 € έχουν μεγάλη διαφορά και για μένα είναι ένα αξιόλογο ποσό που με το συγκεκριμένο πακέτο νομίζω πως μπορώ να το αποφύγω.
Passworld Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2003 Αλλά τα 20 € από τα 47 € έχουν μεγάλη διαφορά και για μένα είναι ένα αξιόλογο ποσό που με το συγκεκριμένο πακέτο νομίζω πως μπορώ να το αποφύγω 34 me tellas
dim_b Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2003 Ναι, αλλά και τα 16,50€ (μαζί με το ΦΠΑ) είναι μεγάλη διαφορά γιά κάποιον που θέλει μιά γρήγορη σύνδεση χωρίς να κάνει τρελλά downloads. Tα 170ΜΒ/ημέρα που μπορείς να κατεβάσεις με τα 20€, αντιστοιχούν με 9 ώρες download σε φουλ ταχύτητα με μιά απλή PSTN ενώ με τη DSL τα κατεβάζεις σε 1 ώρα. Γιά κάποιους που θέλουν απλώς να σερφάρουν, να κατεβάσουν μερικά mp3 ή και κανένα προγραμματάκι είναι υπεραρκετά (εγώ δεν ανήκω σ'συτή την κατηγορία ). Θα μου πεις βέβαια ότι 56€/μήνα είναι πολλά γι'αυτό, αν όμως κάποιοι θέλουν να τα δώσουν είναι δικό τους θέμα.
whiteman7 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2003 paidia ua pesoun kai allo oi times kai pleon de tha milaei kaneis gia kartoules...erxontai xristougenna...tha deite...bebaia kathe epilogh einai apodekti...an einai simferousa o kathena sto krinei basi tis tsepis kai ton anagkon pou exei
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.