Zississ Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα, Έχω το Technicolor TG589vn v3, με το οποίο δεν είχα κανένα πρόβλημα, μέχρις ότου αγόρασα το Wii U για το MarioKart 8, και τελικά δεν μπορώ να συνδεθώ online. Όταν πάω να συνδεθώ τρωω error, και απ'οτι είδα σε forums το πρόβλημα υπάρχει γενικά, αλλά λύνεται με DMZ και δεν έχω καταφέρει να βρω τη ρύθμιση στο router μου. Έχω δοκιμάσει σε άλλα ρουτερ του ΟΤΕ και δουλέυει κανονικά. Τελικά μέσα από το ρουτερ έκανα Create a new game or application και πέρασα όλα τα ports για το ΜΚ8, αλλά όταν πάω να το αναθέσω στο Wii U μου βγάζει αυτό το μήνυμα "The port configuration of the game or application conflicts with an already assigned game & application. Assigning this game or application is not possible." Και έχω κοιτάξει σίγουρα ότι δεν έχω άλλα custom games περασμένα στο router (στο Menu του ρουτερ έχει καμια 30αριά games/applications που φοβάμαι να τα σβήσω). Μετά από πολύ ψάξιμο στο portforward.com βρήκα ότι σε παρόμοιο ρουτερ της Thomson πρέπει να κάνω κάτι αλλαγές μέσω telnet για να έχω Open NAT αλλά πολύ φοβάμαι ότι δεν έχω ιδέα πως γίνεται. Πριν προχωρήσω σε άλλες εναλλακτικές (πχ καινούριο VDSL ρουτερ) έχετε να μου προτείνετε τίποτα?
poulinos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 το dmz στο thomson/technicolor/speedtouch γινεται μονο μεσα απο cli.το cli ειναι κλειδωμενο οποτε πρεπε να το ανοιξεις για να καταφερεις να μπεις μεσα και να κανεις την αλλαγη.υπαρχουν 2 τροποι για ξεκλειδωμα.ο ενας ειμαι με το wizard που αλλαζεις το admin password και ο δευτερος ειναι να κατεβασεις το configνα κανεις μια αλλαγη στο configuration που θα σου δωσει προσβαση στο cli και μετα να το ανεβασεις.βεβαια οταν το ανεβασεις μπορεις να εχεις κανει ηδη και την αλλαγη για το dmz.στο Nat πρεπει να μπει αυτη η εντοληnat tmpladd intf=Internet type=nat outside_addr=0.0.0.1 inside_addr=192.168.1.60192.168.1.60 ειναι η ip που υποτιθεται εχεις στο Pc σου.αν δεν εχεις αυτην ή δινεις αυτην καρφωτα ή την αλλαζεις στην εντολη με βαση αυτην που εχεις.καλο ειναι να ειναι καρφωταη ip στο tcp ip.http://portforward.com/networking/static-win7.htmστο ρουτερ ολα αυτα που ειναι ηδη assigned μπορεις να τα κανεις delete.απλα τα εχει ετοιμα σαν επιλογες για μερικα παιχνιδια/applications οποτε να μην χρειαζεται να το κανεις manual.εφοσον δεν εχει αυτο που θεςμπορεις να τα κανεις ολα delete.φτιαχνεις μετα ενα application και βαζεις ολα τα ports που θες εσυ εκει. αν εχεις οτενετ πρεπει να κλεισεις και την αυξημενη ασφαλεια απο το site της otenet.δεν υπαρχει λογος να αλλαξεις ρουτερ.ξεκινα με τα πιο πανω και το βλεπουμε.ολα θα γινουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα