Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλος μου θέλει να στήσει ένα mini pc για περίπτερο ώστε να συνδέσει νέο barcode scanner. Υπάρχει προφανώς πρόβλημα χώρου και η ιδιεταιρότητα οτι το pc θα δουλεύει 24/7.

i) Το ποσό που διαθέτουμε: ~300 κουτί

ii) Tη χρήση του υπολογιστή? συνδεση με  Barcode scanner 

iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: Barcode software

iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη?

NAI Οθόνη Αφής για να λειτουργεί pio ευκολα το software ~300 euro  extra

v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? OXI

vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?

eshop ή digital master  αλλά δεν είναι δεσμευτικό

vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Θα δούμε

viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο? ΟΧΙ

ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? ΟΧΙ

x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) ΟΧΙ

xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? ΟΧΙ

Δημοσ.

Κανένα windows hybrid σαν το t100 υπάρχει περίπτωση να σας βολέψει? Με 300 κάτι ευρώ τα έχετε όλα και την οθόνη αφής

• Like 1
Δημοσ.

Κανένα windows hybrid σαν το t100 υπάρχει περίπτωση να σας βολέψει? Με 300 κάτι ευρώ τα έχετε όλα και την οθόνη αφής

Δεν νομίζω να κάνει δουλειά κάτι τέτοιο. Σκέφτομαι για Micro ATX mobo αλλά δεν έχω στήσει ποτέ τέτοιο μηχάνημα. Τι ιδιεταιρότητες έχουν?

Δημοσ.

utrabook με win 8  ?

tablet με android?

pos?posiflex,icg,flytech,SAMPOS MICUS,SAM4S ,anyShop

το λογισμικο σε τι τρεχει δεν ειπες και τι requirements εχει

Δημοσ.

Πάντως σου ξαναλέω κοίτα και για κάτι σαν το t100. full Windows τρέχει, USB έχει, οθόνη αφής...γιατί να μη κάνεις δουλειά? Τα nuc θέλουν ram και ssd απόσο θυμάμαι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...