giorgos_nikore Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα σε όλους. Εδω και λιγες ημέρες μου έχει καρφωθεί η ιδέα να αλλάξω κουτί. Τώρα έχω το κουτι της υπογραφής μου και ολα χώρανε παρα πολύ άνετα και οι θερμοκρασίες ειναι παρα πολυ καλές. Το θέμα είναι ότι 3 χρόνια το πισί το έχω στο σαλόνι και πάνω στην τηλεόραση. Εκεί βλέπουμε ταινίες-σείρες , εκει ακουμε μουσικη, εκεί παίζω παιχνίδια. Αξίζει να πάω σε κάτι τετοιο http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811163179 Κατ´αρχήν λέτε να στριμωχτουν πολύ τα πραγματα; Ύστερα η 770 θα χώραει; Έχει ακούσει κανένας για το συγκεκριμένο κουτι κάτι; Περιμένω απόψεις και γνώμες. Σας ευχαριστώ ολους εκ των πρωτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Θα στριμωχτουν, αυτο ειναι σιγουρο οπως επισης σιγουρο ειναι οτι οι θερμοκρασιες θα ανεβουν αισθητα. Αναλογα με την υλοποιηση της 770 σου θα κριθει εαν χωραει...Η reference 770 χωραει οριακα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_nikore Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Λίγο που κοίταξα η asus ίδιες διαστάσεις με την reference έχει. Η silverstone βγάζει και ακόμα ένα μεγαλύτερο κουτί ( το gdo7) το οποίο ειναι 7εκ. πιο πλατύ, ενώ κρατάει το ιδιο μήκος. http://www.pcper.com/reviews/Cases-and-Cooling/SilverStone-Grandia-Series-GD07-HTPC-Case-Review/Hardware-Installation-Con Στα 150 γιούρια περίπου. Ρε παιδιά αξίζει; Αισθητικά πως σας φαίνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Για htpc ειναι απο τα μιο ομορφα case της αγορας...Τωρα για το αν αξιζει τα 150 ευρω, μονο εσυ ξερεις..Απο αποψη κατασκευης παντως ειναι αψογο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angelcrow Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Περίμενε λίγο καιρό να έρθουν στην Ελλάδα τα Silverstone GD09 και GD10 τα οποία είναι πιο οικονομικά και πιο προσανατολισμένα στην κατηγορία Gaming HTPC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_nikore Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Με λίγο ψάξιμο έκει κατέληξα. Θα περιμένω το gd10 φαίνεται πολύ καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα