Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας και καλώς σας βρήκα,

Έχει χαλάσει το κινητό μου τηλέφωνο και για αυτό πήρα ένα παλιότερο κινητό ,το sony ericsson W302, να κάνω και εγώ την δουλειά μου. Θα ήθελα να μάθω είναι δυνατόν να διαγράψω τις εφαρμογές vodafone? Αν δεν γίνεται αυτό υπάρχει τρόπος να αλλάξω ας πούμε το "firmware" του(αν λέγεται δηλαδή έτσι στα κινητά), προκειμένου να μην βλέπω αυτές τις αχρείαστες για εμένα εφαρμογές? Για αποφυγή παρεξηγήσεων πρόκειται για αυτό το κινητό(βλ. εικόνα πιο κάτω). Δεν θα ήθελα να κρατήσω ό,τι από ότι υπάρχει ήδη στη μνήμη του άρα ρίχτε μια λύση και ας σβηστούνε όλα.Οποιαδήποτε βοήθεια θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων :-) Καλά να περνάτε! Sony-Ericsson-W302-Price-Features.jpg

Δημοσ.

θέλει ειδικά διαδικασία να γίνει για να αφαιρεθούν οι εφαρμογές vodafone. Η διαδικασία λέγεται decustomize/debrand και πρέπει να φλασάρεις το κινητό τηλέφωνο με το official λογισμικό της SonyEricsson που δεν έχει τις εφαρμογές της vodafone

Δημοσ.

χμμ ok ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Είναι δωρεάν το λογισμικό αυτό? Υπάρχει κάποιος οδηγός που ταιριάζει σε αυτό το κινητό?

Δημοσ.

πρέπει να βρεις σπασμένη έκδοση του setool 2 και τα firmware για w302. Ψάξε στο google για setool 2 cracked και firmware για w302. Χρειάζεσαι 2 αρχεία για να το φλασάρεις. To w302 version xxxxx generic και την ίδια έκδοση σε andriatic

Δημοσ.

Το έχω ψάξει αρκετά στο google και αρχικά είχα βρεί απο άλλο site(fast gsm) αλλά δεν αφήνει να γίνει install κάποιο firmware αν δεν έχω credits(τα οποία αγοράζονται). Firmwares έχω βρεί (R1BB002_1207_2375_FENG_GENERIC_RED_95DF_01.software, w302_full_altbypass.ssw και R1BB002_FS_1207_2481_FENG_S_ASIA_LEVAN_RED_95DF_01.software. Τρία αρχεία στο σύνολο,δεν έχω ιδέα ποιο από αυτά βολεύει στην κατάσταση). Μετά βρήκα το se tools που λες αλλά εκτός από το ότι μου φαίνεται outdated είδα αναφορές για fraud και γενικά φαίνεται αρκετά αποδιοργανωμένο forum. Από όσο είδα και αυτό χρειάζεται κάποια credits για να λειτουργήσει,διόρθωσε με αν κάνω λάθος. Ευχαριστώ και πάλι, από ότι φαίνεται δεν υπάρχουν πολλοί που έχουν ασχοληθεί με το θέμα εξού και το γιατί είσαι ο μόνος που με βοηθάει μέχρι τώρα :o

Δημοσ.

FS_1207_2390_FENG_ADRIATIC_RED_95DF_01.R1DB001.SOFTWARE

1207_2375_FENG_GENERIC_RED_95DF_01.R1DB001.SOFTWARE

W302_CDF_1218_2458__FS__Customized_GBA.R1A.SOFTWARE

Τώρα αν δεν βρεις την έκδοση R1D και βρεις κάποια άλλη δεν υπάρχει πρόβλημα..φτάνει όλα τα αρχεία να είναι της ίδιας έκδοσης

Δημοσ.

Δηλαδή αυτά που βρήκα κάνουν αν και το w302_full_altbypass.ssw μου φαίνεται λίγο ύποπτο και από όσο κατάλαβα πρόκειται για την ασιατική έκδοση(αυτά που βρήκα). Αυτα που λες δεν υπάρχουν,τουλάχιστον όχι δωρεάν(εκτός από ρώσσικα στη γλώσσα -_-') και το SE Tool δοκίμασα όσα λινκς βρήκα,είτε είναι νεκρά είτε περιέχουν ιούς.. Ποιός ο λόγος που χρειάζονται 3 αρχεία? Ποιος ο σκοπός του καθενός?

Ευχαριστώ και πάλι

Δημοσ.

το ένα είναι το λογισμικό, το άλλο είναι το πακέτο γλωσσών και το τρίτο το file system που αντιστοιχεί στο πακέτο γλωσσών/ branding debranding..

Σου έστειλα pm για να σε βγάλω από τον κόπο just for free :)

Δημοσ.

Καποτε, ενας φιλος μου εκανε debranding στο k750 του απλα συνδεοντας το κινητο στο sony ericsson update service κια κανοντας του το τυπικο firmware update για τα k750. Αλλα το sony ericsson update service δεν υπαρχει πια, οποτε οτι κανεις θα το κανεις με το pc companion απ' οτι βλεπω

http://www.sonymobile.com/global-en/tools/update-service/

Δημοσ.

Καποτε, ενας φιλος μου εκανε debranding στο k750 του απλα συνδεοντας το κινητο στο sony ericsson update service κια κανοντας του το τυπικο firmware update για τα k750. Αλλα το sony ericsson update service δεν υπαρχει πια, οποτε οτι κανεις θα το κανεις με το pc companion απ' οτι βλεπω

http://www.sonymobile.com/global-en/tools/update-service/

αυτό είναι όντως πρόβλημα. Είναι λίγο άδικο που παράτησαν την υποστήριξη για όλα αυτά τα κινητά...θα του ρίξω μια ματιά να δω αν γίνει η δουλειά. Ευχαριστώ

Δημοσ.

To Pc companion δεν εντοπίζει το κινητό μου και εκτός αυτού δεν το υποστηρίζει...

έψαξα αυτό το XS++ και όντως υπάρχουν περισσότερα tutorial κλπ. Ακόμα όμως παραμένει πρόβλημα το ότι δεν βρίσκω τα σωστά firmware files. Επίσης σε ένα forum που το έγραφε για το XS έλεγε κάτι για το ότι το SE Tool είναι κατά κάποιο τρόπο ανώτερο

Δημοσ.

To Pc companion δεν εντοπίζει το κινητό μου και εκτός αυτού δεν το υποστηρίζει...

έψαξα αυτό το XS++ και όντως υπάρχουν περισσότερα tutorial κλπ. Ακόμα όμως παραμένει πρόβλημα το ότι δεν βρίσκω τα σωστά firmware files. Επίσης σε ένα forum που το έγραφε για το XS έλεγε κάτι για το ότι το SE Tool είναι κατά κάποιο τρόπο ανώτερο

Ρίξε μια ματιά στο topsony μήπως βρεις firmware εκεί

Δημοσ.

Ρίξε μια ματιά στο topsony μήπως βρεις firmware εκεί

το είδα και αυτό το site από πριν,το ανέφερε κάποιος σε ένα video,είναι επί πληρωμή από όσο είδα...

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Ξεθαβω  με μπουλτοζα.Eπειδη επεσε ενα ολοκαινουργιο w302 στα χερια, ποιο ειναι το τελευταιο firmware.Tωρα εχει το R1AB005.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...