Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Αυτός με τις αργές είναι ε. http://www.anandtech.com/tag/ssdnow-v300
8elwADSL Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Καλύτερα με +10€ να πάει κάποιος σε αυτόν http://www.e-shop.gr/adata-premier-pro-sp600-256gb-25-ssd-sata3-p-PER.320876
Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Όχι, αλλα δεν θα παιξουμε την κολοκυθια. Μεινετε ον τοπικ.
johnny.tifosi Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 γιατι εγινε τέτοια υποβάθμιση στον v300; πέρσι θυμάμαι ήταν ο ssd που πρότειναν κυρίως στο φόρουμ μαζί με τον Samsung 840, και τον έχω αγοράσει κι εγώ. δεν εχει κανένα πρόβλημα με τόσο αργές ταχύτητες. με βάση αυτά τα δεδομένα θα έλεγα να αποφύγουν όλοι αυτόν τον ssd και να προτιμήσουν κάποιον άλλο.
Locko Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Καλημέρα, Τον αγόρασα τελικά τον δίσκο. Παραθέτω και τα αποτελέσματα του Crystal.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 ahci? sata2 ή 3?
papars Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Για παλιό laptop μια χαρά θα είναι, εκτός και αν το παλιό Laptop δεν είναι και τόσο παλιό και είναι με SATA 3 controller, κανένα turbo Intel κ.τ.λ. Αν μιλάμε για πραγματικά παλιό laptop και αν τα 240GB χρειάζονται, θα έλεγα να μην ακυρώσεις τίποτα. Για καινούρια συστήματα με SATA 3 και τον αγοραστή να στοχεύει στην ταχύτητα, εκεί δεν αξίζει ως επιλογή. Εκεί καλύτερα ένας και καλός, είτε 128άρης, είτε με 30€ παραπάνω από τον Kingston της προσφοράς, 240άρης/250άρης..... Sony VGN-Z51WG Core2duo με sata 2 νομίζω είναι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 AHCI & Sata 3. ψιλοχάλι
dobro Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 AHCI & Sata 3. κριμα , με 22€ παραπανω θα έπερνες το Toshiba Q Series PRO 256GB και θα χτυπουσες υπεροχες ταχυτητες! anyway....καλοριζικος.
Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 21€ Δεν πειραζει του τα ειπα από χθες, ΠΡΙΝ τον παραλαβει πιστευω, επιλογή του ηταν. Μια χαρα αφου του κανει. Μεγειες locko!
john_dr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Sony VGN-Z51WG Core2duo με sata 2 νομίζω είναι. Σε τέτοιο μηχάνημα δεν νομίζω να δεις διαφορές με καλύτερο SSD.
Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Γιατι να μην δει διαφορες; Οι ταχύτητες του λειτουργικου είναι αποτέλεσμα της ταχύτητας σε μικρα αρχεια όπως στα 4Κ: Τον αγόρασα τελικά τον δίσκο. Παραθέτω και τα αποτελέσματα του Crystal. AHCI & Sata 3. (ο οποιος σημειωτέων είναι και ΑΔΕΙΟΣ, όταν γεμιζει ενας ssd πεφτουν τα νουμερα. Εδώ screenshot και post από αυτον που τυχαινει να εχω στο μηχανακι που γραφω, ο οποιος είναι 128αρης, + είναι γεματος ασφυκτικα και στα 2 παρτισιον του, τεστ στο πρωτο του λειτουργικου: Επισης ahci και sata3 σαν το locko. Τα 250αρια είναι νουμερακια που είναι στις δυνατότητες του sata2 (στα seq τα 500αρια που πιανει δεν θα τα δει στο sata2 γι αυτό και στέκομαι μονο στα 4Κ/32.) Φυσικα δεν σημαινει ότι θα είναι 10 φορες πιο αργος ο v300, αλλα μια διαφορα όπως και να χει θα την καταλαβει λογικα.
john_dr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Στα benchmarks θα δει, σε καθημερινές εργασίες δεν θα δει. Η διαφορά από έναν 2,5'' 7200 σκληρό του 2009, σε έναν σύγχρονο SSD είναι χαώδης. Η διαφορά ανάμεσα σε δύο SSDs, ακόμα και αν ο ένας είναι σφαγμένος στον βαθμό που είναι ο Kingston, δεν είναι τόσο σημαντική, πόσο μάλλον όταν ο controller είναι και SATA 2 ΚΑΙ παλιός, ο επεξεργαστής απλός dual core και η κάρτα γραφικών Intel για ντομάτες. Το μηχανάκι δεν είναι hi end για να σου δείξει αυτές τις διαφορές. Θα πρέπει να κάτσεις να βάλεις τα δύο δισκάκια σε δύο ίδια μηχανήματα δίπλα δίπλα για να διαπιστώσεις ότι αυτές υπάρχουν ή να πλακώσεις τα benchmarks.
Locko Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 κριμα , με 22€ παραπανω θα έπερνες το Toshiba Q Series PRO 256GB και θα χτυπουσες υπεροχες ταχυτητες! anyway....καλοριζικος. 21€ Δεν πειραζει του τα ειπα από χθες, ΠΡΙΝ τον παραλαβει πιστευω, επιλογή του ηταν. Μια χαρα αφου του κανει. Μεγειες locko! Thank you. Όντως ήταν επιλογή μου, ήξερα τι έπερνα. Πάντως αναλόγως για τι χρήση τον προορίζει ο καθένας τον SSD, 20€ δεν είναι μικρή διαφορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα