Προς το περιεχόμενο

Kingston V300 240GB 89,99€ @ E-Gate

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.e-gate.gr/kingston-ssdnow-v300-240gb-2.5-sata-iii-stand-alone-drive-sv300s37a-240g-el.html

vs

http://www.skroutz.gr/s/2627314/Kingston-SSDNow-V300-240GB.html?keyphrase=SV300S37A%2F240G

4% χαμηλότερα από το EBW, -15% χαμηλότερα από την συνηθισμένη τιμή που έπαιζε στον τσιγκούνη στα "γνωστά" μαγαζιά.

Θα τσιμπήσω ένα τεμάχιο να κάνω μια "τίμια" αναβάθμιση σε laptop 2ετίας μιας και δεν μπορώ να περιμένω ένα τρίμηνο για τις πτώσεις τιμών που θα προκαλέσει ο 850.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Να κάνω την άσχετη ερώτηση της μέρας; είναι εφικτή η αντικατάσταση του υπάρχοντα SSD που έχω με αυτόν χωρίς να χρειάζονται format και νέες εγκατάστασεις; Και φυσικά να δουλέψουν όλα ρολόι και όχι να έχω κρασαρισματα...

• Moderators
Δημοσ.

Επιασε την τιμη που υπαρχει 3 μηνες στη Γερμανια για να λεμε τα πραγματα ως εχουν.

s1_pricetrend90.png

ΠΡΟΣΟΧΗ: Επισης, θυμιζω ότι είναι αυτος με τις διαφορετικες nand, τις παναργες τουλάχιστον στην εκδοση 120GB εχει γινει Ο ΧΑΜΟΣ εδώ και πολλους μηνες στα παγκοσμια πεπραγμένα αλλα και Ελλαδα. Δεν γνωριζω αν και η 240 εκδοση εχει το ιδιο θεμα ψαξτε το πριν τον παρετε στα χερια σας.

• Like 3
Δημοσ.

Να κάνω την άσχετη ερώτηση της μέρας; είναι εφικτή η αντικατάσταση του υπάρχοντα SSD που έχω με αυτόν χωρίς να χρειάζονται format και νέες εγκατάστασεις; Και φυσικά να δουλέψουν όλα ρολόι και όχι να έχω κρασαρισματα...

Μα και φυσικα .

Θα μπουταρεις με καποιο προγραμμα που κανει "clone disk" αφου το καψεις σε δισκακι ή usb (μεσω xboot ) .

Εγω προτιμω το Acronis [ "Acronis True Image Home 2013 16 Build 5551 + PowerPack" [bootable recovery media ISO] ]

Υπαρχεουν και free ( clonezila )

Θα παρεις ενα Image ΟΛΟΥ του δισκου σε καποιο μεσο ( external disk ή αλλο εσωτερικο δισκο).

Μετα θα αντικαταστησεις το δισκο και θα μπουταρεις παλι με το ιδιο μεσο και θα κανεις "Restore" το Image στον καινουργιο δισκο

Απλο και ευκολο

• Like 1
Δημοσ.

Οπως τα λεει ο αποπάνος, μονο που αν εχεις την δυνατοτητα να κουμπωσεις και τους δυο δισκους πανω ταυοχρονα, δεν χρειαζεται να κανεις το image αποθηκευση καπου αλλου

Κανεις επι τοπου μεταφορα απο τον εναν στον αλλον

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν το διατύπωσες μαλλον όπως το σκέφτεσαι, γιατι αν είναι ετσι, ας παρει έναν hdd 3ΤΒ με τα ιδια λεφτα, πολύ ανωτερος αν τον νοιαζει μονο η χωρητικοτητα.

ΑΝ είναι όπως ο 120αρης, όχι να μην τον παρει κανεις σε καμια περιπτωση, με 10 ευρω παραπανω παιρνει πολύ καλυτερο ssd. Και με 20 παραπανω παιρνει αυτή την ωρα "φεραρι" των ssd. Δεν θα πω μοντελα για να μην ειμαστε οφοτοπικ, τα εχουμε πει κατ'επαναληψη. Ας μην τα δινουμε και όλα μασημενα καθημερινα.

• Like 1
Δημοσ.

Για τα δεδομένα των SSD είναι σάπιος αυτό είπα αλλά αν κάποιος θέλει SSD ταχύτητες αντί HDD και ικανοποιητική χωρητικότητα για SSD αξίζει.

Δημοσ.

ΑΝ είναι όπως ο 120αρης

Το "ΑΝ" απαντάται άμεσα κοιτώντας τα χαρακτηριστικά στην σελίδα του e-gate

Μέγιστη Ανάγνωση: 191 MB/Sec
Μέγιστη Εγγραφή: 142 MB/Sec
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Για τα δεδομένα των SSD είναι σάπιος αυτό είπα αλλά αν κάποιος θέλει SSD ταχύτητες αντί HDD και ικανοποιητική χωρητικότητα για SSD αξίζει.

Τι ταχυτητες ssd; O 120αρης εχει sequential writes ειδικα, χαμηλοτερα από νεους hdd! Μεχρι και 80-90MB/s εχω δει! Σε μικρα αρχεια των 4-10-100ΚΒ, οκ, θα μοιαζει με ssd ή εστω με sd card   :P, αλλα αξιζει για τοσο μικρη διαφορα τιμης; Στα 60€ δεν θα ελεγα τιποτα στο τοπικ.

Δημοσ.

Δεν το ξέρα ότι είναι τόσο τραγικά αργός,ήξερα ότι είναι αργός πολύ αργός αλλά αν τον φτάνουν μέχρι και HDDs.....δεν....

Δημοσ.

γμτ. Πήρα έναν από το ebw μόλις το πρωΐ. Μπορεί κάποιος να μου στείλει pm με τι να τον αλλάξω; Το θέλω για ένα παλαιό laptop, και με απογοητεύσατε!

Δημοσ.

Για παλιό laptop μια χαρά θα είναι, εκτός και αν το παλιό Laptop δεν είναι και τόσο παλιό και είναι με SATA 3 controller, κανένα turbo Intel κ.τ.λ.

Αν μιλάμε για πραγματικά παλιό laptop και αν τα 240GB χρειάζονται, θα έλεγα να μην ακυρώσεις τίποτα.

Για καινούρια συστήματα με SATA 3 και τον αγοραστή να στοχεύει στην ταχύτητα, εκεί δεν αξίζει ως επιλογή. Εκεί καλύτερα ένας και καλός, είτε 128άρης, είτε με 30€ παραπάνω από τον Kingston της προσφοράς, 240άρης/250άρης.....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...