Γιαννάκης7 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 γεια σας παιδιά δεν ξέρω σε πια κατηγορία να το γράψω αν είναι άκυρο.αύριο πάω θάσος διακοπές. θελω να πάρω ενα 5s απο skroutz που μπορω να το παρω αντικαταβολ??.στο ξενοδοχειο? και να περιμενω ολη μερα εκει? και στην θασο δεν ξερω απο θυρίδες καμιά ιδέα ρε μάγκες γιατι επειγη??
zio10 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 γεια σας παιδιά δεν ξέρω σε πια κατηγορία να το γράψω αν είναι άκυρο.αύριο πάω θάσος διακοπές. θελω να πάρω ενα 5s απο skroutz που μπορω να το παρω αντικαταβολ??.στο ξενοδοχειο? και να περιμενω ολη μερα εκει? και στην θασο δεν ξερω απο θυρίδες καμιά ιδέα ρε μάγκες γιατι επειγη?? Βάλε να παραλάβεις από το κατάστημα του courrier.
Γιαννάκης7 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 9 γιατί ????? δεν ξερω αν εχει το νιση και σε ποσες μερες θα ερθει ?? με το ξενοδοχειο μπορω να κανω κατι?? μπα ε...
zio10 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 9 γιατί ????? δεν ξερω αν εχει το νιση και σε ποσες μερες θα ερθει ?? με το ξενοδοχειο μπορω να κανω κατι?? μπα ε... Νομίζω 2 μέρες κάνει για εκεί. Μπορείς και στο ξενοδοχείο. Αντικαταβολή θα είναι ή πληρωμένο?
~mxls~ Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Ε αν εφευγες αργότερα προλάβαινες να το πάρεις από κάποιο κατάστημα που θα το'χει σε απόθεμα (βέβαια δεν ξέρω σε ποιο μέρος μένεις). 1
basilis5 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 γιατι δεν κανεις μια ερωτηση στο καταστημα που θα κανεις την παραγγελια; 1
zio10 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Ρε συ μήπως να το έπαιρνες μετά τις διακοπές? Τώρα νερά, άμμος, αλάτια κλπ δεν είναι και το καλύτερο για τα iPhone! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα