Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδιά δεν ξέρω σε πια κατηγορία να το γράψω αν είναι άκυρο.αύριο πάω θάσος διακοπές. θελω να πάρω ενα 5s απο skroutz που μπορω να το παρω αντικαταβολ??.στο ξενοδοχειο? και να περιμενω ολη μερα εκει? και στην θασο δεν ξερω απο θυρίδες καμιά ιδέα ρε μάγκες γιατι επειγη??

Δημοσ.

γεια σας παιδιά δεν ξέρω σε πια κατηγορία να το γράψω αν είναι άκυρο.αύριο πάω θάσος διακοπές. θελω να πάρω ενα 5s απο skroutz που μπορω να το παρω αντικαταβολ??.στο ξενοδοχειο? και να περιμενω ολη μερα εκει? και στην θασο δεν ξερω απο θυρίδες καμιά ιδέα ρε μάγκες γιατι επειγη??

Βάλε να παραλάβεις από το κατάστημα του courrier.

Δημοσ.

9 γιατί ????? δεν ξερω αν εχει το νιση και σε ποσες μερες θα ερθει ?? με το ξενοδοχειο μπορω να κανω κατι?? μπα ε... 

Νομίζω 2 μέρες κάνει για εκεί. Μπορείς και στο ξενοδοχείο. Αντικαταβολή θα είναι ή πληρωμένο?

Δημοσ.

Ε αν εφευγες αργότερα προλάβαινες να το πάρεις από κάποιο κατάστημα που θα το'χει σε απόθεμα (βέβαια δεν ξέρω σε ποιο μέρος μένεις).

• Like 1
Δημοσ.

Ρε συ μήπως να το έπαιρνες μετά τις διακοπές? Τώρα νερά, άμμος, αλάτια κλπ δεν είναι και το καλύτερο για τα iPhone! :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...