paylidis Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Αυτός ήταν ηλεκτρολόγος ? !!! Γείωση έχει το σπίτι ? Το βασικότερο είπαμε !! Βρήκε που είναι κομμένη ? Θα σου περάσει γείωση ? Ρελέ έχεις ? Όταν λες διαρροή , σημαίνει ότι εαν είχες ρελέ θα έπεφτε . Παπ@ρια διαρροή έχει , πες του ηλεκτρολόγου να με πάρει τηλ να του τα σούρω !! Αρα : ρελέ ΔΕΝ έχεις , γείωση ΔΕΝ έχεις ................τι συζητάμε τότε ? 2ον : Με ένα όργανο μετρήσεων που λέγεται ...MACROTEST και έχει εδω και 5 χρόνια ο κάθε σοβαρος ηλεκτρολόγος , βρίσκεις την κάθε διαρροή , οπου και να βείσκεται και σε 5 λεπτά !! Τα υπόλοιπα είναι για το μπακάλη !! Αν θες μας εξηγείς και το .....μπουάτ !! Τι είναι ? καλα ρε μπρο, νο οφενς τωρα, αλλα ξερεις το macrotest και δε ξερεις τα μπουατ; μηπως εισαι του εμπ; 1
veteranos123 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 μπουάτ κοινώς τα κουτιά διακλαδωτή πλαστικά/μπρούτζινα Πρώτη φορά βλέπω μπρούτζινο μπουάτ
paylidis Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Πρώτη φορά βλέπω μπρούτζινο μπουάτ εγω εχω δει σε σπιτι ~50 ετών μια φορά... ομολογουμένως το φοβάσαι ολιγον (σκεπτόμενος πως γίνονται οι συνδεσεις στα μπουατ απο τους ελληνες ηλεκτρολογους)...
veteranos123 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Είναι επικίνδυνο, λιγο να ακουμπάει μένα καλώδιο πάνω του σε τίναξε.
pavloa Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Λοιπόν τελικά δεν μπορεσαμε να βρούμε την διαρροή και έτσι βάλαμε καινούρια γραμμή εξωτερικα του σπιτιού που πάει στο δωμάτιο μου μέσα σε σωλήνα σπυραλ.....κάναμε και την θερμομονωση και έτσι ούτε που φενεται.....αλλαξαμε και όλες τις ασφαλείες γιατί γινόταν ένα μπάχαλο και έβαλε ασφάλεια ηλεκτροπληξιας οπότε τώρα είμαι καλλυμένος ......καλά τώρα πλακα μου κανετε ότι δεν ξερτε τι ειναι το μπουάτ...
veteranos123 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Οπότε όλα είναι κομπλέ. Εγώ αναφέρθηκα ότι δεν έχω δει μπρούτζινο μπουάτ 1
pavloa Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 ναι ναι μια χαρά είναι .....έχει και σιδερένια και πλαστικά μπουάτ αν και τα σιδερένια τα χρησιμοποιούσαν παλιά, έχω ένα σιδερένιο στην αποθήκη και κακώς που δεν το έβγαλα για να βάλω πλαστικό ...πείρα έβαλα και τέτοια http://www.e-shop.gr/apc-p5b-gr-essential-surge-arrest-black-p-PER.701161και είμαι καλυμμένος τώρα ελπίζω τουλάχιστον.
.::NikoS::. Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Ανάλογα με το τι εννοείς "καλυμμένος". Αυτά προστατευουν συσκευές από καμιά υπερταση, και αμα γινει κανα βραχυκύκλωμα πανω στο πολυπριζο απο καποια συσκευή άντε να καεί η ασφάλεια του. Εσύ από τι θες να είσαι καλυμμένος;
pavloa Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 ε κοιτα δεν είμαι 100% καλυμμένος ...έβαλα ασφάλεια ηλεκτροπληξίας έβαλα και τα πολύμπριζα, ε λες οτι είμαι 70% καλυμμένος....γιαυτό τα έβαλα για να γλιτώσω απο υπέρταση ..
kostas.K Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 ΔΕΝ συζητάμε πλέον για βλάβη σε κάποια συσκευή, τα παιδιά προσπαθούν να σου πουν οτι θα καείς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα