flampouras Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Καλησπερα σε ολους.Εχω το εξης προβλημα.Εχω ενα pc καινουργιο σχετικα (αγορασμενο τον οκτωβρη).Το εστησα μονος μου ολο.Αποτελειται απο: i5 4430 4gm ram r7 620 corsair cx600 wd 1tb Εδω και αρκετο καιρο,σε τυχαιες στιγμες,ειτε οταν απλα σερφαρω στο ιντερνετ ειτε παιζω παιχνιδια,ειτε απλα ο υπολογιστης ειναι ανοιχτος,ξαφνικα κλεινει.Λες και εχω βγαλει το ρευμα απο την πριζα.Εκανα ενα bios update αλλα το προβλημα συνεχιζει να υπαρχει.Εκανα ακομη και φορματ αλλα τιποτα.Βρηκα εναν οδηγο εδω στο φορουμ,μετρησα το τροφοδοτικο,και παλι τιποτα...Ειτε απλα ανοιχτο,ειτε under load δινει μια χαρα ρευμα σε ολες τις γραμμες.Καμια ιδεα τι μπορει να φταιει γιατι μου εχει σπασει να νευρα;; Ευχαριστω! 1
vaiosgtr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 εχω ακουσει πολλες παρομοιες καταστασεις οπου το ολο θεμα το δημιουργουσε ενα προβληματικο πυκνωτακι στη μητρικη
pc_maniac23 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 ελεγξε και τις θερμοκρασιες σου. Με Real Temp 1
flampouras Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Ναι μολις τι περασα απο Memtest....αυτη τη στιγμη με το hw monitor ειναι αυτες,αλλα θα βαλω και το real temp.Αυτο με το πυκνωτακι πως το ελεγχω; Εδω ειναι με real temp
XPHSTOS_ Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Και εγώ θερμοκρασίες φανταζόμουν, λόγο καλοκαιριού ειδικά...Αλλά φαίνονται οκ.Πάνε λίγο στον πίνακα ελέγχου -> εργαλεία διαχείρισης -> event viewer (δεν θυμάμαι το αντίστοιχο ελληνικό ίσως "προβολή συμβάντων") Από εκεί από το "φάκελο" windows logs επέλεξε αυτό που λέει σύστημα:Μετά θυμήσου μια ημερομηνία και ώρα που έκλεισε το pc και δες το error που έβγαλε εκείνη την στιγμή κατα το restart.Κάνε λίγο copy - paste το μήνυμα μήπως γράψει τίποτα που να βοηθήσει να δούμε γιατί...Και σίγουρα κάνε κάποια στιγμή και ένα έλεγχο τις μνήμες με το Memtest.Μπορείς να το βρεις σχεδόν σε κάθε διανομή linux στο live cd.Ή στο Hiren's Boot CD που έχει πολλά καλούδια...
flampouras Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Ακριβως δεν θυμαμαι την ωρα,το εκανε 3 φορες απο τις 5 μεχρι τις 7 περιπου.Δεν ειναι οτι κανει restart ή μου πεταει bsod,κανει τσαφ και κλεινει,λες και κοπηκε το ρευμα.Δεν νομιζω να καταγραφεται κατι εκει....τις τσεκαρα τις μνημες.ειναι οκ!
coolerman Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 στο bios τι ρεύματα αναφέρει 5v+ 12V+ 3.3v+ αν έχει onboard κάρτα γραφικών η μητρική,αφαιρείς την r7 και θα είσαι με την onboard gpu μητρική ποιά έχεις;; στο κουτί & μητρική σου έχεις τοποθετήσει αποστάτες;;
flampouras Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Ναι ξεχασα να την αναφερω.Ειναι η http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4516. Να βγαλω την καρτα απο πανω,και να μεινω με την onboard εννοεις;Βασικα,η καρτα ειναι αν οχι βδομαδας λιγο παραπανω,γιατι ειχα ενα θεμα και μου την αντικατεστησαν;Αν και τα μετρησα οπως ειπα και απο το πολυμετρο μεσω τροφοδοτικου,ανεβασω σε λιγακι φωτο.Οταν εννοεις αποστάτες;
coolerman Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Ναι ξεχασα να την αναφερω.Ειναι η http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4516. Να βγαλω την καρτα απο πανω,και να μεινω με την onboard εννοεις; Βασικα,η καρτα ειναι αν οχι βδομαδας λιγο παραπανω,γιατι ειχα ενα θεμα και μου την αντικατεστησαν;Αν και τα μετρησα οπως ειπα και απο το πολυμετρο μεσω τροφοδοτικου,ανεβασω σε λιγακι φωτο.Οταν εννοεις αποστάτες; ναι με την onboard,ποτέ δεν ξέρεις! αποστατες
flampouras Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Αν εννοεις αυτες οι βασουλες,που ειναι για να μην ακουμπαει η μιτρικη πανω στο κουτι ναι υπαρχουν! Για ποσο καιρο μενω ετσι δηλ;
coolerman Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 απο τροφοδοσία & θερμοκρασίες είσαι εντάξει. αυτό εσυ θα το δείς,αν στο ξανά κάνει με την onboard κάτι άλλο είναι! με δοκιμές θα βρείς τι το δημιουργεί
flampouras Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δεν Νομιζω να είναι η ρ7 γιατι είναι καινούργια..το έκανε και με την παλιά.Αν δεν είναι η κάρτα τι μπορεί αλλο να είναι;Και η καρτα δηλ για πιο λογο να σβήνει τον υπολογιστή;
vaiosgtr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 κοιτα εαν καποιος πυκνωτης εχει φουσκωσει ή μαυρισει . εαν δεν φενεται κατι περιεργο τοτε πρεπει να μετρησεις το καθε πυκνωτακι ενα-ενα. δεν ξερω να σου πω παραπανω πραγματα περι αυτου, αφου οι γνωσεις μου ειναι περισσοτερο πληροφορικης. αυτη ειναι δουλεια ηλεκτρονικου.
flampouras Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Βασικά και εγω πληροφορική σπουδάζω,αλλα εντάξει τέτοια δεν μαθαίνουμε.το κοίταξα με το που μου είπες για πυκνωτές αλλα δεν είδα κατι περίεργο...Τώρα που θα βρούμε κάποιον ειδικό δεν ξέρω.και το θέμα είναι οτι δεν το κάνει συνέχεια να πω οτι θα την παω για εγγύηση,δεν θα βγάλω άκρη.χώρια οτι δεν είμαστε σίγουροι αν φτάει κάτι τέτοιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα