Roger Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Έχω ένα laptop toshiba στο οποίο προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση λειτουργικού. Το πρόβλημα μου είναι ότι σβήνει μόνο σε εγκατάσταση λειτουργικού. Ανοίγω το pc με Hiren's (mini xp) και δουλεύει κανονικά όσο και να το ζορίσω -Ο σκληρός έχει περάσει όλα τα test και δεν έχει κανένα bad sector -Οι μνήμες έχουν βγει εντάξει όσες φορές και να έτρεξα memtest (έκανα δοκιμή και με άλλες μνήμες, πάλι σβήνει) -Άλλαξε επεξεργαστή και κάνει πάλι τα ίδια -Η κάρτα γραφικών δουλεύει σε κανονικές θερμοκρασίες και δεν βγάζει κανένα πρόβλημα με το furmark -Γενικά το laptop πριν γίνει format μπορούσε να λειτουργήσει κανονικά μόνο σε ασφαλή λειτουργία και όσο και αν το ζόριζα με προγράμματα (Aida) δεν εμφάνιζε τίποτα το περίεργο. Ούτε θερμοκρασίες ούτε τίποτα.. -To bios έχει γίνει update στην τελευταία του έκδοση. Καμιά βοήθεια; Παρομοιο προβλημα που ειχα,εφταιγε ο επεξεργαστης. Τα ειχα αλλαξει ολα και ηθελα μια γωνια να βαρεσω το κεφαλι μου.Ευτυχως ειχα ενα ιδιο μηχανημα και δοκιμασα τον επεξεργαστη του.
PeTr2oS Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Παρομοιο προβλημα που ειχα,εφταιγε ο επεξεργαστης. Τα ειχα αλλαξει ολα και ηθελα μια γωνια να βαρεσω το κεφαλι μου.Ευτυχως ειχα ενα ιδιο μηχανημα και δοκιμασα τον επεξεργαστη του. Άλλαξα επεξεργαστή και κάνει ακριβός το ίδιο.. Πραγματικά έχω αρχίσει να σκέφτομαι την λύση του κεφαλιού στον τοίχο... χαχαχα
PeTr2oS Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Τελικά το πρόβλημα λύθηκε... Ξεκίνησα την εγκατάσταση χωρίς φορτιστή, μόνο με την μπαταρία και όλα πήγαν μια χαρά... Από ότι δείχνει υπάρχει βραχυκύκλωμα και δημιουργεί πρόβλημα...Πάντως έγινε εγκατάσταση και ας πρόλαβε να τελειώσει στο 5% της μπαταρίας.. Thnks όλους για την βοήθεια..
TheDevilMayCare Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Χαρα στη σιγουρια* μου εξαρχης ομως, ε? *hardware θεμα/προβλημα... 1
Roger Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Τελικά το πρόβλημα λύθηκε... Ξεκίνησα την εγκατάσταση χωρίς φορτιστή, μόνο με την μπαταρία και όλα πήγαν μια χαρά... Από ότι δείχνει υπάρχει βραχυκύκλωμα και δημιουργεί πρόβλημα... Πάντως έγινε εγκατάσταση και ας πρόλαβε να τελειώσει στο 5% της μπαταρίας.. Thnks όλους για την βοήθεια.. Τεχνικα πως μπορει να εξηγηθει οτι υπαρχει βραχυκυκλωμα,και το επιλεγει να σβηνει μονο κατα την εγκατασταση? Απο την μια ενα μυαλο θα πει,εχει προβλημα καποιο πυκνωτακι του φορτιστη και οταν ζητησει το max της αποδοσης κρεμαει.Ναι αλλα γιατι να μην λειτουργει η μπαταρια σε αυτην την περιπτωση,κατι θα της εχει απομεινει. Προσωπικη αποψη,αφησε μονο τον φορτιστη και κανε ενα burning test. 1
PeTr2oS Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Τεχνικα πως μπορει να εξηγηθει οτι υπαρχει βραχυκυκλωμα,και το επιλεγει να σβηνει μονο κατα την εγκατασταση? Απο την μια ενα μυαλο θα πει,εχει προβλημα καποιο πυκνωτακι του φορτιστη και οταν ζητησει το max της αποδοσης κρεμαει.Ναι αλλα γιατι να μην λειτουργει η μπαταρια σε αυτην την περιπτωση,κατι θα της εχει απομεινει. Προσωπικη αποψη,αφησε μονο τον φορτιστη και κανε ενα burning test. Μιας και έχω τελειώσει την εγκατάσταση και όλα όσα ήθελα πάνω στο laptop είπα να κάνω τα test ξανά.. Έκανα ένα burning test με μόνο φορτιστή και έσβησε.. Κατόπιν το δοκίμασα μόνο με μπαταρία και δουλεύει κανονικά με burning test Το περίεργο είναι ότι όταν μπω σε safe mode και κουμπώσω και φορτιστή και μπαταρία παίζει μια χαρά και δεν σβήνει ακόμη και σε test!!
Roger Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Ωραια,αγορασε αλλον φορτιστη και να ευχεσαι να μην ειναι καποιο προβλημα στο motherboard.Αν φταιει ο φορτιστης ,αργα ή γρηγορα θα σε αφησει τελειως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα