apostol1s Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 φιλε μην πειραξεις τον επεξεργαστη απο το bios ουτε τιποτα απο αυτα.δεν θα κερδισεις κατι μονο θα χασεις.το πιο σωστο ειναι να παρεις μια καλη βαση,να ανοιξεις μονος σου το λαπτοπ και να το καθαρισεις εσωτερικα,να βαλεις παστα και να αλλαξεις τον ανεμιστηρα που μαλλον θα εχει χαλασει και γι αυτο σου ανεβαζει θερμοκρασιες.εαν κανεις αυτα που σου ειπα θα ειναι σαν καινουργιος και δεν θα εχεις κανενα προβλημα.ολες οι αλλες λυσεις που σου προτεινουν δεν εχουν σχεση με το προβλημα που αντιμετωπιζεις.
TomassonMVP Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Φίλε apostol1s, όπως είπα και προηγουμένως το λαπτοπ είναι καθαρό από μέσα χωρίς ίχνος σκόνης, το ανεμηστηράκι του επεξεργαστή δουλεύει κανονίκα, θερμοπάστα μου έβαλαν πριν από 3(τρεις) μέρες και έχω και καλό cooling pad για το λαπτοπ. http://www.designdirectory.com/satellite/Chill-Out-2. Τι άλλο να κάνω ;
apostol1s Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 κατα τη γνωμη μου τιποτα αλλο δεν μπορεις να κανεις.δεν μπορω να καταλαβω πως ανεβαζει θερμοκρασια.για τον ανεμιστηρα εισαι σιγουρος οτι λειτουργει σωστα,οπως οταν αγορασες το λαπτοπ?
TheDevilMayCare Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Τι άλλο να κάνω ; Tην πρωτη λυση απο οσες εγραψα, αλλαζεις επεξεργαστη με καποιον λιγοτερο θερμο, κατα προτιμηση εναν Ivy Bridge (διχως να ξερω ποιους υποστηριζει απο/στο bios του)
TomassonMVP Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Ο ανεμιστήρας είμαι σίγουρος ότι λειτουργεί σωστά, apostol1s ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Να αγοράσω καινούργιο επεξεργαστή δεν θέλω!
Peleus17 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Ναι, να πετάξεις το τούβλο-X και να πάρεις κάνα σοβαρό μηχάνημα
TheDevilMayCare Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Τσεκαρε μηπως βρεις καποιον μικρο i3 απο upgrade αλλου π.χ. i3-3110M
mentoras99 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Μου δινετε ενα λινκ απο καποιο free προγραμμα που μετρα θερμοκρασιες στο laptop? Φανταζομαι οτι δειχνει θερμοκρασιες οχι μονο απο cpu αλλα και απο τυχον αλλους αισθητηρες αν εχει το λαπτοπ.
SPANK Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Μου δινετε ενα λινκ απο καποιο free προγραμμα που μετρα θερμοκρασιες στο laptop? Φανταζομαι οτι δειχνει θερμοκρασιες οχι μονο απο cpu αλλα και απο τυχον αλλους αισθητηρες αν εχει το λαπτοπ. Κατέβασε το hwmonitor
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα