Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Θέλω να ρωτήσω ποιες είναι οι φυσιολογικές θερμοκρασίες για ένα λαπτοπ όταν παίζει κάποιος παιχνίδια;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To λαπτοπ μου είναι Turbo-X μοντέλο Α15ΗC I5 2540M.

CPU Intel Core i3 2310M @ 2.10GHz.

RAM 4,00GB Dual-Channel DDR3 @ 665MHz (9-9-9-24).

ΜΗΤΡΙΚΗ PEGATRON CORPORATION A15 (CPU 1).

ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ Intel HD Graphics 3000 και 1023MB NVIDIA GeForce GT 520M.

ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΣΚΟ 465GB Seagate ST9500325AS (SATA).

Δημοσ.

Βασικά πρέπει να μας δείς με το hwmonitor τι θερμοκρασίες πιάνεις να σου πουμε αν ειναι φυσιολογικές , γενικα ομως το καλοκαίρι και λογω laptop ανεβαζεις μεγαλύτερες θερμοκρασίες

Δημοσ.

Το λαπτοπ πιάνει 76-78-80 βαθμούς θερμοκρασία (μητρική, επεξεργαστής και κάρτα γραφικών) όταν μπαίνω να παίξω παιχνίδια στα πρώτα 2-3 λεπτά. (Στους 90 κλείνει το δικό μου).

Επίσης έχω και cooling βάση για το λαπτοπ.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Χθες το πήγα στο πλαίσιο, μου το εκαναν εσωτερικό καθαρισμό και μου το έβαλαν και θερμό-παστά.

Επίσης μου έβαλαν ένα πρόγραμμα για να τεσταρουν τις θερμοκρασίες του λαπτοπ μου ( Geeks 3D FurMark 1.13.0.0 ).

Όταν παρέλαβα το λαπτοπ μου είπαν πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την θερμοκρασία, ούτε με το fan του επεξεργαστή, μάλιστα το χαρτι που μου εδωσαν έλεγε ( ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ. ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ.)

Περιέργως βεβαία δεν πλήρωσα τίποτα… (Παλιότερα ήταν 10Ευρω ο εσωτερικός καθαρισμός).

Δημοσ.

Αφου πιάνει τοσους βαθμούς σε παιχνίδια μια χαρά ειναι  σε idle μαλλον θα εισαι στους 50 60 βαθμούς

Δημοσ.

Το λαπτοπ πράγματι πιάνει 50-60 βαθμούς σε idle, αλλά δεν μπορώ να παίξω κανένα παιχνίδι μέσα σε 10-15 λεπτά το λαπτοπ σβήνει! Τι άλλο να κάνω?

Δημοσ.

ναι.

Κοινό σύστημα ψύξης για επεξεργαστή και κάρτα γραφικών έχει, τι να προλάβει να κάνει ΕΝΑ ανεμιστηράκι.

Δημοσ.

Το καταλαβαίνω αυτό που λες, έχει μόνο ένα ανεμιστηράκι, μα δεν μπορώ να παίξω κανένα παιχνίδι μέσα σε 10-15 λεπτά το λαπτοπ σβήνει! Τι άλλο να κάνω?

Δημοσ.

Δεν ανέφερες πριν οτι κλείνει το laptop , τους το ανέφερες αυτο στο πλαίσιο σε εκείνους έκλεισε τι σου ειπαν ;

Δημοσ.

Με συγχωρείς που παρέλειψα να το αναφέρω. Τους το είπα και μου είπαν άπλα ότι είναι φυσιολογικό να κλείνει γιατί είναι ρυθμισμένο αλλιώς θα χαλάσει. 

Δημοσ.

Τους ανέφερες οτι παίζεις παιχνίδια και κλείνει και σου ειπαν οτι ειναι φυσιολογικό ; :unsure:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...