mindtrapper Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Χτες ενώ πήγα να ανοίξω το PC έβγαλε μήνυμα να διαλέξω Boot media κτλ. Σταμάτησε να αναγνωρίζει τον OCZ Vertex 2 60gb. Το λαμπάκι του είναι πράσινο αλλά το BIOS τον βλέπει σαν "Sandforce 25GB". To OCZ Toolbox (σε Ubuntu Live USB αλλά και στην PC Bootable έκδοση του) λέει ότι δεν υπάρχουν συμβατοί δίσκοι. Το Disk Utility βλέπει έναν Sandforce δίσκο αλλά χωρίς άλλα στοιχεία και δεν μπορεί να τον κάνει format. Δοκίμασα πολλά καλώδια και όλες τις sata της mobo αλλά τα ίδια. Σε USB θήκη δεν τον βλέπει τίποτα. Τον έβαλα και σε ένα laptop συνδεση sata αλλά και εκεί Sandforce 25gb το BIOS. IDE/AHCI mode καμία διαφορά. Είναι truly dead ή υπάρχει κάτι να κάνω που δεν έχω σκεφτεί; 3 μήνες αφού έληξε η εγγύηση του...
SPANK Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Πολυ πιθανόν να ειναι στα τελευταία του , βάλε τον παλι στο laptop η σε καποιο αλλο pc σαν 2ο και δες σε τι κατάσταση ειναι με το hdsentinel
mindtrapper Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Πως θα το δω αυτο, αφου δεν αναγνωρίζεται.
SPANK Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Αν τον βάλεις σαν 2ο δίσκο δεν τον βλέπει καν μεσα στα windows ; , ας τον βλέπει σαν μικρότερο ή Sandforce 25gb δεν μας πηράζει απλα να δούμε με το hdsentinel
mindtrapper Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Αν τον βάλεις σαν 2ο δίσκο δεν τον βλέπει καν μεσα στα windows ; , ας τον βλέπει σαν μικρότερο ή Sandforce 25gb δεν μας πηράζει απλα να δούμε με το hdsentinel To λαπτοπ εχει θεση για εναν sata μονο και στο desktop παιδευομαι ακομα με gparted για να ετοιμασω τον δευτερο δισκο να παρει Windows χωρις να χασω τα αρχεια που εχω μεσα. Οταν βαλω Windows θα τον συνδεσω με sata να δω αν τον βλεπει. Με usb παντως στο λαπτοπ, δεν...
alexisgt Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Λόγω του ότι "απεβίωσε" ο SSD δίσκος μου (OCZ Vertex 2 60GB), αλλά δε βρίσκω την απόδειξη αγοράς για να χρησιμοποιήσω την εγγύηση, αν κάποιος έχει απόδειξη αγοράς εντός εγγύησης ώστε να μπορέσω να τη χρησιμοποιήσω, ας μου στείλει ένα πμ..Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
conkal Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Λόγω του ότι "απεβίωσε" ο SSD δίσκος μου (OCZ Vertex 2 60GB), αλλά δε βρίσκω την απόδειξη αγοράς για να χρησιμοποιήσω την εγγύηση, αν κάποιος έχει απόδειξη αγοράς εντός εγγύησης ώστε να μπορέσω να τη χρησιμοποιήσω, ας μου στείλει ένα πμ.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! δεν μπορεις να την χρησιμοποιησεις , πρεπει να ταιριαζει ο σειριακος αριθμος. Επισης αν πας στο καταστημα πιθανως να μην εχεις προβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα