rafinos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Γεια σας παιδιά! Ένας θείος μου έχει ένα λάπτοπ το οποίο είχε κάποια προβλήματα και ένα εξ αυτών ήταν ότι κατά την επανεκκίνηση μαύριζε απλώς η οθόνη και ενώ ο υπολογιστής δούλευε κανονικά (δούλευαν ανεμιστήρες, φωτάκια, dvd rom κτλ). Τα προβλήματα που είχε δε μπόρεσα τελικά να τα στρώσω με αποτέλεσμα να κάνω format... Έκανα το φορματ και όλα δουλεύουν ρολόι εκτός από την επανεκκίνηση (κάνει το ίδιο πράγμα). Οι επανεκκινήσεις που χρειάζεται κατά το φορμάτ δεν έγιναν σωστά... καθώς έβγαζα την μπαταρία και την ξαναέβαζα ώστε να κλίνει το λαπτοπ... Και επίσης περίεργο είναι το ότι όταν πατάω επανεκκίνηση μαυρίζει η οθόνη... βγάζω την μπαταρία, κλείνει και εν συνεχεία μόλις τη ξαναβάλω ανοίγει από μόνο του σαν να το είχα κάνει επανεκκίνηση. Ο τερματισμός του υπολογιστή δουλεύει κανονικότατα. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει; OS: Windows 7 Home Premium x64
coolerman Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Κοίταξε για αρχή τον σκληρό δίσκο για την υγεία του(hdsentinel) Αυτό με τις επανεκκινήσεις δεν έπρεπε να το κάνεις(που αφαιρούσες την μπαταρία)ίσως να του άφησες "κουσούρι" του δίσκου,και δεν εγκαταστάθηκε το λειτουργικό όπως πρέπει.
rafinos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Να σου πω την αλήθεια δε νομίζω να άφησε κουσούρι στο δίσκο.... γιατί διαφορετικά δε γινόταν φορματ χωρίς επανεκκίνηση... πως θα ολοκληρωνόταν; Όπως είπα αυτό με τις επανεκκινήσεις το έκανε και πριν το φορμάτ... Το κακό είναι ότι δεν έχω πλέον πρόσβαση στο λάπτοπ είναι μακρία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα