Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας παιδια. Έχω ενα σοβαρό πρόβλημα έκανε μπόρα με κεραυνούς στην δράμα και ενω στο pc είχα κλείσει το κουμπι απο το τροφοδοτικό σε μια φαση έριξε αστραπή και έλαμψε όλο το κουτί! Και μόλις άνοιξα το τροφοδοτικό και πατησα το κουμπί τίποτα! Δεν άνοιγε το pc οποτε Άλλαξα το τροφοδοτικό με ενα άλλο που εχω αλλά και παλι δεν ανοίγει. Τι άλλο να κάνω? :(

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Πες το ψέματα! Όλο το κουτί μέρα έγινε δεν ξέρω αμα καικε η μιτρηκη παταω το κουμπί αλλά το pc δεν ανοίγει. Έχει ενα λαμπάκι η μιτρηκη και ανάβει. Λες να καηκε και η 7870 μου? :(

Δημοσ.

Λύσε βασικά το pc εξω απο το κουτί και δοκίμασε παλι , αφου λες οτι δεν ανοίγει και με αλλο τροφοδοτικό δοκίμασε και με αλλη κάρτα αν και ετσι που το περιγράφεις μπορεί να εχει καει οτιδήποτε απο τη μητρική μεχρι τα πάντα , πρέπει να κανεις δοκιμές με κάθε εξάρτημα να δεις τι ειναι λειτουργικό και τι οχι

• Like 1
Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι οτι δεν έχω ανταλακτικα μονο το παραπανισιο τροφοδοτικό αλλά και παλι το pc δεν ανοίγει. Την 7870 την έχω βγάλει απο πανω. Η μιτρηκη είναι μια asus p8h61-mle με εναν i3 2100. Και το τροφοδοτικό ενα vs550 corsair. Παντός το ρουτερ και η οθονη ζούνε ευτυχως

Δημοσ.

Το αλλαξα με ενα άλλο είπα αλλά και παλι δεν ανοίγει. Το ποιο πιθανο μιτρικη έτσι? Μακάρι να μην έπαθε τίποτα η 7870

Δημοσ.

Εγω πάντως για μητρική θα έλεγα κατευθείαν αλλα ειπες οτι ανάβει καποιο λαμπάκι βεβαια αυτο μπορεί να μην σημαίνει και τιποτα αφου μπορεί να εχει καει καποιο κομμάτι επάνω στην motherboard

Δημοσ.

Λοιπών παιδιά έχω νέα! Εκεί που καθόμουν απελπισμένος λέω κάτσε να το κάνω ενα clear cmos εβγαλα το τροφοδοτικό και εκανα την διαδικασία για 15 δευτερολεπτα . μόλις πατισα το κουμπί ξαφνικα το pc αναστηθηκε!

Τώρα τα windows μου έχουν βγάλει σφάλμα και ψάχνει για πιθανές λύσεις. Και επίσης δεν ξέρω εαν ζει η 7870 μου!

Δημοσ.

νομιζω για pc desktop to UPS ειναι απαραιτητο. Και μπορεις να συνδεσεις και αλλες συσκευες εκτος απο το pc σου.

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά είμαι πολύ τυχερος . ζει και το vs550. εβαλα και την 7870 λογικά ζει και αυτή γιατί στέλνει εικόνα. Αλλά στο έναρξη των windows κολαει κανει επανεκινιση και με παει στο επιδιόρθωση κατα την εκκίνηση. Αλλά δεν μπορεί να το διορθώσει και μόλις παταω τέλος σβηνει το pc πάω για φορμάτ η έχει θέμα ο σκληρός?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...