leyteris1 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 καλησπερα εχω ενα laptop στο οποιο συνδεω στα 2 usb ενα καλωδιο για ιντερνετ,και ενα για ανεμηστηρα ψυξης.Ο ανεμηστηρας εχει και ενα δικο του usb oπου εκει βαζω στικακι τηλεωρασης.Σε ενα δευτερολεπτο χαμηλωνει το ρευμα και δεν τα αναγνωριζει.ειναι φυσικο?Να πω οτι τα 2 usb της μητρικης την αλλη πλευρα του λαπτοπ εχουν καει και δεν λειτουργουν.
black adder Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 καλησπερα εχω ενα laptop στο οποιο συνδεω στα 2 usb ενα καλωδιο για ιντερνετ, ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Πως μπαίνει το ethernet στο usb; Θαρρώ πως το στικάκι τηλεόρασης θέλει περισσότερο ρεύμα,και δεν μπορεί να το δώσει η βάση.
leyteris1 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 για το ιντερνετ εχω ενα tp-link, γιατι το ρουτερ στο δωματιο ειναι μακρια.Λες να μην μπωρει να δωσει ρευμα στο στικακι της τηλεωρασης γιατι τα βαζω ενα ενα και δουλευει μια χαρα .ολα μαζι πεφτει δηλαδη απο 5v παει στα 2v και δεν αναγνωριζει τιποτα.
TheELF Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 για το ιντερνετ εχω ενα tp-link, γιατι το ρουτερ στο δωματιο ειναι μακρια.Λες να μην μπωρει να δωσει ρευμα στο στικακι της τηλεωρασης γιατι τα βαζω ενα ενα και δουλευει μια χαρα .ολα μαζι πεφτει δηλαδη απο 5v παει στα 2v και δεν αναγνωριζει τιποτα. Ε,κάπως έτσι. Θέλει το κάθε ένα να μπει σε μια ξεχωριστή θύρα usb για να παίξουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα