barry Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Αγαπητοί φίλοι, Έχω πρόβλημα σύνδεσης στο διαδύκτιο. Ας τα πάρουμε από την αρχή. Καταρχήν, μένω στη Γερμανία και έχω σταθερό υπολογιστή μέχρι τώρα είχα σύνεση στο διαδύκτιο μέσω μοντεμ αλλά αγόρασα ένα τάμπλετ για το οποίο χρειαζόμουν ασυμαρτο ιντερνετ και έτσι αγόρασα ένα ρουτερ dlink dir 601. Δυστυχώς όμως παρότι έχω ακολουθήσει όλα τα βήματα σωστά μου βγάζει ένα κίτρινο τριγωνάκι στις συνδέσεις και όταν πάω να συνδεθώ μου βγάζει σφάλμα 651! Το λειτοργικό μου σύστημα είναι windows 7, έχω προσπαθήσει να διορθώσω το πρόβλημα κάνοντας ρεσετ αλλά τπτ! Έχω δοκιμάσει να ζητήσω βοήθεια από τον πάροχο αλλά μου λένε να καλέσω τεχνικό! Παρακαλώ χρειάζομαι τη βοήθειά σας! Ευχαριστώ.
poulinos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Αγαπητοί φίλοι, Έχω πρόβλημα σύνδεσης στο διαδύκτιο. Ας τα πάρουμε από την αρχή. Καταρχήν, μένω στη Γερμανία και έχω σταθερό υπολογιστή μέχρι τώρα είχα σύνεση στο διαδύκτιο μέσω μοντεμ αλλά αγόρασα ένα τάμπλετ για το οποίο χρειαζόμουν ασυμαρτο ιντερνετ και έτσι αγόρασα ένα ρουτερ dlink dir 601. Δυστυχώς όμως παρότι έχω ακολουθήσει όλα τα βήματα σωστά μου βγάζει ένα κίτρινο τριγωνάκι στις συνδέσεις και όταν πάω να συνδεθώ μου βγάζει σφάλμα 651! Το λειτοργικό μου σύστημα είναι windows 7, έχω προσπαθήσει να διορθώσω το πρόβλημα κάνοντας ρεσετ αλλά τπτ! Έχω δοκιμάσει να ζητήσω βοήθεια από τον πάροχο αλλά μου λένε να καλέσω τεχνικό! Παρακαλώ χρειάζομαι τη βοήθειά σας! Ευχαριστώ. μισο λεπτακι γιατι κατι δεν μου αρεσει και νομιζω ξερω τι κανεις λαθος.ας τα παρουμε απο την αρχη. εχεις modem.αν εχεις modem λογικα τοσο καιρο για να μπεις ιντερνετ ειχες εικονιδιο στο pc σου και εκανες κληση pppoe για να συνδεθεις.τωρα που πηρες ρουτερ τα στοιχεια συνδεσης που ειχες στο εικονιδιο θα τα περασεις στον ρουτερ αφου βαλεις τον ρουτερ να παιξει σαν pppoe.εφοσον κανει την κληση ο ρουτερ πλεον εσυ στο pc δεν θες εικονιδιο.την ip θα την παιρνει το ρουτερ και εσυ απλα συνδεεσαι ενσυρματα/ασυρματα στον ρουτερ και εισαι ετοιμος. β.δεν μπορουσες να αλλαξεις το modem και να βαζες adsl router απευθειας?δεν παιζεται με adsl εκει?οχι οτι αυτο που πηρες ειναι λαθος απλα θα γλυτωνες μια συσκευη.αν παντως μπαινεις με εικονιδιο και username/password τοτε κανε αυτα που σου γραψα παραπανω.αν κανεις κατι αλλο πες μας τι κανεις για να μπεις για να καταλαβω πως παιζεις. παντως για να μου λες σφαλμα 651 τοτε μαλλον δεν εχεις βαλει ακομα τα στοιχεια στο ρουτερ και προσπαθεις να μπεις με το εικονιδιο παλι.εφοσον βαζεις ρουτερ μετα παιζει σαν να ειχες adsl router.βαζεις τα στοιχεια μεσα στο μηχανημα και παιζει το ιντερνετ απευθειας χωρις να κανεις κληση με το εικονιδιο.
barry Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Ναι έχεις απόλυτο δίκιο και εμένα αυτό μου έκανε εντύπωση από την αρχή. Για να πω την αλήθεια δεν είναι δική μου περίπτωση γι αυτό και δεν μπορώ να δώσω περισσότερες πληροφορίες, εγώ έχω φορητό υπολογιστή και έτσι έχω ρούτερ. Κάποιοι φίλοι ζήτησαν τη βοήθειά μου αλλά δυστυχώς είμαι άσχετος με το όλο θέμα και το ζήτημα είναι ότι η δουλειά χάλασε από την πρώτη στιγμή αφού αυτοί ήδη είχαν προσπαθήσει να κάνουν τη σύνδεση και σε αυτή τους την προσπάθεια δημιούργησαν ένα νέο δίκτυο WAN PPPOE από το οποίο προσπάθησα να συνδεθώ αλλά και εμένα αυτή ήταν η απορία μου απλά δεν ήξερα τι άλλο να κάνω! Τέλος πάντων, μάλλον είναι η ώρα να μάθω λίγα πραγματάκια περί του θέματος! Παραταύτα ξαναδοκίμασα να επικοινωνήσω με την εταιρεία και όλα εντάξει λύθηκε το θέμα. Ευχαριστώ για τα χρήσιμα λίνκ.
poulinos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Ναι έχεις απόλυτο δίκιο και εμένα αυτό μου έκανε εντύπωση από την αρχή. Για να πω την αλήθεια δεν είναι δική μου περίπτωση γι αυτό και δεν μπορώ να δώσω περισσότερες πληροφορίες, εγώ έχω φορητό υπολογιστή και έτσι έχω ρούτερ. Κάποιοι φίλοι ζήτησαν τη βοήθειά μου αλλά δυστυχώς είμαι άσχετος με το όλο θέμα και το ζήτημα είναι ότι η δουλειά χάλασε από την πρώτη στιγμή αφού αυτοί ήδη είχαν προσπαθήσει να κάνουν τη σύνδεση και σε αυτή τους την προσπάθεια δημιούργησαν ένα νέο δίκτυο WAN PPPOE από το οποίο προσπάθησα να συνδεθώ αλλά και εμένα αυτή ήταν η απορία μου απλά δεν ήξερα τι άλλο να κάνω! Τέλος πάντων, μάλλον είναι η ώρα να μάθω λίγα πραγματάκια περί του θέματος! Παραταύτα ξαναδοκίμασα να επικοινωνήσω με την εταιρεία και όλα εντάξει λύθηκε το θέμα. Ευχαριστώ για τα χρήσιμα λίνκ. το εικονιδιο το wan pppoe χρησιμευει οταν εχεις modem>οταν εχεις ρουτερ πισω απο το modem τοτε στην ουσια την θεση του εικονιδιου την κανει το ρουτερ.μεσα στο router καπου εχει επιλογη για Pppoe.εκει βαζεις τα στοιχεια σαν να ηταν εικονιδιο συνδεσεις.ο ρουτερ κανει κληση κανονικα πανω στο modem απλα αντι για να παρει την Ip το Pc σου την παιρνει το ρουτερ σαν να ηταν adsl router.μετα κανονικα ειτε ασυρματα ειτε ενσυρματα δινει ιντερνετ.anyway αφου επαιξε μια χαρα.απλα καλο ειναι να ξερεις και εσυ και οι αλλοι πως δουλευει.κατι παρομοιο αλλα λιγο διαφορετικα γινεται και με το sattelite internet.εχεις Modem και μετα βαζεις ρουτερ απο πισω για να μοιρασεις το ιντερνετ.απλα εκει δεν υπαρχει εικονιδιο συνδεσης ακριβως ουτε στοιχεια κατα καποιο τροπο.τα στοιχεια μπαινουν μονο μια φορα στο σεταρισμα.anyway μην σε μπερδευω παραπανω.υπαρχουν αρκετες διαφορετικες περιπτωσεις.αλλη μια ειναι το ιντερνετ σε εστιες που ερχεται σε ethernet καιτο ριχνεις σε router για να δωσεις ασυρματα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα