dimaram Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Έχω Windows 7. Στη γραμμή εργασιών έβαλα τη μικροεφαρμογή "Επιφάνεια Εργασίας". Ενώ μου εμφανίζει ό,τι έχω στην επιφάνεια εργασίας δείχνοντάς μου διαδοχικά και ποιούς υποφακέλους έχω σε κάθε φάκελο, επιλέγοντας δεν μου τους ανοίγει, κάτι που πριν λίγες μέρες το έκανε. Τι μπορεί να έχω κάνει λάθος ???? Μπορεί να βοηθήσει κάποιος ?????
micos000 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Τι εννοείς "μικροεφαρμογή Επιφάνεια Εργασίας"; Δεν γνωρίζω να υπάρχει κάτι τέτοιο. Μήπως λες για το εικονίδιο που μαζεύει όλα τα παράθυρα για να εμφανίσει την επιφάνεια εργασίας ή μήπως έκανες μια συντόμευση που πατώντας το σου εμφανίζει τα περιεχόμενα την επιφάνειας εργασίας; Κάτι σαν το παρακάτω; Αν κάνεις δεξί κλικ σε ένα αρχείο μπορείς να το κάνεις από εκεί άνοιγμα; Δοκίμασες να αφαιρέσεις αυτό που έβαλες και να το ξαναβάλεις; Αν είναι συντόμευση κάνε δεξί κλικ στην γραμμή εργασιών πήγαινε Γραμμές Εργαλείων και ξετσεκάρισε την επιφάνεια εργασίας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα