nikosgalis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Παίδες, εμένα δεν με απασχολεί σε critical βαθμό η διαφορά στα milliseconds ανάμεσα στους browsers... Εμένα με απασχολεί ότι η Google έχει κατακυριευσει το Ιντερνετ, ξέρει τις αναζητήσεις σου, ξέρει τις συνομιλίες σου, τα εμαιλς σου, τα bookmarks σου... Προτιμώ λοιπον, να χρησιμοποιώ για όλη την online ζωή μου τον browser μιας εταιρίας που δεν έχει άμεσο οικονομικό κέρδος από την εκμεταλευση των προσωπικών μου δεδομένων...Επομένως, τον Chrome τον χρησιμοποιώ πολύ περιστασιακα ως developer, αλλά μέχρι εκεί ...
amius Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Παίδες, εμένα δεν με απασχολεί σε critical βαθμό η διαφορά στα milliseconds ανάμεσα στους browsers... Εμένα με απασχολεί ότι η Google έχει κατακυριευσει το Ιντερνετ, ξέρει τις αναζητήσεις σου, ξέρει τις συνομιλίες σου, τα εμαιλς σου, τα bookmarks σου... Προτιμώ λοιπον, να χρησιμοποιώ για όλη την online ζωή μου τον browser μιας εταιρίας που δεν έχει άμεσο οικονομικό κέρδος από την εκμεταλευση των προσωπικών μου δεδομένων... Επομένως, τον Chrome τον χρησιμοποιώ πολύ περιστασιακα ως developer, αλλά μέχρι εκεί ... Ναι αλλά τον χρησιμοποιείς...
nikosgalis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Ναι αλλά τον χρησιμοποιείς... Επειδή κάπου σταμάτησες να διαβάζεις το post μου, το ξαναγραφω ... > τον χρησιμοποιώ πολύ περιστασιακα ως developer
amius Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Επειδή κάπου σταμάτησες να διαβάζεις το post μου, το ξαναγραφω ... > τον χρησιμοποιώ πολύ περιστασιακα ως developer "ξέρει τις αναζητήσεις σου, ξέρει τις συνομιλίες σου, τα εμαιλς σου, τα bookmarks σου..." Εννοείς πως αδρανοποιείς όλες αυτές τις ιδιότητές του με τη χρήση που κάνεις; Ή δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Το λεω επειδή το ανέφερες.
GMod Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Ως developer man... lol... Δεν είπε ότι κάνει surfing από εκεί.
amius Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Ως developer man... lol... Δεν είπε ότι κάνει surfing από εκεί. Το κατάλαβα, αλλά έχει σημασία και αν και πώς είναι εγκαταστημένο το πρόγραμμα στον (ίδιο) υπολγιστή. Για πολλούς λόγους.
DJTaurus Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 If somebody tells you they tested their website on Android, laugh evilly and show them this slidedeck http://slides.com/html5test/the-android-browser#/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα