Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Killik κάνεις λάθος! Δεν είναι ο FF ο ταχύτερος. Με μετρήσεις είναι ο Maxthon. Απλά ο FF είναι ταχύτερος από πριν και εξακολουθεί βέβαια να είναι πάρα πολύ καλός και αξιαγάπητος. Για όσα λες για τον Chrome συμφωνώ και επαυξάνω!

ναι αυτα τα 2-3ms κανουν την διαφορα..

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Offtopic: Γιατί όταν βάζω τον Chrome δεν είναι 1080p αλλά σε χάλια ανάλυση? Δεν μπορώ να το φτιάξω.

Πάντως ο Firefox είναι ο καλύτερος απ'όλους.

Δημοσ.

Εκεί που υπάρχει διαφορά είναι σε scrolling και zoom in-out σε touch οθόνες. Εκεί ο IE είναι πολύ μπροστά σε σχέση με τους άλλους.

Όσο όμως απλώνονται η/υ με win + touch οθόνη, λογικά θα βελτιωθούν και οι άλλοι.

Άντε γιατί μία FF, μία ΙΕ στο Surface Pro, κατάντησε κουραστικό.

Δημοσ.

Killik όντας κάποιον καιρό στο insomnia σε βλέπω ένθερμο υποστηρικτή και ψαγμένο χρήστη σε θέματα firefox. Όντας επίσης έντονος χρήστης firefox στο desktop σύστημά μου (safari σε osx laptop) ομολογώ ότι επιβεβαιώθηκα ουκ ολίγες φορές για την επιλογή μου διαβάζοντας τα επιχειρήματα που παραθέτεις σε αντίστοιχα θέματα browser battles.

Θα ήθελα λοιπόν να σου ζητήσω αν δε σου κάνει κόπο, με κάθε ειλικρινή διάθεση και χωρίς καμιά προκατάληψη για κάποιο στρατόπεδο από μέρους μου, να μου παραθέσεις εσύ ο ίδιος τους τομείς που πιστεύεις ότι ο chrome υπερτερεί του browser που υποστηρίζεις. Κυρίως προς χάρην αντικειμενικότητας!

Απλά σε παρακαλώ, μην πεις 'πουθενά' γιατί νομίζω και δίκαια πως θα κινδυνέψεις από πολλούς να χαρακτηριστείς αναξιόπιστος.

• Like 1
Δημοσ.

http://peacekeeper.futuremark.com/

Επίσης θα ήθελα ο Killik να μπει σ' αυτήν την ιστοσελίλα και να κάνει τα συγκριτικά τεστ των browsers μόνος του... Για να μιλάμε με επιχειρήματα και όχι με "τρίχες", όπως μου απάντησε προηγουμένως... 

Δημοσ.

o Firefox. H σταθεροτητα των Plugins στον Chrome ειναι για τα πανηγυρια. Και ας μην μιλησουμε για το ποσο resource hog ειναι.

Απλό πείραμα:

Ανοίξτε τον Firefox. Ας υποτεθεί ότι θα έχουμε 2-3 tabs συνολικά. Κλείστε τον και ξανα-ανοίξτε τον "αστραπιαία". 

Τότε, 99.9999999% θα δείτε το περίφημο:

"Firefox is still running..."

:)

Να μην παρεξηγηθώ. Kανένας browser δεν είναι τέλειος. Επιπλέον ο καθένας μας κάνει τις επιλογές με βάση τις ανάγκες έχει και τις υποχωρήσεις που μπορεί να κάνει.

Δημοσ.

@TirkaS

στην αποκριση και στο δεσιμο με τις υπηρεσιες της Google.

αν και το προβλημα της αποκρισης, ο Firefox εχει αρχισει πλεον να το λυνει.

http://peacekeeper.futuremark.com/

Επίσης θα ήθελα ο Killik να μπει σ' αυτήν την ιστοσελίλα και να κάνει τα συγκριτικά τεστ των browsers μόνος του... Για να μιλάμε με επιχειρήματα και όχι με "τρίχες", όπως μου απάντησε προηγουμένως... 

λολ, υπαρχουν ατομα που ασχολουνται ακομη με τα αποτελεσματα του peacekeeper?  :-D

@Dracon.74

μολις το εκανα με 10 tabs. μαντεψε: τριχες.

• Like 1
Δημοσ.

@TirkaS στην αποκριση και στο δεσιμο με τις υπηρεσιες της Google.

λολ, υπαρχουν ατομα που ασχολουνται ακομη με τα αποτελεσματα του peacekeeper?  :-D

Όχι όμως όταν φορτώνει σελίδες με αρκετά βιντεάκια απο το youtube. Εκεί η διαφορά με τον chrome είναι ακόμα χαώδης.

• Like 1
Δημοσ.

@TirkaS στην αποκριση και στο δεσιμο με τις υπηρεσιες της Google.

Ενδεικτικά ναι. Αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Επειδή αρχικά εδώ μιλούσαν για ταχύτητα και διαχείριση μνήμης, (που έχει και αυτή να κάνει και με την ταχύτητα του browser), ο Firefox δεν είναι ο ταχύτερος! Άλλος είναι! Τόσο δυσνόητο είναι;

Και δε μιλάμε για αμελητέο χρόνο στην πράξη. Τέλος.

Δημοσ.

Όχι όμως όταν φορτώνει σελίδες με αρκετά βιντεάκια απο το youtube. Εκεί η διαφορά με τον chrome είναι ακόμα χαώδης.

προς το παρον ναι. ειναι και ο κυριοτερος λογος που χρησιμοποιω Chrome. θα δουμε τον φεβρουαριο, αν αλλαξει αυτο. 

Ενδεικτικά ναι. Αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Επειδή αρχικά εδώ μιλούσαν για ταχύτητα και διαχείριση μνήμης, (που έχει και αυτή να κάνει και με την ταχύτητα του browser), ο Firefox δεν είναι ο ταχύτερος! Άλλος είναι! Τόσο δυσνόητο είναι;

Και δε μιλάμε για αμελητέο χρόνο στην πράξη. Τέλος.

you miss my point. οι διαφορες στην ταχυτητα ειναι αμελητεες για να να τις νοιωσεις. στην πραγματικοτητα, αυτο που εσυ λες ταχυτητα, ειναι η αποκριση του browser. εκει ο Chrome υπερεχει ξεκαθαρα.

Δημοσ.

προς το παρον ναι. ειναι και ο κυριοτερος λογος που χρησιμοποιω Chrome. θα δουμε τον φεβρουαριο, αν αλλαξει αυτο. 

Για τότε είναι προγραμματισμένη η ενσωμάτωση του Shumway; Αντε να δούμε. Απο delay σε delay το πάνε συνέχεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...