Shion Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Καλημέρα παιδιά , σκέφτομαι να πάρω ενα κινητό γύρω στα 200 ευρώ (όχι πολύ πιο πάνω!). Επειδή δεν πρόσεξα κάτι που να μου κινήσει το ενδιαφέρον από γνωστές μάρκες είπα να δοκιμάσω με κινέζικο. εχω δεί μερικά που είναι ενδιαφέροντα. Xiaomi Redmi Note ~> http://www.minideal.net/original-xiaomi-hongmi-note-redmi-note-enhanced-version-wcdma-mtk6592-octa-core-5-5-2gb-ram-8gb-rom-android-4-2-miui-v5.html Xiaomi M3/Mi3 ~> http://www.minideal.net/xiaomi-m3-smartphone-snapdragon-800-quad-core-2-3ghz-2gb-16gb-with-5-0-inch-fhd-ogs-screen-nfc-otg-black.html Huawei p6 ~> http://www.minideal.net/huawei-ascend-p6-quadcore-1-5ghz-2gb-8gb-4-7-hd-mobile-phone-android-4-2.html Και αυτό που ερωτεύτηκα ~> http://www.minideal.net/zte-nubia-z5s-mini-quad-core-phones-4-7-inch-1280x720-1-7ghz16gb.html(είναι πανέμορφο!) Ποιά είναι η γνώμη σας; Από build quality πως τα πάνε (δεν θέλω να το νιόθω φτηνιάρικο και ας είναι...αν γίνεται φυσικά). Επίσης επειδή δεν έχω πάρει ποτέ τίποτα απο εξωτερικό , εγγύηση έχουν; πόσες μέρες κάνουν να έρθουν: από ποιό site να παραγγείλω κλπ.. Ευχαριστώ θερμά!
papp0us Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Πρώτα απο ολα για πόσες ίντσες ενδιαφέρεσαι; Τα έχεις μπλέξει ολα μέσα Overall το Mi3 είναι το καλύτερο απο τα παραπάνω, αν δε σε πειράζει η Miui. Επόμενο στη λίστα είναι το Nubia 5s. Τα άλλα δυο δεν είναι άσχημα, αλλα συγκρίνοντας τα με τα άλλα δεν αξίζουν. Εγγύηση έχουν 1 χρόνο απο το κατάστημα που τα αγοράζεις. ΓΙα παραγγελία δες απο minideal, to2c.com, vickmall.com. Εμπιστα μαγαζιά όλα τους. Για το πόσο κάνουν να έρθουν υπολόγισε 15 μέρες πάνω κάτω, ίσως πιο κοντά στις 20.
Shion Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Πρώτα απο ολα για πόσες ίντσες ενδιαφέρεσαι; Τα έχεις μπλέξει ολα μέσα Overall το Mi3 είναι το καλύτερο απο τα παραπάνω, αν δε σε πειράζει η Miui. Επόμενο στη λίστα είναι το Nubia 5s. Τα άλλα δυο δεν είναι άσχημα, αλλα συγκρίνοντας τα με τα άλλα δεν αξίζουν. Εγγύηση έχουν 1 χρόνο απο το κατάστημα που τα αγοράζεις. ΓΙα παραγγελία δες απο minideal, to2c.com, vickmall.com. Εμπιστα μαγαζιά όλα τους. Για το πόσο κάνουν να έρθουν υπολόγισε 15 μέρες πάνω κάτω, ίσως πιο κοντά στις 20. Κατ'αρχάς να σε ευχαριστήσω για την απάντηση! 5-5.5 ίντσες... θα προτιμούσα 5... Τι είναι η miui; ... άσχετος
papp0us Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 είναι το Skin της Xiaomi. Είναι βασισμένο στο Android, αλλα σαν λογική φέρνει πιο πολύ σε iOS. Ρίξε μια ματιά στο Youtube. Δεν έχει κάτι ιδιαίτερα αρνητικό, απλά κάποιοι, κυριώς αυτοί που πειράζουν τις συσκευές τους, την απεχθάνονται, για αυτό σε ρωτάω. απο 5" μέχρι 5.5" είναι μεγάλο το χάσμα. Οι 5 είναι ακόμα ανθρώπινο μέγεθος. Οι 5.5 είναι αρκετά μεγάλο, οπότε ξεχνάς τη χρήση με το ένα χέρι, η το να το βάζεις στην τσέπη. Αν δεν έχεις δει απο κοντά 5.5άρι κινητό πήγαινε σε ένα πλαίσιο ή κάποιο άλλο μαγαζί εκει κοντά για να πάρεις μια γεύση πριν αποφασίσεις. Μη δεις κανα G3 ομως και βολευτείς. Το G3 είναι ΜΙΚΡΟ για 5.5, δεν είναι ολα έτσι.
Shion Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Είναι λες και διάβασες το μυαλό μου... Το g3 είδα και είπα βαριά 5.5 .. Αν είναι έτσι όπως λες 4-7 με 5 τότε. Κανένα απο αυτά δεν έχει κανονικό android πάνω του; Κάπου πείρε το μάτι μου οτι δεν έχουν play store ή κάτι τέτοιο.. Γλυκοκοιτάζω το nubia..όχι τόσο από σπέκς αλλά από εμφάνιση..είναι πανέμορφο!
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Οι Κινέζοι περνάνε το play store, αρκεί φυσικά να το επιλέξεις κατά την παραγγελία.
Shion Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Οκ ευχαριστώ.. Λογικά στο nubia θα καταλείξω... υπάρχει κάποιος λόγος να μην το επιλέξω;
papp0us Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Καλούτσικος επεξεργαστής, μια χαρά ανάλυση και μέγεθος οθόνης, παίρνει SD, κάμερες τουλάχιστον στα megapixel φαίνονται καλές. Το μόνο που με κολλάει είναι η μπαταρία. Ψάξε λίγο στο Internet πως τα πάει σε θέματα αυτονομίας, αν δεν έχει θέμα εκεί, πάρτο, μια χαρα φαίνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα