Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια

εχω καποιες ερωτησεις να σας κανω καθως σημερα το πρωι αλλαξα τροφοδοτικο.το συστημα ειναι:i7 4770k msi g45 gaming 8 gb gskill 1600 mhz asus 7870 direct cu ii evga 1000 watt g2 gold certified

λοιπον,

1.γιατι η μητρικη εχει μονο μια 8πινη υποδοχη για τον επεξεργαστη?το 8 πινο μπορει να μεταφερει αρκετα watts στον ι7 ?(σκεφτομαι να τον παω στα 4.5-4.8 ghz)επισης το 8πινο απο τη μια μερια εχει 1χ8 πινακαι ενω απο την αλλη εχει 2χ4.ειναι προβλημα αυτο?εγω εβαλα τα 2χ4 στη μητρικη και το 8πινο το ολοκληρο στο τροφοδοτικο.εκανα κλ η επρεπε να μπουν αναποδα?

2.το ιδιο προβλημα εχω και με το καλωδιο για to mobo.γιατι σπαει σε 2 κομματια ?τεσπα εβαλα τα 2 κομματια στη μητρικη και το μονο στο τροφοδοτικο.μηπως πρεπει να το κανω αναποδα?επισης μου εδωσαν και μια βλακεια με το τροφοδοτικο-δεν μπορω να το καnω upload γιατι λεει οτι ειναι μεγαλο το αρχειο-και ουσιαστικα ειναι σαν να συνδεει τη μητρικη με την τροφοδοσια αλλα απο μεσα απο οτι βλεπω δεν εχει καθολου καλωδια,και επιπλεον εχει ενα μικρο σχηνακι-καλωδιο που ενωνει 2 διπλανα πινακια μεταξυ τους.τι να το κανω αυτο

3.ευχαριστω για τι βοηθεια 

Δημοσ.

1) ναι,αρκετό είναι 
1 &  2) Σωστά τα'βαλες,σπάνε για λόγους συμβατότητας. κάποιες μητρικές θέλουν 4πινο για τον επεξεργαστή και κάποιες αρχαίες θέλουν 20πινο για την μητρική (γι'αυτό σπάει το πρώτο σε 4+4 και το άλλο σε 20+4)

Πες ποιο τροφοδοτικό έχεις για να καταλάβω τι εννοείς με το σχοινάκι. Ακόμη χαζομάρα που δεν πήρες τον 4790K

Δημοσ.

1) ναι,αρκετό είναι 

1 &  2) Σωστά τα'βαλες,σπάνε για λόγους συμβατότητας. κάποιες μητρικές θέλουν 4πινο για τον επεξεργαστή και κάποιες αρχαίες θέλουν 20πινο για την μητρική (γι'αυτό σπάει το πρώτο σε 4+4 και το άλλο σε 20+4)

Πες ποιο τροφοδοτικό έχεις για να καταλάβω τι εννοείς με το σχοινάκι. Ακόμη χαζομάρα που δεν πήρες τον 4790K

ωραια ευχαριστω για το reply,εχω το evga 1000watt g2 gold plus certified.ton 4770k τον εχω παρει εδω και μερικους μηνες(απο τον προηγουμενο σεπτεμβριο)-αν ξερεις καποιο η καποιο μαγαζι που μπορω να του παω τον ι7 συν λεφτα για να μου δωσει τον 4790κ πεσ μου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...