NickTG Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Αγορι μου γλυκο, χαζος το παιζεις? Αυτος που θελει gaming ΔΕΝ θα αγορασει laptop, εκτος αν χρειαζεται υπολογιστη ΕΚΤΟΣ σπιτιου, οποτε θα "αναγκαστει" να αγορασει gaming laptop. Tι δεν καταλαβαινεις? Ξερεις κανεναν να θελει gaming PC ΜΟΝΟ για το σπιτι και να παιρνει laptop, καρφωμενο στο θρανιο? ΟΧΙ! Αρα εξυπηρετει ΑΛΛΟ σκοπο. Απλα πραγματα Τωρα αν μπορεις να κουβαλας το ps4 στη πλατη και να παιζεις στο δρομο, συγκρινε τα με laptop. Αν δεν μπορεις, λυπαμαι αλλα ακυρη η συγκριση. Απλα διαφωνεις για να διαφωνησεις, χωρις να λες κατι περα απο το να εισαι ειρωνικος. Εσύ πάντως είναι σίγουρο πως δεν τον παίζεις. Κανείς δεν αγοράζει laptop για το μαζεμένο μέγεθος, την έλλειψη καλωδιων, την ευκολία του μη στησιματος ή και την έλλειψη γνώσης αυτού. Φυσικά όσοι το κάνουν δεν είναι μέσοι gamers. Αλλά ακόμα και όσοι το κάνουν απο ανάγκη μετακινησης δεν είναι gamers γιατί δεν βολεύει στο point που θέλουμε να περάσουμε.
ektor7 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Μα αυτο ρε συ ειπα εξαρχης και επεσες να με δαγκωσεις. Ασφαλως και υπαρχουν τερατα laptop που ειναι πολυ δυνατοτερα απτο PC μου. Απλα δεν εχεις λογος να το επιλεξεις αν ουτως η αλλος το θες καρφωμενο στο γραφειο σου εναντι ενος desktop, γιαυτο και δεν τα συγκρινω με κονσολα, καθως καλυπτουν αλλες αναγκες. Μονο με portable κονσολα θα το συγκρινα. Ακομα και τα gaming laptop, που ναι ειναι desktop replacement, τα αγοραζεις γιατι θες να τα παιρνεις μαζι σου, ειτε σε διακοπες, ειτε για να δουλευεις σε δρομο. Οπως και να χει καταλαβαινεις οτι δεν γινεται να τα βαλουμε σε συγκριση με κονσολα, γιατι ειναι για εντελως διαφορετικο κοινο. Τη κονσολα την παιρνεις για να την εχεις στο σπιτι να παιζεις παιχνιδια. Το gaming pc (desktop) το παιρνεις στο σπιτι για να παιζεις παιχνιδια. Το laptop το παιρνεις ειτε γιατι το χρειαζεσαι και για επαγγελματικους λογους, ειτε οπως ειπες εισαι φοιτητης και πηγαινοερχεσαι κλπα κλπα Δεν διαφωνω με την χρηση και την υπαρξη των κονσολων,απλα με εκνευριζει οτι και οι δυο εταιριες διαλεξαν λαθος καρτες για μηχανηματα που ΠΡΕΠΕΙ να κρατησουν 6ετια!Αυτο ειναι κακο περισσοτερο για τους developers,που θα πρεπει να σου βελτιωνουν καθε χρονο τα γραφικα,γιατι ειναι ενα πολυ συμαντικο κομματι για την προωθηση των προιοντων τους,παρα για τον ιδιο το χρηστη που απλα καθεται στο σαλονι και περιμενει να του βγαλουν προιντα που θα τον ικανοποιησουν! Αυτο ειναι το μονο προβλημα μου με το xbox1 και το ps4!
Atzamestatos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Εκτός του ότι είναι εντελώς άκυρη η σύγκριση μια και δε λαμβάνει υπόψιν το κόστος ( πχ των 2, 3 ή 4 καρτών καθώς και των πειραματικών oc με υγρά άζωτα κλπ), κάποιο λινκ για αυτό το 5x ; Ειπε το παιδι για συμβιβασμο στις επιδοσεις, αρα ασφαλως και δεν παιζει ρολο το κοστος. Οταν ψαχνεις ενα PC να σου βγαζει ΤΟΣΑ fps στο Cinebench, αν πας για laptop αναγκαστικα θα συμβιβαστεις, γτ δεν υπαρχει laptop που να φτανει οσα το PC. Οποτε, τι link χρειαζεσαι? Η m εκδοση των καρτων γραφικων ειναι αρκετα πιο αργη απο τις desktop, βαλε οτι στο PC χωρανε και πανω απο sli, αντιλαμβανεσαι τι γινεται. Δες αλλωστε και ποσο κανει ενα laptop με sli 680m. Mιλαμε για 4 χιλιαρικα. Επισης, δεν χρειαζεται ενα PC με sli υγρο αζωτο, lol!
ektor7 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Ειπε το παιδι για συμβιβασμο στις επιδοσεις, αρα ασφαλως και δεν παιζει ρολο το κοστος. Οταν ψαχνεις ενα PC να σου βγαζει ΤΟΣΑ fps στο Cinebench, αν πας για laptop αναγκαστικα θα συμβιβαστεις, γτ δεν υπαρχει laptop που να φτανει οσα το PC. Οποτε, τι link χρειαζεσαι? Η m εκδοση των καρτων γραφικων ειναι αρκετα πιο αργη απο τις desktop, βαλε οτι στο PC χωρανε και πανω απο sli, αντιλαμβανεσαι τι γινεται. Δες αλλωστε και ποσο κανει ενα laptop με sli 880m. Mιλαμε για 3 χιλιαρικα. Επισης, δεν χρειαζεται ενα PC με sli υγρο αζωτο, lol! Fixed!
Atzamestatos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Εσύ πάντως είναι σίγουρο πως δεν τον παίζεις. Κανείς δεν αγοράζει laptop για το μαζεμένο μέγεθος, την έλλειψη καλωδιων, την ευκολία του μη στησιματος ή και την έλλειψη γνώσης αυτού. Φυσικά όσοι το κάνουν δεν είναι μέσοι gamers. Αλλά ακόμα και όσοι το κάνουν απο ανάγκη μετακινησης δεν είναι gamers γιατί δεν βολεύει στο point που θέλουμε να περάσουμε. O μεσος gamer, παιζει σε desktop (το εχει και στα stats του steam που τοσο αγαπας). Κανεις δεν θα προτιμησει laptop εναντι desktop για να παιζει παιχνιδια, θα το προτιμησει για την ευκολια μετακινησης. Ειναι ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ. Αν σου πει εστω και ενας οτι προτιμαει να παιζει σε laptop αντι για desktop, σε δουλευει. Ακομα και ο ektor, που σε αλλο thread μιλαγε τοσο καλα για τα laptops, το λεει οτι ο λογος αγορας ηταν οτι μετακινειται, και το θελει και για εργασια στο δρομο. Και ξαναλεω, το target group της κονσολας ειναι εντελως διαφορετικο απο αυτον του laptop. Απλουστατα πραγματα. Καποιος που θα παρει laptop για να το παιρνει μαζι του για δουλεια, ΔΕΝ θα βολευτει με κονσολα ουτως η αλλος. Καποιος που θα παρει laptop γιατι μετακινειται συνεχως, ακομα και ως desktop να το χρησιμοποιει, ΠΑΛΙ δεν θα βολευτει με κονσολα ουτως η αλλος. Οποτε προς τι η συγκριση?
NickTG Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Εγώ δεν ξεκίνησα καμιά σύγκριση. Το μόνο που είπα είναι πως υπάρχουν και gamers που παίζουν σε laptops. Ούτε είπα πουθενά πως είναι περισσότεροι από αυτούς με τα desktops. Εσύ έχεις μόνιμα μια σύγκριση στο μυαλό σου. Πρέπει να χαλαρώνεις λίγο περισσότερο όταν απαντάς για να καταλάβεις και καλύτερα τι σου γράφει ο άλλος. Που έγραψα πως αγαπώ τα stats του steam?
Atzamestatos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δεν διαφωνω με την χρηση και την υπαρξη των κονσολων,απλα με εκνευριζει οτι και οι δυο εταιριες διαλεξαν λαθος καρτες για μηχανηματα που ΠΡΕΠΕΙ να κρατησουν 6ετια!Αυτο ειναι κακο περισσοτερο για τους developers,που θα πρεπει να σου βελτιωνουν καθε χρονο τα γραφικα,γιατι ειναι ενα πολυ συμαντικο κομματι για την προωθηση των προιοντων τους,παρα για τον ιδιο το χρηστη που απλα καθεται στο σαλονι και περιμενει να του βγαλουν προιντα που θα τον ικανοποιησουν! Αυτο ειναι το μονο προβλημα μου με το xbox1 και το ps4! Δεν νομιζω οτι υπηρχε και δυνατοτητα επιλογης αλλης καρτας. Δηλαδη δεν ειναι το θεμα να σου βαλουν πανω μια 280x και θα δουλευουν ολα κομπλε. Μετα θα εχει θεμα με τον επεξεργαστη (bottleneck), οποτε χρειαζεται και ποιο δυνατο επεξεργαστη. Αυξηση καταναλωσης = αυξηση θερμοκρασιας = μεγαλυτερο κουτι / τροφοδοτικο / ανεμιστηρια κλπα. Εμενα με εκνευριζει η κονσολα που ειναι κλειστη πλατφορμα. Δεν βρισκω λογο υπαρξης κλειστων πλατφορμων εν ετη 2014, με συγχωρειται. Η μονη που ειναι αξιολογη ειναι η ΝΙΝΤΕΝDO, που διαλεγει τον δικο της δρομο. Οι υπολοιποι, που ουσιαστικα σου πουλανε PC με κλειστο ΟS / αρχιτεκτονικη, ειναι για σφαιρες. Προφανως βεβαια, δεν θα υπηρχε αλλος τροπος να σου χρεωνουν τα live accounts και να τσεπωνουν ενα μερος απο τις πωλησεις παιχνιδιων, αλλα ο καταναλωτης γιατι χαιρεται με αυτα τα πραματα? Ακομα και τα exclusives τα βρισκω ακομα τραγικοτερα. Δηλαδη, πληρωνει η MS / SONY (δηλαδη ο καταναλωτης, γιαυτο τα παιχνιδια στη κονσολα κοστιζουν το κ*** τους), για να μη βγει το παιχνιδι στον ανταγωνιστη. Για παμε αλλη μια...θα πληρωσω δηλαδη εγω ΕΞΤΡΑ λεφτα το gran turismo 7 (τυχαιο παραδειγμα), για να μη το παιζει και ο xboxakias? Μα...σοβαρα τωρα? Ας το παιξει, τι σκατα με νοιαζει? Για να μεγαλωνω το epeen μου στο forum? Ειδικα αυτες τις σφαγες στα forum για το πιανου η κονσολα εχει περισσοτερα exclusives, με ξεπερνανε. Αντι να το βλεπουμε ως αρνητικο, το βλεπουμε ως θετικο. Θα πληρωνω εγω, για να κερδιζει η microsoft / sony καινουργιους πελατες που θα την επιλεγουν λογω των exclusives (τα οποια εγω τα πληρωσα ουσιαστικα!) Μα, δεν παμε καλα Εγώ δεν ξεκίνησα καμιά σύγκριση. Το μόνο που είπα είναι πως υπάρχουν και gamers που παίζουν σε laptops. Ούτε είπα πουθενά πως είναι περισσότεροι από αυτούς με τα desktops. Εσύ έχεις μόνιμα μια σύγκριση στο μυαλό σου. Πρέπει να χαλαρώνεις λίγο περισσότερο όταν απαντάς για να καταλάβεις και καλύτερα τι σου γράφει ο άλλος. Που έγραψα πως αγαπώ τα stats του steam? Υπαρχουν και κονσολακιδες που παιζουν σε φορητο, αλλα δεν ειδα να τις βαζεις στο θεμα...μα γιατις αραγε. ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ! Οπως δεν γινεται να συγκρινεις ενα handheld με ενα desktop, γιατι αυτος που παιρνει handheld θελει να παιζει ON THE MOVE, ετσι και δεν συγκρινεις ενα laptop με ενα desktop / κονσολα. Το ιδιο ακριβως πραγμα ειναι. Επισης μια χαρα με συμφερει στο επιχειρημα μου το laptop. Και laptop υπηρχαν στα 1080p εδω και πολλα χρονια. Αλλα δεν τα προτιμουσε η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, γιατι αγοραζε laptop για αλλη δουλεια. Στο πρωτο σου θεμα με ρωτησες αν εχω ερευνα / στατιστικα γιαυτα που γραφω (οχι του steam, γενικοτερα). Ε σου ανεφερα μια ερευνα αφου τις εμπιστευεσαι. 1
ektor7 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Υπαρχουν και κονσολακιδες που παιζουν σε φορητο, αλλα δεν ειδα να τις βαζεις στο θεμα...μα γιατις αραγε. ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ! Οπως δεν γινεται να συγκρινεις ενα handheld με ενα desktop, γιατι αυτος που παιρνει handheld θελει να παιζει ON THE MOVE, ετσι και δεν συγκρινεις ενα laptop με ενα desktop / κονσολα. Το ιδιο ακριβως πραγμα ειναι. Επισης μια χαρα με συμφερει στο επιχειρημα μου το laptop. Και laptop υπηρχαν στα 1080p εδω και πολλα χρονια. Αλλα δεν τα προτιμουσε η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, γιατι αγοραζε laptop για αλλη δουλεια. Στο πρωτο σου θεμα με ρωτησες αν εχω ερευνα / στατιστικα γιαυτα που γραφω (οχι του steam, γενικοτερα). Ε σου ανεφερα μια ερευνα αφου τις εμπιστευεσαι. To laptop ειναι η φορητη μορφη του desktop,δλδ ειναι pc και τρεχει pc games! Οταν συγκρινεις pc gaming vs console gaming,σημαινει οτι θα συγκρινεις desktop&laptop με τις κονσολες και οχι μονο το desktop!Απλα για να μην περιθοριοποιουμε το laptop,γιατι ειναι τεραστιο το ποστο που παιζου στο laptop τους ειτε γιατι δεν εχουν desktop,ειτε γιατι εχει λιακαδα και παιζουν στην βεραντα,ειτε γιατι πολλα παιχνιδια θελουν να τα παιζουν στη 55αρα tv τους! Υποψη οτι μια gtx880m ειναι μεταξυ gtx760 και gtx770 των desktop!Δεν ειναι τοσο πολυ πισω οι καρτουλες των laptop! 1
Atzamestatos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 To laptop ειναι η φορητη μορφη του desktop,δλδ ειναι pc και τρεχει pc games! Οταν συγκρινεις pc gaming vs console gaming,σημαινει οτι θα συγκρινεις desktop&laptop με τις κονσολες και οχι μονο το desktop!Απλα για να μην περιθοριοποιουμε το laptop,γιατι ειναι τεραστιο το ποστο που παιζου στο laptop τους ειτε γιατι δεν εχουν desktop,ειτε γιατι εχει λιακαδα και παιζουν στην βεραντα,ειτε γιατι πολλα παιχνιδια θελουν να τα παιζουν στη 55αρα tv τους! Kαι το psp ειναι η φορητη μορφη του playstation και τρεχει console games Ρε συ, στη συγκριση εμπεριεχεται το value for money. Το laptop εχει value γιαυτον που θελει ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ (ειτε για να παιζει στο μπαλκονι, ειτε για να το παιζει στο καραβι κλπα). Γιαυτον λοιπον, η κονσολα και το desktop εχουν 0 value, γιατι πολυ απλα δεν μποριε να τα χρησιμοποιησει εκει που τα θελει. Οποτε, τι συγκριση να κανουμε και τι value να συγκρινουμε? Αν το ps4 ειχε καλυτερο hardware και ποιο φτηνα / περισσοτερα παιχνιδια απο το PC μου, τοτε ανετα θα το αντικαταστουσα με ενα PS4. Με το laptop μου ομως ΔΕΝ θα το αντικαταστουσα, γιατι δεν ΓΙΝΕΤΑΙ να το αντικαταστησω. Και ο ανθρωπος που οπως ειπες εχει laptop για να παιζει στο μπαλκονι / λεωφορειο / καραβι / γραφειο / αυτοκινητο whatever, θα σκεφτοταν ποτε να το αντικαταστησει με κονσολα??? Αρα τι συγκριση να κανουμε, αφου οι πελατες των laptops δεν τα συγκρινουν ουτως η αλλος με κονσολα γιατι εχουν εντελως διαφορετικες αναγκες Υποψη οτι μια gtx880m ειναι μεταξυ gtx760 και gtx770 των desktop!Δεν ειναι τοσο πολυ πισω οι καρτουλες των laptop! Δεν θα το λεγα. Λιγο χειροτερη απο την gtx 760 ειναι. Και κοστιζει 700+ ευρω...
NickTG Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Υπαρχουν και κονσολακιδες που παιζουν σε φορητο, αλλα δεν ειδα να τις βαζεις στο θεμα...μα γιατις αραγε. ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ! Οπως δεν γινεται να συγκρινεις ενα handheld με ενα desktop, γιατι αυτος που παιρνει handheld θελει να παιζει ON THE MOVE, ετσι και δεν συγκρινεις ενα laptop με ενα desktop / κονσολα. Το ιδιο ακριβως πραγμα ειναι. Επισης μια χαρα με συμφερει στο επιχειρημα μου το laptop. Και laptop υπηρχαν στα 1080p εδω και πολλα χρονια. Αλλα δεν τα προτιμουσε η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, γιατι αγοραζε laptop για αλλη δουλεια. Στο πρωτο σου θεμα με ρωτησες αν εχω ερευνα / στατιστικα γιαυτα που γραφω (οχι του steam, γενικοτερα). Ε σου ανεφερα μια ερευνα αφου τις εμπιστευεσαι. Σε ποιο θέμα να τις βάλω? Ότι σου έρχεται στο μυαλό το πετάς? Θυμάσαι από που έχει ξεκινήσει η κουβέντα μας? Έβαλα εγώ πουθενά σύγκριση με οτιδήποτε? Ρώτησα και διαφώνησα πάνω σε κάτι πολύ συγκεκριμένο και έχεις ξεκινήσει ένα παραλήρημα βάζοντας μέσα ότι σου έρχεται εκείνη τη στιγμή. Επειδή ρώτησα για στατιστικά/έρευνα βγαίνει συμπέρασμα πως αγαπώ τα στατιστικά του steam? Ή θα πρέπει να δεχόμαστε ότι ες για να υποστηρίξεις αυτό που θες απλά επειδή το λες? Μου ανέφερες στατιστικά του 2014. Τα οποία ακόμα και τώρα δείχνουν ότι 17,5% των χρηστών steam έχουν Intel GPU.
ektor7 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Kαι το psp ειναι η φορητη μορφη του playstation και τρεχει console games Ρε συ, στη συγκριση εμπεριεχεται το value for money. Το laptop εχει value γιαυτον που θελει ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ (ειτε για να παιζει στο μπαλκονι, ειτε για να το παιζει στο καραβι κλπα). Γιαυτον λοιπον, η κονσολα και το desktop εχουν 0 value, γιατι πολυ απλα δεν μποριε να τα χρησιμοποιησει εκει που τα θελει. Οποτε, τι συγκριση να κανουμε και τι value να συγκρινουμε? Αν το ps4 ειχε καλυτερο hardware και ποιο φτηνα / περισσοτερα παιχνιδια απο το PC μου, τοτε ανετα θα το αντικαταστουσα με ενα PS4. Με το laptop μου ομως ΔΕΝ θα το αντικαταστουσα, γιατι δεν ΓΙΝΕΤΑΙ να το αντικαταστησω. Και ο ανθρωπος που οπως ειπες εχει laptop για να παιζει στο μπαλκονι / λεωφορειο / καραβι / γραφειο / αυτοκινητο whatever, θα σκεφτοταν ποτε να το αντικαταστησει με κονσολα??? Αρα τι συγκριση να κανουμε, αφου οι πελατες των laptops δεν τα συγκρινουν ουτως η αλλος με κονσολα γιατι εχουν εντελως διαφορετικες αναγκες Δεν θα το λεγα. Χειροτερη απο την gtx 760 ειναι Εντελος αστοχη η συγκριση με το psp!!! Ασχετα με το αν ειναι value ή οχι σε σχεση με το desktop,πες μου ΕΝΑ πραγμα που μπορεις να κανεις στο desktop σου και δεν μπορω να το κανω απο το laptop μου.ΕΝΑ!!!! ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ μπορει να μου πεις οτι ΔΕΝ μπορω να αντικαταστησω το desktop με το laptop!Μεχρι να το βρεις,το laptop αντικαθηστα το desktop,ΧΑΛΑΡΑ!
Atzamestatos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Σε ποιο θέμα να τις βάλω? Ότι σου έρχεται στο μυαλό το πετάς? Θυμάσαι από που έχει ξεκινήσει η κουβέντα μας? Έβαλα εγώ πουθενά σύγκριση με οτιδήποτε? Ρώτησα και διαφώνησα πάνω σε κάτι πολύ συγκεκριμένο και έχεις ξεκινήσει ένα παραλήρημα βάζοντας μέσα ότι σου έρχεται εκείνη τη στιγμή. Εβαλα εγω συγκριση? Εγραψα οτι το 1080p ειναι το standard στο PC gaming απο το 2008. End of story. Ουτε συγκρισεις εκανα ουτε οτιδηποτε αλλο. Τα υπολοιπα τα αρχισες εσυ που διαφωνεις για να διαφωνησεις. Καταλαβαινω, εχεις αρκετο ελευθερο χρονο. Και γω το ιδιο, οποτε συνεχισε, np Επειδή ρώτησα για στατιστικά/έρευνα βγαίνει συμπέρασμα πως αγαπώ τα στατιστικά του steam? Ή θα πρέπει να δεχόμαστε ότι ες για να υποστηρίξεις αυτό που θες απλά επειδή το λες? Μου ανέφερες στατιστικά του 2014. Τα οποία ακόμα και τώρα δείχνουν ότι 17,5% των χρηστών steam έχουν Intel GPU. Intel GPU εχουν και τα desktops...που κολλαει αυτο με το laptop? Εντελος αστοχη η συγκριση με το psp!!! Ασχετα με το αν ειναι value ή οχι σε σχεση με το desktop,πες μου ΕΝΑ πραγμα που μπορεις να κανεις στο desktop σου και δεν μπορω να το κανω απο το laptop μου.ΕΝΑ!!!! ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ μπορει να μου πεις οτι ΔΕΝ μπορω να αντικαταστησω το desktop με το laptop!Μεχρι να το βρεις,το laptop αντικαθηστα το desktop,ΧΑΛΑΡΑ! Mα ειπα εγω οτι μπορεις να αντικαταστησεις το laptop με το desktop? Το αντιθετο ειπα, οτι δηλαδη το laptop δεν γινεται να το αντικαταστησεις με desktop (αν οντως το χρησιμοποιεις ως laptop, δηλαδη εξω). Περαν τουτου, ασφαλως και υπαρχουν παρα πολλα πραματα που δεν κανεις στο laptop, η τα κανεις πολυ πιο αργα. Για αρχη, 4k+ gaming / 120 fps κλπα. Για περαιτερω, 3d modeling / animation / design / audio / video editing κλπα προγραμματα, οταν τα κανεις για την δουλεια σου, δεν θα περιμενεις 3 μερες παραπανω να τελειωσει το laptop την επεξεργασια, γιατι χανεις λεφτα. Ασφαλως και θα παρεις desktop γιαυτες τις δουλειες.
ektor7 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δεν θα το λεγα. Λιγο χειροτερη απο την gtx 760 ειναι. Και κοστιζει 700+ ευρω... Στα τοπ σε γραφικα παιχνιδια σε ultra,η gtx880m βγαζει περισσοτερα fps απο την gtx760! http://www.notebookcheck.net/Computer-Games-on-Laptop-Graphic-Cards.13849.0.html
NickTG Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Έγραψες ότι ο μέσος gamer από το 2008 παίζει 1080p. Χωρίς φυσικά κάτι να το υποστηρίζεις. Αν δεν καταλαβαίνεις διαφορά στις 2 αυτές προτάσεις δεν έχει νόημα. Συγκρίσεις εσύ ποτέ. Τα PSP/GameBoy/PS4 εγώ τα ανέφερα προφανώς. Ελεύθερο χρόνο με την δικιά σου έννοια δεν έχω. Δεν κολλάει μόνο με τα laptops. Αν σκεφτείς λίγο ίσως καταλάβεις που μπορεί να κολλάει. Τέλος από εμένα. Όποιος είχε όρεξη και διάβασε το οτιδήποτε έχει βγάλει ότι συμπέρασμα ήθελε.
ektor7 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Περαν τουτου, ασφαλως και υπαρχουν παρα πολλα πραματα που δεν κανεις στο laptop, η τα κανεις πολυ πιο αργα. Για αρχη, 4k+ gaming / 120 fps κλπα. Για περαιτερω, 3d modeling / animation / design / audio / video editing κλπα προγραμματα, οταν τα κανεις για την δουλεια σου, δεν θα περιμενεις 3 μερες παραπανω να τελειωσει το laptop την επεξεργασια, γιατι χανεις λεφτα. Ασφαλως και θα παρεις desktop γιαυτες τις δουλειες. OΛΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣ γινονται και σε LAPTOP ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ μαλυστα! Πηγενε δες τους i7 επεξεργατσες των λαπτοπ που εχουμε ΣΗΜΕΡΑ και ελα πες μου αν δεν κανουν ή οχι για τετοιες δουλειες! Ο 6ος πιο γρηγορος επεξεργαστης στο κοσμο,για desktop/laptop,ειναι mobile cpu! MONO 5 desktop cpu,ειναι πιο γρηγοροι απο αυτο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα