Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φυσικα κ δεν παιζω με βαση τα νουμερα, το αγαπημενο μ παιχνιδι ηταν το dark souls με τα μετριοτατα γραφικα, απο εκει κ περα ξερω τι exclusive βγαζει η σονυ συνήθως γιαυτο τα χαρακτηριζω παιχνιδαρες.

Κ απο αυτα που εχω δει, το the order εχει σχεδον φωτορεαλιστικα γραφικα (δες το βιντεο της Ε3) ασχετως σε τι νουμερα θα τρεχει, στο ματι φαινεται σαν να βλεπεις CGI video

Συγκρισεις σε γραφικα κανω μονο σε κονσολες χωρις αυτο να ειναι κριτήριο βεβαια...τωρα τ να συγκρίνω κονσολα με pc παντα το θεωρουσα ανουσιο, αλλο πραγμα ενα μηχανημα ετοιμο, κ αλλο κατι που το αναβαθμιζεις οπως θες με βαση την οικονομικη σου ανεση...απλα δεν συγκρινονται.

ε οχι και δεν παιζεις. οταν μου βγαζεις παιχνιδαρες καποια παιχνιδια αποκλειστικα λογω των γραφικων τους, κρινεις αυτα τα παιχνιδια με βαση νουμερα.

τα γραφικα οριζονται απο νουμερα, απο αυτο που βλεπεις, τα μαθηματικα που υλοποιουν αυτο που βλεπεις, και το hardware που τα τρεχουν.

ολα αυτα ειναι νουμερα. αλλιως δεν θα υπηρχε και η κοντρα καθε φορα στα hardware specs των κονσολων, και σε τι αναλυση/fps τρεχουν τα games τουσ.

Οσο αφορα το The Order, σε βαζω στοιχημα πως αυτο το real time CGI  τρεχει σε PC. Μας εχουν συνηθησει σε κατι τετοιες απατες οι SONY,MS και τα αλλα καλα παιδια.

• Like 2
  • Απαντ. 160
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

φιλε μου τωρα κι εσυ το εχεις παει στο αλλο ακρο μια χαρα μπορει να τροφοδοτησει το λαπτοπ ενα αξιοπρεπες ηχο σημασια εχει τα ηχεια να ειναι καλα και ο ενισχυτης σου..να σου πω και εγω μερικα πραγματα διοτι ασχολουμαι και εγω πολυ με τον ηχο. 1ον σημασια δεν εχει η ενταση αλλα η ποιοτητα 2ον ποια απο τα παιχνιδια εχουν 5.1 surround ηχο??ποια απο οσα εχουν 5.1 ειναι οντως και δεν ειναι πλασματικο 2.1 η 5.1 συμπιεσμενο??ποια παιχνιδια υποστηριζουν doldy dts,dts hd master audio μην βλεπεις που η κονσολα γραφει οτι υποστηριζει κτλ δεν υπαρχει πολυ απλα σε κανενα παιχνιδι,3ον δεν χρειαζεσαι φοβερη λαρτα ηχου η φοβερο ηχοσυστημα hi-fi για να αποδωσεις καλα ηχητικα ενα παιχνιδι [ασε που στα περισσοτερα παιχνιδια δεν χρειαζεται κιολας]φυσικα το ps4 αποδιδει λιγο καλυτερα διοτι δεν εχει απωλειες κυριως οπως στο λαπτοπ που συνδεεις hdmi out,in μετα αλλο καλωδιο οπτικη ινα κτλ κανει κυκλους ολοκληρους και btw με τι παιζεις αν επιτρεπεται??

Εγω φιλε δεν ασχολουμαι απλα με το ηχο. Ειναι το μερακι μου - αρρωστια μου.. Και πιστεψε οταν σου λεω οτι καταλαβαινω διαφορα απο laptop προς το χειροτερο το εννοω..

Ειδες να μιλαω πουθενα για ενταση και οχι για ποιοτητα? Τα ηχεια μου κοστιζουν 1,5 k (crystal audio tx3d12) και μαζι με τον ενισχυτη (denon x2000) απαιτω την ποιοτητα..

Πιο πανω καπου εγραψα για το last of us στο ps3.. Αν νομιζεις οτι δεν παιζει dts αλλα ψευτικο dts απατασαι απλα..

Εννοειται πως το setup δε το εστησα για παιχνιδια αλλα για ταινιες.. Με ενα σπαρο δυο τριγωνια ομως..

Το PS3, το PS4 και πλεον και το Xbox ειναι συσκευες αναπαραγωγης blu ray εκτος απο κονσολες και πιστεψε με απο ενα laptop με τη τριπλασια τιμη εχουν πολυ καλυτερο audio performance. Μαλιστα το PS3 ηταν απ τα κορυφαια 3D blu ray players οσον αφορα την τιμη του σε πολλα ξενα και ελληνικα περιοδικα για home theatre..

Προσπαθησε να ριξεις μια ματια πισω απ ολα τα προσφατα games και θα δεις τι format ηχου χρησιμοποιουν. Τωρα αν εσυ δε το εμπιστευεσαι δεν μπορω να σε πεισω.. Μονο αν τα ακουσεις θα πειστεις..

Εγω προσωπικα 5 καναλο ακουω και δεν με γελανε τα αυτια μου..

Δημοσ.

Τι σε νοιαζει πως παιζει η αλλη κανσολα το παιχνιδι?

Εχεις επιλεξει π.χ. το ps4,οπως δε σε νοιαζει πως παιζει ο τιτλος στα pc,δε θα επρεπε να σε νοιαζει και πως παιζει ο τιτλος στο xbox1!

Εκτος αν η ενοια σου ειναι να την πεις στο xbox1 χρηστη,για το ποσο "μαματο" ειναι το ps4?

Εσενα γραφεις ολοκληρα κειμενα για 4κ αναλυσεις κ το ποσο χαλια ειναι οι κονσολες κ σε πειραζει αν συγκρινο μηχανηματα μεταξυ τους?

ε οχι και δεν παιζεις. οταν μου βγαζεις παιχνιδαρες καποια παιχνιδια αποκλειστικα λογω των γραφικων τους, κρινεις αυτα τα παιχνιδια με βαση νουμερα.

τα γραφικα οριζονται απο νουμερα, απο αυτο που βλεπεις, τα μαθηματικα που υλοποιουν αυτο που βλεπεις, και το hardware που τα τρεχουν.

ολα αυτα ειναι νουμερα. αλλιως δεν θα υπηρχε και η κοντρα καθε φορα στα hardware specs των κονσολων, και σε τι αναλυση/fps τρεχουν τα games τουσ.

Οσο αφορα το The Order, σε βαζω στοιχημα πως αυτο το real time CGI  τρεχει σε PC. Μας εχουν συνηθησει σε κατι τετοιες απατες οι SONY,MS και τα αλλα καλα παιδια.

Ενα παιχνιδι μπορει να εχει χαμηλη αναλυση, να εχει χαλια νουμερα κ ομως να ειναι πανεμορφο κ οπτικα, για το The order κ το Uncharted, ειμαι σιγουρος οτι ακομα κ οι φανατικοι pc ακιδες θα εντυπωσιαστουν απο το αποτελεσμα, κ οχι ισως να μην τρεχουν σε 60 fps. 

Δημοσ.

Εσενα γραφεις ολοκληρα κειμενα για 4κ αναλυσεις κ το ποσο χαλια ειναι οι κονσολες κ σε πειραζει αν συγκρινο μηχανηματα μεταξυ τους?

Εγω αν θα κανω συγκρισεις,θα τις κανω σε ολα,οχι μονο εκει που με βολευει!

Αν σε ενδιαφερουν τα γραφικα πας σε pc!

Αν οχι,πας στην κονσολα που σ'αρεσει και εχει τα πολυποθητα exclusives που σε ενδιαφερουν και δεν κοιτας τον διπλα,αν εχει λιγο καλυτερα ή χειροτερα γραφικα!

Απλα τα πραγματα.Τα υπολοιπα ειναι κομπλεξισμοι!

Δημοσ.
Ενα παιχνιδι μπορει να εχει χαμηλη αναλυση, να εχει χαλια νουμερα κ ομως να ειναι πανεμορφο κ οπτικα, για το The order κ το Uncharted, ειμαι σιγουρος οτι ακομα κ οι φανατικοι pc ακιδες θα εντυπωσιαστουν απο το αποτελεσμα, κ οχι ισως να μην τρεχουν σε 60 fps. 

για το gameplay μιλαμε, και το πως εσυ το κρινεις στην ουσια με αριθμους.

Δημοσ.

Μην συγκρινεις τα γραφικα των παιχνιδιων του pc,οπως τα βλεπεις στην κονσολα σου!

Μαξαρε τα settings του bf4 και μετα ελα να το συγκρινεις με το Uncharted!

Δημοσ.

Εγω φιλε δεν ασχολουμαι απλα με το ηχο. Ειναι το μερακι μου - αρρωστια μου.. Και πιστεψε οταν σου λεω οτι καταλαβαινω διαφορα απο laptop προς το χειροτερο το εννοω..

Ειδες να μιλαω πουθενα για ενταση και οχι για ποιοτητα? Τα ηχεια μου κοστιζουν 1,5 k (crystal audio tx3d12) και μαζι με τον ενισχυτη (denon x2000) απαιτω την ποιοτητα..

Μήπως χρησιμοποιείς και monster cables; ...

Θα μας τρελάνεις τελείως, καταλαβαίνεις διαφορά σε ψηφιακή σύνδεση από την στιγμή που δεν παρεμβάλλεται καν DAC...

Φίλε μου τα ψηφιακά είτε παίζουν είτε δεν παίζουν, σε λίγο θα μας πεις ότι βλέπεις και χιόνια στο dvd.

crystal audio, λολ?

Δημοσ.

Πιο πανω καπου εγραψα για το last of us στο ps3.. Αν νομιζεις οτι δεν παιζει dts αλλα ψευτικο dts απατασαι απλα..

Εννοειται πως το setup δε το εστησα για παιχνιδια αλλα για ταινιες.. Με ενα σπαρο δυο τριγωνια ομως..

Το PS3, το PS4 και πλεον και το Xbox ειναι συσκευες αναπαραγωγης blu ray εκτος απο κονσολες και πιστεψε με απο ενα laptop με τη τριπλασια τιμη εχουν πολυ καλυτερο audio performance. Μαλιστα το PS3 ηταν απ τα κορυφαια 3D blu ray players οσον αφορα την τιμη του σε πολλα ξενα και ελληνικα περιοδικα για home theatre..

Προσπαθησε να ριξεις μια ματια πισω απ ολα τα προσφατα games και θα δεις τι format ηχου χρησιμοποιουν. Τωρα αν εσυ δε το εμπιστευεσαι δεν μπορω να σε πεισω.. Μονο αν τα ακουσεις θα πειστεις..

Εγω προσωπικα 5 καναλο ακουω και δεν με γελανε τα αυτια μου..  

καλο ειναι το συστημα σου αλλα σε αυτα τα λεφτα δεν νομιζω οτι μπορεις να παρατηρησεις τεραστιες διαφορες οπως λες ειδικα σε ενα παιχνιδι...δευτερον το last of us ειχε παρα πολλυ καλο ηχο οποτε δεν ξερω α ειναι αλλα ειναι εξαιρεση στο κανονα οπως και το metal gear ποσσα αλλα παιχνιδια εχουν??το οτι εχεις πληροφορια απο τα 5 καναλια σου δεν σημαινει οτι οντως το original encode του παιχνιδιου ηταν για 5.1 συνυθως ειναι 2.1 τραβηγμενο επεξεργασμενο για να σου δωσω να καταλαβεις ποσσες ταινιες που βγαινουν ειναι 3d?? πλεον οι 3 στις 5 ποσσες απο αυτες ομως ειναι πραγματικα γυρισμενες 3d και οχι 2d επεξεργασμενο σε 3d και πιστεψε με εχει μεγαλη διαφορα το ενα με το αλλο θα το εχεις δει και μονος σου αυτο λογικα ασχετο παραδειγμα αλλα για να σου δωσω να καταλαβεις επειτα νομιζεις οτι ολα τα blu ray ταινιες ειναι ολα dts master audio true hd 7.1 super audio και οτι αλλο γραφουν??φυσικα οχι μην τρως οτι πλασσαρουν τελος το ξερω για τις κονσολες οτι ειναι παρα πολλυ καλες οσον αφορα την αποδοση τους ως blu ray writter αλλα διαβασε να δεις οτι δεν υποστηριζουν dts master audio κτλ που λενε και ολα αυτα δεν σου πουλαω εξυπναδα εχω αλλαξει τοσσα συστηματα πλεον εχω 3 στο σπιτι ενταξει μπορει τα 2 να ειναι παιδικα για μενα αλλα τα εχω για την πλακα μου κανενα τραγουδακι για βοηθεια στην τηλεοραση κτλ ψαξε λιγο αυτα που σου ειπα πριν με κραξεις και ρωτα και σε μαγαζια η γνωστους που να ξερουν καλα και θα λαβεις τις αναλογες απαντησεις φιλικα παντα

Δημοσ.

Μήπως χρησιμοποιείς και monster cables; ...

Θα μας τρελάνεις τελείως, καταλαβαίνεις διαφορά σε ψηφιακή σύνδεση από την στιγμή που δεν παρεμβάλλεται καν DAC...

Φίλε μου τα ψηφιακά είτε παίζουν είτε δεν παίζουν, σε λίγο θα μας πεις ότι βλέπεις και χιόνια στο dvd.

crystal audio, λολ?

Μαλιστα τα ψηφιακα ειτε παιζουν ειτε δεν παιζουν... Και δε καταλαβαινεις τιποτα απο πηγη σε πηγη.. Ναι.. Οκ.. Δωσε μου και μενα να παρω οτι παιρνεις και σου υποσχομαι να μαι συμφωνος μετα..

Αφου και οι δοκιμες απο πηγη σε πηγη που γινονται για τον ηχο που βγαζουν με το ιδιο bluray για παραδειγμα σε στημενες αιθουσες ειναι μ@λ@κιες..

Γιατι ως γνωστον την ιδια εικονα και ηχο θα παρεις απ το blu ray των 100 euro και τα ιδια θα ακουσεις και θα δεις απ το αλλο που κανει 500 euro..

Καλα οτι εισαι απο αλλο πλανητη, εισαι.. Για να μου παρομοιαζεις τον ηχο, με τα χιονια στο dvd.. Αστο παω να πιω κανα ποτο να συνελθω γιατι μ εκαψες..

Τι εχεις να μας πεις για τη crystal audio φιλε?? Δε θα προσπαθησω να διαφωνησω οχι.. Το τι ακουει το αυτι του καθενος ειναι υποκειμενικο. Ο καθενας ευχαριστιεται με διαφορετικα στοιχεια στον ηχο. Οπως και οτι το καθε ηχειο εχει διαφορετικα χαρακτηριστικα. Εγω προσωπικα πριν τα παρω ακουσα 5-6 συστηματα κινηματογραφικων ηχειων για να καταληξω.

Σορρυ κ ολας αλλα δε θα μου πεις τι θελω εγω να ακουσω και να παρω..

Υ.Σ. 4mm x2 ειναι τα καλωδια που χρησιμοποιω σε καθε ηχειο..

Λευτερη σιγουρα φιλε δε με εχουν ικανοποιησει ολα τα παιχνιδια που εχω παιξει.. Ενα απο αυτα που με ικανοποιησε ειναι το last of us. Ισως να ειναι ετσι οπως το λες και να μην ηταν εξαρχης σε 5.1 δημιουργημενο το παιχνιδι.. Παντως εχουν κανει πολυ καλη δουλεια. Σιγουρα μονο καλυτερα μπορει να περιμενουμε στο μελλον.

Δε το γνωριζω αυτο που λες για τις κονσολες να σου πω..

Τα ηχεια αυτα δεν ειναι μουσικα. Το γνωριζω αυτο.. Δε θα μπορουσα να παρω τη λεπτομερη αποδοση καποιων πιο ακριβων ηχειων ας πουμε οταν παιζει απο πισω συμφωνικη ορχηστρα και προσπαθωντας να βρω που ειναι το καθε οργανο.. Οχι δεν ειναι τετοια ηχεια.

Ειναι ικανοποιητικα ομως οταν προκειται για κινηματογραφικο ηχο που δεν εχει τετοιες απαιτησεις. Δεν  ειχα ιδιο παιχνιδι για να κανω συγκριτικο λαπτοπ με PS4.. Και οι διαφορες ισως να μη ειναι τεραστιες.. Δεν εχω κανενα τρελο αυτι μη παραξηγηθω αλλα οταν εχω παιξει 40 φορες πχ το terminator 2 σε blu ray με το playstation 3 και το βαζω στο blu ray του λαπτοπ και σε συγκεκριμενες σκηνες που εχω χιλιοπαιξει ακουω καποιες διαφορες πιστευω πως δεν ειμαι τρελος..

Δημοσ.

Δε θα διαφωνησω με κανέναν γιατι πολυ απλά ο καθένας διαλεγει αυτο που των καλύπτει

Εγώ προσωπικά ήμουν Pc "gamer" και το βάζω σε εισαγωγικα γτ μονο wow επαιζα αντε και τπτ απ το θείο για πολύ λίγο, δε με κρατούσε το single player με τπτ το βαριεμαι γρήγορα οτι και να επαιξα πάντα ξωδευα λεφτά πάνω στο Pc μ άρεσε και μ αρέσει το Pc moding δεν είχα ποτέ τα πιο ακριβά αλλα ενα Pc γύρο στα 900-1000 ευρο. Απο hardware ήξερα σχεδόν τα πάντα και μ άρεσε κάθε τόσο να του κάνω αλλαγές τόσο στο εσωτερικό όσο και στα περιφερειακά, αλλα gamer δε μπορούσα να αποκαλεσω των εαυτό μου, μαύρα μεσάνυχτα είχα μεχρι που έπεσε κατα λάθος στα χέρια μου ενα Ps3 με το the last of us (επεσα στην περίπτωση) και απο τότε δεν έχω σταματήσει να ενημερωνομαι για τα games αγορασα δικό μου ps3 πείρα κ ps4 έχω και το Pc βέβαια αλλα πραγματικό gaming στην κονσόλα ευχαρηστιεμαι Χωρίς προβλήματα γρήγορα κ εύκολα ειναι λίγο ακριβά τα games βέβαια αλλα με λίγη υπομονή τα βρίσκεις λιγο αργότερα και στη μισή τιμή οσο και να εβλεπα 1080p στο pc προτιμώ την κονσόλα ακόμα και για multyplatforms.

Οπως και να το κάνουμε οποιος ασχολεισαι με gaming μια κονσόλα την έχει. Κακα τα ψέματα αλλα εχει κατασκευαστή για gaming και Οταν μιλάμε για games κονσόλα έρχεται στο νου μας πρώτα, όσο το Pc δε τους προσφέρει τα ίδια έσοδα θα ειναι σε δεύτερη μοίρα βλέπε gta v. Τώρα αν μερικά παιχνίδια ειναι πιο εύκολα με keyboard mouse κ αυτο σχετικό ειναι γιατι. Και bf4 που το έχω και Pc κ ps4 και στο Pc με gamepad παιζω τώρα που το έμαθα

Δημοσ.

απορώ γιατί ο ενας προσπαθεί να πείσει τον άλλον ο καθένας έχει τις απόψεις του και κρίνει. εγω είχα κονσόλα και λόγο ότι για ενα διάστημα έπαιζα κάποια παιχνίδια που είναι μόνο στο pc είχα κάνει ενα pc. για ενα μεγάλο διάστημα μου άρεσε το pc γιατί και να χαλάσει κάτι το φτιάχνεις και μόνος σου γιατί κάνει και άλλες δουλειές γιατί έπαιζα ειτε με ποντίκι είτε μοχλό κλπ γιατί τα γραφικά ήτανε με διαφορά πολύ καλύτερα κλπ αλλά μετά απο ένα διάστημα ξενέρωσα γιατί οι σερβερ ητανε τραγικοί σε online δεν έπαιζες επθ ίσης ωρης με τον άλλον ειτε γιατί ειχε ποντίκι πληκτρολόγιο κλπ κλάσης ανώτερο απο σενα ενω απο την άλλη όλοι έχουνε τον ίδιο μοχλό είτε γιατί έβαζε διάφορα προγράμματα και έκλεβε και σε χαλούσε το game.... συν οτι τα παιχνίδια στο pc δεν είναι τόσο σταθερά και έχουνε πολύ περισσότερα προβλήματα

οπότε τι να τα κάνεις τα 4κ αν δεν μπορείς να παίξεις και να διασκεδάσεις και παίζεις και αντι να χαλαρώσεις έχεις δυπλασια νεύρα.

Δημοσ.

Μαλιστα τα ψηφιακα ειτε παιζουν ειτε δεν παιζουν... Και δε καταλαβαινεις τιποτα απο πηγη σε πηγη.. Ναι.. Οκ.. Δωσε μου και μενα να παρω οτι παιρνεις και σου υποσχομαι να μαι συμφωνος μετα..

Αφου και οι δοκιμες απο πηγη σε πηγη που γινονται για τον ηχο που βγαζουν με το ιδιο bluray για παραδειγμα σε στημενες αιθουσες ειναι μ@λ@κιες..

Γιατι ως γνωστον την ιδια εικονα και ηχο θα παρεις απ το blu ray των 100 euro και τα ιδια θα ακουσεις και θα δεις απ το αλλο που κανει 500 euro..

Καλα οτι εισαι απο αλλο πλανητη, εισαι.. Για να μου παρομοιαζεις τον ηχο, με τα χιονια στο dvd.. Αστο παω να πιω κανα ποτο να συνελθω γιατι μ εκαψες..

Τι εχεις να μας πεις για τη crystal audio φιλε?? Δε θα προσπαθησω να διαφωνησω οχι.. Το τι ακουει το αυτι του καθενος ειναι υποκειμενικο. Ο καθενας ευχαριστιεται με διαφορετικα στοιχεια στον ηχο. Οπως και οτι το καθε ηχειο εχει διαφορετικα χαρακτηριστικα. Εγω προσωπικα πριν τα παρω ακουσα 5-6 συστηματα κινηματογραφικων ηχειων για να καταληξω.

Σορρυ κ ολας αλλα δε θα μου πεις τι θελω εγω να ακουσω και να παρω..

Υ.Σ. 4mm x2 ειναι τα καλωδια που χρησιμοποιω σε καθε ηχειο..

Λευτερη σιγουρα φιλε δε με εχουν ικανοποιησει ολα τα παιχνιδια που εχω παιξει.. Ενα απο αυτα που με ικανοποιησε ειναι το last of us. Ισως να ειναι ετσι οπως το λες και να μην ηταν εξαρχης σε 5.1 δημιουργημενο το παιχνιδι.. Παντως εχουν κανει πολυ καλη δουλεια. Σιγουρα μονο καλυτερα μπορει να περιμενουμε στο μελλον.

Δε το γνωριζω αυτο που λες για τις κονσολες να σου πω..

Τα ηχεια αυτα δεν ειναι μουσικα. Το γνωριζω αυτο.. Δε θα μπορουσα να παρω τη λεπτομερη αποδοση καποιων πιο ακριβων ηχειων ας πουμε οταν παιζει απο πισω συμφωνικη ορχηστρα και προσπαθωντας να βρω που ειναι το καθε οργανο.. Οχι δεν ειναι τετοια ηχεια.

Ειναι ικανοποιητικα ομως οταν προκειται για κινηματογραφικο ηχο που δεν εχει τετοιες απαιτησεις. Δεν  ειχα ιδιο παιχνιδι για να κανω συγκριτικο λαπτοπ με PS4.. Και οι διαφορες ισως να μη ειναι τεραστιες.. Δεν εχω κανενα τρελο αυτι μη παραξηγηθω αλλα οταν εχω παιξει 40 φορες πχ το terminator 2 σε blu ray με το playstation 3 και το βαζω στο blu ray του λαπτοπ και σε συγκεκριμενες σκηνες που εχω χιλιοπαιξει ακουω καποιες διαφορες πιστευω πως δεν ειμαι τρελος..

κατα αρχην δεν ειπα οτι αυτο που αναφερεις δεν εχει διαφορες απλα ειπα οτι δεν θα ειναι τοσο μεγαλες φυσικα εχει μεγαλο ρολο μια πηγη αλλα για παιχνιδια πανω κατω τα ιδια θα παρεις δεν ειναι οπως ειπες μουσικη η μια ταινια που να εχει πολυ περισσοτερες πληροφοριες,φυσικα ο καθε ενας παιρνει αυτο που θελει και δεν σε κρινω για αυτο.οσον αφορα τα crystal audio ειχα ακουσει ενα σετακι παλια το 2008-2009 που ηθελα να παρω για home cinema και αυτο που εκουσα μου φανηκε πολυ καλο και με καλυπτε προσωπικη γνωμη βεβαια ειχα ενα γνωστο σε ενα μαγαζι και ειχε εκθεσιακα κομματια ενα σετακι της roister και εβγαιναν φτηνοτερα και τελικα πηρα αυτα τα οποια εμεινα απολυτα ευχαριστημενος.τωρα οσον αφορα το blu ray δεν ξερω δεν εχω δοκιμασει πολλα για να σου πω παιζει ρολος και με τι προγραμμα το ανοιγεις διαφερουν μεταξυ τους αλλα πιστευω οτι μια καλη πηγη ειναι καλυτερη απο λαπτοπ για αυτο και δεν εχω συγκρινει ποτε δεν χρειαστηκε

Δημοσ.

Επειδή είναι το σπορ μου να βγαίνω οφτοπικ, θα πω ότι το πισι το έχω για να παίζω λολ, να βλέπω ταινίες Εάν βαριέμαι να τις βάλω στο στικ για τον media player ή να την στριμαρω στο ps3, για αγώνες και να κατεβάζω τα παιχνίδια για το ps3.παίζω μόνο στην κονσόλα και απολαμβάνω τα GOW ,GT, last of us, beyond two souls, batman κτλπ.το βρίσκω πιο χαλαρωτικό να κάθομαι στον καναπέ Στα 3 μέτρα από την 40 άρα με το ds3 ανά χείρας.

Δημοσ.

Ίσως δεν θες να καταλάβεις, ίσως δεν μπορείς.

Το blue ray σου ή η κάρτα ήχου του laptop στην ψηφιακή τους έξοδο δεν βγάζουν ήχο, κάνουν passthrough το bitsream από το δισκάκι στο DAC του ενισχυτή σου.

Είναι σαν να συγκρίνεις σκληρούς δίσκους και sata καλώδια για το ποιο είναι η καλύτερη πηγή ήχου...

Δύο players μπορεί να έχουνε διαφορετική τιμή για πάρα πόλους λόγους, η ποιότητα της ψηφιακής σύνδεσης δεν είναι ένας από αυτούς...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...