Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για alienware δε ξερω αλλα παει ετσι κ αλλιως πολυ μακρια η βαλιτσα.. Για το qosmio το δικο μου που δοκιμασα παντως μου εβγαζε χειροτερο ηχο απ το 4k blu ray player του ps4 και το 3d blu ray του PS3..

Τωρα τι να σου πω μπορει να ειμαι και ψειρας. Αν και δεν ηταν τοσο μικρη η διαφορα..

Και μια απαντηση για τη τελευταια παραγραφο σου.. Εχει νοημα αυτη η κοντρα γιατι μιλαμε πανω κατω στα ιδια λεφτα.. Ενω στη συγκριση με pc ειναι λογικο να μη νοιαζονται καθως ηταν ετσι και αλλιως εκτος του gaming budget τους..

Ολα ειναι θεμα τιμης φιλε.. Και μενα χεστηκα τι κανει το alienware για τοσο που κανει.. Καταλαβες? Με τα λεφτα του alienware μπορω να κανω χιλια δυο αλλα πραγματα..

• Super Moderators
Δημοσ.

Εγώ πιστεύω ότι βγάζει τα λεφτά της ναι και ας μη παίζω τόσο πολύ πλέον. Απλά επειδή έχω διαλέξει να παίζω σε κονσόλες (πέρασα και από το pc gaming) δεν αγοράζω ακριβούς υπολογιστές ούτε τους αναβαθμίζω συχνά. Παίρνω ένα απλό φτηνό pc και μια κονσόλα που ξέρω ότι θα μου κρατήσει μια 5ετία τουλάχιστον. Στα ίδια λεφτά βγαίνει, μπορεί και φτηνότερα

δεν μίλησα αν βγάζει "γενικά" τα λεφτά της, αλλά αν τα βγάζει σε σχέση με το PC :P

γιατί κακά τα ψέματα, οι ώρες χρήσης του 2ου είναι πολλαπλάσιες, όχι απλά παραπάνω...

Εχει νοημα αυτη η κοντρα γιατι μιλαμε πανω κατω στα ιδια λεφτα..

άσχετο, αλλά τι ωραία που θα ήταν αν το λέγαμε αυτό και για τα αθλήματα, αλλά εκεί δεν μας ενδιαφέρει, αρκεί να κερδίζει η ομαδάρα μας :P

• Like 1
Δημοσ.

δεν μίλησα αν βγάζει "γενικά" τα λεφτά της, αλλά αν τα βγάζει σε σχέση με το PC :P

γιατί κακά τα ψέματα, οι ώρες χρήσης του 2ου είναι πολλαπλάσιες, όχι απλά παραπάνω...

Ναι οκ είναι και γούστα του καθενός αλλά εγώ προτιμώ με τα ίδια λεφτά να πάρω ένα πιο απλό pc και μια κονσόλα παρά ένα δυνατό pc!

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι λογικό από την στιγμή που σου αρέσουν πολλά από τα exclusives της κονσόλας...

Επεξ/σία από ThReSh
  • Like 2
Δημοσ.

Οταν εχει καταργησει και desktop του γραφειου και το desktop του σπιτιου και το θες στις διακοπες ή στα επαγγελματικα ταξιδια και για multimedia/gaming στο σαλονι,ελα πες μου ΠΙΟ VFM λυση απο ενα laptop των 700-1000ευρων?

Εγώ πάντως με τα 2000 ευρώ, θα αγόραζα ένα λαπτοπ των 400-500 ευρώ για να κάνω τη δουλειά γραφείου, ένα desktop των 1100 ευρώ για τα multiplatforms και με τα υπόλοιπα μια κονσόλα για τα exclusives.

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ πάντως με τα 2000 ευρώ, θα αγόραζα ένα λαπτοπ των 400-500 ευρώ για να κάνω τη δουλειά γραφείου, ένα desktop των 1100 ευρώ για τα multiplatforms και με τα υπόλοιπα μια κονσόλα για τα exclusives.

Συμφωνώ. Αλλά είπαμε είναι θέμα απαιτήσεων και προτεραιοτήτων του καθενός. Όπως βολεύεται ο καθένας, γιατί πρέπει να πείσουμε τους άλλους ότι αυτό που διαλέξαμε εμείς είναι το σωστό ντε και καλά? :-)

Δημοσ.

αν τπτ απο οσα ανεφερα σε προηγουμενα ποστ μ δν συγκινουν κανενα, ξαναλεω δν ειναι gamer...

ξερω ατομα απο ενα σιτε με 2000 πσ κ πηραν κονσολα μονο για το uncharted...

αλλοι για το metal gear...

τα exclusives δοξα τω θεω καλυπτουν ενα ευρυ φασμα gamers...αν κανενα απο τα exclusive π ανετα μπορεις να ψαξεις στο wiki δν σε συγγηνει τοτε μιλαμε για τυπους lol k dota...

οσο για το θεμα των γραφικων δν θα πω κατι...κ γω θελω να φτιαξω πσ με 1000 ευρω για full hd αλλα σκεφτομαι κ ποσα αποκλειστικα μπορω να παρω με αυτα καθως κ συλλεκτικες εκδοσεις

• Like 1
Δημοσ.

Για alienware δε ξερω αλλα παει ετσι κ αλλιως πολυ μακρια η βαλιτσα.. Για το qosmio το δικο μου που δοκιμασα παντως μου εβγαζε χειροτερο ηχο απ το 4k blu ray player του ps4 και το 3d blu ray του PS3..

Τωρα τι να σου πω μπορει να ειμαι και ψειρας. Αν και δεν ηταν τοσο μικρη η διαφορα..

Και μια απαντηση για τη τελευταια παραγραφο σου.. Εχει νοημα αυτη η κοντρα γιατι μιλαμε πανω κατω στα ιδια λεφτα.. Ενω στη συγκριση με pc ειναι λογικο να μη νοιαζονται καθως ηταν ετσι και αλλιως εκτος του gaming budget τους..

Ολα ειναι θεμα τιμης φιλε.. Και μενα χεστηκα τι κανει το alienware για τοσο που κανει.. Καταλαβες? Με τα λεφτα του alienware μπορω να κανω χιλια δυο αλλα πραγματα..

Απλα αναφερα το alienware,γιατι ειναι η elite των gaming laptop,οχι γιατι ειναι το μονο που υποστηριζει 7.1.

Το qosmio ειπα οτι χρειαζεσαι Toslink cable για να βγαλει 5.1 με καλο αποτελεσμα.Οσοι εχουν δοκιμασει χωρις αυτο,απλα το ειπιαν!

Εχει νοημα να νοιωθεις περιφανος για το λιγο καλυτερο,την στιγμη που υποστηριζεις οτι το gameplay και τα exclusive,ειναι ολη η ουσια της κονσολας?

Δλδ αν παρω εγω το xbox1 και εσυ το ps4,πιστευεις οτι θα εχεις τη μαματη εμπειρια στα γραφικα,ενω εγω θα βλεπω pixel δεξια και αριστερα και δε θα απολαυσω το παιχνιδι οπως το απολαυσες εσυ?

Αυτο που μ'αρεσει οτι συζητουσαμε για βαρβατες διαφορες στα γραφικα και ηταν κλαιν μαιν για ολους.Και στις περιπτωσει που συζηταμε για τριχες,οσο αφορα την διαφορα των δυο κονσολων τοτε ανεβαινουν οι σημαιες και τα ματια γινονται βιονικα και το καθε λιψο pixel χαλα ολη την εμπειρια το παιχνιδιου! :P

Δημοσ.

Ektor7.. Να σου απαντησω φιλε μισο λεπτο.. Το laptop σου και οποιοδηποτε laptop οχι αποκλειστικα το δικο σου δεν μπορει να τροφοδοτησει με αξιωσεις ενα 7 καναλο συστημα ηχου.

Οσο ακριβο και αν ειναι. Αν το κανει θα ειναι με πολλες ελλειψεις σε αυτο που φτανει στα αυτια σου. Ο λογος ειναι οτι εξαρχης μιλαμε για πολυ μεγαλης αναλυσης ηχο.

Εχω δοκιμασει λαπτοπ (toshiba qosmio) και αυτο που πηρα δε μου αρεσε. Με εξωτερικη καρτα ηχου σου ειπα πιθανων να γινεται ομως. Δε το δοκιμασα..

Εγω δεν εχω επενδυσει τιποτα εδω και καιρο στο pc gaming και οτι εχω στησει το εχω στησει γυρω απ τη κονσολα μου. Την οποια και το οποιο αποτελεσμα οποτε θες με pm μπορεις να ερθεις στη σαλαμινα που εχω το home theatre να δεις και να νιωσεις περισσοτερο τι παιζει.

Μην γινεται το θεμα vs γιατι δεν ειναι... To PS4 και το Xbox one ειναι multimedia stations ωστε απο blu ray μεχρι gaming να σε καλυπτουν κατα τη γνωμη μου οχι απλα αξιοπρεπως...

Για να γινει αυτο σε ενα pc και να μπορει να σταθει απο αναπαραγωγη ταινιας με hd ηχους μεχρι και gaming στον ιδιο χωρο πρεπει να στησω ενα htpc το οποιο θα κοστιζει ποοοολλα γκαφρα.. 

φιλε μου τωρα κι εσυ το εχεις παει στο αλλο ακρο μια χαρα μπορει να τροφοδοτησει το λαπτοπ ενα αξιοπρεπες ηχο σημασια εχει τα ηχεια να ειναι καλα και ο ενισχυτης σου..να σου πω και εγω μερικα πραγματα διοτι ασχολουμαι και εγω πολυ με τον ηχο. 1ον σημασια δεν εχει η ενταση αλλα η ποιοτητα 2ον ποια απο τα παιχνιδια εχουν 5.1 surround ηχο??ποια απο οσα εχουν 5.1 ειναι οντως και δεν ειναι πλασματικο 2.1 η 5.1 συμπιεσμενο??ποια παιχνιδια υποστηριζουν doldy dts,dts hd master audio μην βλεπεις που η κονσολα γραφει οτι υποστηριζει κτλ δεν υπαρχει πολυ απλα σε κανενα παιχνιδι,3ον δεν χρειαζεσαι φοβερη λαρτα ηχου η φοβερο ηχοσυστημα hi-fi για να αποδωσεις καλα ηχητικα ενα παιχνιδι [ασε που στα περισσοτερα παιχνιδια δεν χρειαζεται κιολας]φυσικα το ps4 αποδιδει λιγο καλυτερα διοτι δεν εχει απωλειες κυριως οπως στο λαπτοπ που συνδεεις hdmi out,in μετα αλλο καλωδιο οπτικη ινα κτλ κανει κυκλους ολοκληρους και btw με τι παιζεις αν επιτρεπεται??

Δημοσ.

Συμφωνώ. Αλλά είπαμε είναι θέμα απαιτήσεων και προτεραιοτήτων του καθενός. Όπως βολεύεται ο καθένας, γιατί πρέπει να πείσουμε τους άλλους ότι αυτό που διαλέξαμε εμείς είναι το σωστό ντε και καλά? :-)

Ελα ντε, γι'αυτο εγραψα ''εγω'' παραπανω. Δε σημαινει οτι ειναι και το σωστο.

Την εχω παθει ομως με ''λαπτοπ που τα εκανε ολα'' ( :P ) και εν μια power on τα εχασα και ''ολα'' (καηκε καρτα γραφικων και μητρικη)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καταλαβες που το παω? VFM φιλε.. Σε αυτο οι κονσολες δε πιανονται..

αχαχαχ vfm οι κονσολες, το ακουσα και αυτο.. i can die in peace now.

ισως να ειναι μονο vfm αν παιρνεις 3-4 games τον χρόνο, τοτε οκ

στο σι πέφτουν γιατί δεν ψωνιζει κανεις..

και αυτο

αν τπτ απο οσα ανεφερα σε προηγουμενα ποστ μ δν συγκινουν κανενα, ξαναλεω δν ειναι gamer...

γουστα, και εγω πειραζω εναν κολλητό μου και του λεω πως δεν ειναι gamer επιδη δεν του αρεσουν καθολου τα racing games ενω εγω εχω τρελα, αλλα δεν ισχυει. gamer εισαι και ας παιζεις μοναχα lol

προσωπικά εαν ειχα να διαλεξω αναμεσα στα exlusives κονσολας/pc θα διαλεγα το pc.

για το μονο game που θα θυσιαζα το garry's mod μου, ειναι το the crew. αν έβγαινε exlusive σε κονσολα τοτε θα επαιρνα κονσολα για ενα game, αλλα αυτο το game θα το επαιζα καθε μερα. για παντα.

για μενα τα games που αξιζουν ειναι αυτα με online multiplayer, τα αλλα τα παιζεις μια φορα, τα τερματιζεις, μετα μπορεις να τα παιξεις σε πιο μεγαλη δυσκολια και τελος. το garrys mod/dayz/Guns of Icarus Online/the crew δεν σταματαει ποτε. και το lol.

Επεξ/σία από hackerW32
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

EDIT:

Ακυρο,γιατι ημουν ξενυκτησμενος και δεν ηξερα σε ποιον και τι απαντω! :P

Επεξ/σία από ektor7
Δημοσ.

α δηλαδη ειναι παιχνιδαρες λογω γραφικων. ok got it. κατα τα αλλα δεν παιζεις ποτε με βαση τα "νουμερα".

Φυσικα κ δεν παιζω με βαση τα νουμερα, το αγαπημενο μ παιχνιδι ηταν το dark souls με τα μετριοτατα γραφικα, απο εκει κ περα ξερω τι exclusive βγαζει η σονυ συνήθως γιαυτο τα χαρακτηριζω παιχνιδαρες.

Κ απο αυτα που εχω δει, το the order εχει σχεδον φωτορεαλιστικα γραφικα (δες το βιντεο της Ε3) ασχετως σε τι νουμερα θα τρεχει, στο ματι φαινεται σαν να βλεπεις CGI video

Συγκρισεις σε γραφικα κανω μονο σε κονσολες χωρις αυτο να ειναι κριτήριο βεβαια...τωρα τ να συγκρίνω κονσολα με pc παντα το θεωρουσα ανουσιο, αλλο πραγμα ενα μηχανημα ετοιμο, κ αλλο κατι που το αναβαθμιζεις οπως θες με βαση την οικονομικη σου ανεση...απλα δεν συγκρινονται.

Δημοσ.

Συγκρισεις σε γραφικα κανω μονο σε κονσολες χωρις αυτο να ειναι κριτήριο βεβαια...τωρα τ να συγκρίνω κονσολα με pc παντα το θεωρουσα ανουσιο, αλλο πραγμα ενα μηχανημα ετοιμο, κ αλλο κατι που το αναβαθμιζεις οπως θες με βαση την οικονομικη σου ανεση...απλα δεν συγκρινονται.

Τι σε νοιαζει πως παιζει η αλλη κανσολα το παιχνιδι?

Εχεις επιλεξει π.χ. το ps4,οπως δε σε νοιαζει πως παιζει ο τιτλος στα pc,δε θα επρεπε να σε νοιαζει και πως παιζει ο τιτλος στο xbox1!

Εκτος αν η ενοια σου ειναι να την πεις στο xbox1 χρηστη,για το ποσο "μαματο" ειναι το ps4?

Δημοσ.

Παιδια ελεος τα ιδια και τα ιδια...εχω βαρεθει να διαβαζω για τη κοντρα pc vs consoles.. κλπ Το Topic λεει για sony  vs xbox και καλως ξεκινησε μια συζητηση για λαθη sony ms...

Πως καταληξατε για το αν αξιζει το 4κ και pc vs consoles...

Αποψη μου: Οπως πολλοι φιλοι πιο πανω ειπανε ...δεν αξιζει ακομα το 4Κ ..οταν διαβαζω οτι παιχνιδια που προκειται να βγουν η βγηκαν προσφατα οτι κατασκευζονται για χαμηλες αναλυσεις πιο κατω κ απο 1080... (οπως το Watch Dogs για παραδειγμα εαν θυμαμαι καλα φτιαχτηκε για 920p)

Ειναι ο λογος που δεν εχω κανει ακομα καν την κινηση να αγορασω οθονη για το pc.. Παιζω με 3 χ 23" lcd και ειμαι μια χαρα.

Εχω ενα ακριβο pc οπου το εχω στησει για multi-monitor gaming και ps4 και xbox one... 

Το καθε αντικειμενο εχει κατι αλλο να μου δωσει...

To PC: Τσαμπε παιχνιδια(μην επεκταθω) πληρωνω μονο για 2-3 τα οποια αξιζουν πολυ οπως το Battlefield(και βγαζουν τα λεφτα τους)

Modding..οπως addons για το gaming (πχ βλεπε grand theft auto που εβαζες subaru impreza για αμαξι) 

Multi-monitor Support... Ειναι εμπειρια να παιζεις σε 3 οθονες οπως και να το κανεις!

Αυτο οι κονσολες δεν το προσφερουν (περα απο κανα δυο περιπτωσεις που βγηκε μονο 1 game οπως το GT5 στο ps3 και με 3 ps3 επαιζε multi monitor)

Οι κονσολες τι προσφερουν; Καποιες αποκλειστικοτητες...

οτι το εχουν 5-6 φιλοι και θα παιξεις τα κλασσικα παιχνιδια

fifa - forza - gran turismo... 

Οτι θα το κανεις ανετα χωρις να παιδευτεις ...

Αυτο που ειχαν καλο οι κονσολες και χαθηκε ειναι οι 10 ωρες setup που θελει το καθε παιχνιδι... Forza 5 εκανε πανω απο 2 ωρες.... 

Gran turismo θυμαμαι στο ps3 περιπου 1 ωρα... 

κλπ κλπ

Θα μου πεις μια φορα στην αρχη κ μετα οκ... 

Εχει χαθει το single player μιας και δεν αξιζει και τοσο τα χρηματα...ειδικα αν φτιαξουν παιχνιδι single player και ριξουν λεφτα σε αυτο... το pc θα το παρουν ολοι σπασμενο και καλα θα κανουν αφου δεν εχει κατι να προσφερει εξτρα... 

Ενω στις κονσολες; Γι αυτο και κερδιζουν αποκλειστικοτητες... 

Γι αυτο και ολοι εχουν επενδυσει πια στο multiplayer για να αντιμετωπισουν τη πειρατια...

Για μενα η μονη κοντρα ειναι οτι υπαρχουν καποια παιχνιδια τα οποια ειναι για keyboard κ mouse ΤΕΛΟΣ.

Δε μπορω π.χ να παιξω FPS με χειρηστηριο (..επαιξα battlefield 3 στο ps3 και ηταν τραγικο...το auto aiming εκανε bam) 

Οπως και ο φιλος πιο πανω κατα βαση παιζω τα παντα στο pc που ναι περνω καλυτερα γραφικα .. καλυτερη αποδοση (πληρωσα γι αυτο και αρκετα...) και αφηνω αποκλειστικοτητες για τις κονσολες... οπως και καποια κοινα games τυπου fifa που το χουν τοσοι για καμια κοντρα να γελασουμε.. 

Το pc ειναι για το δωματιο και η κονσολα για το σαλονι....Θα αραξεις στο καναπε θα πατησεις 2 κουμπια και θα παιξεις με εναν φιλο παρεα...ειτε ειστε μαζι ειτε ο καθενας σπιτι του... το pc ειναι για το δωματιο και για αλλου ειδους λιωσιμο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...