Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειλικρινά ,κάποιοι που ειπαν οτι με τις κονσόλες παιζεις στην ταδε ανάλυση με πιο ΛΙΓΑ λεφτα ,πραγματικά ,η δεν ξερουν τι λενε ,η εχουν να δουν pc απο pentium III .

Το πιο γελοιο pc με μια entry level gpu τύπου gtx 750ti που συνολικα θα εχει κοστίσει ας πουμε 400 (γινεται σαφως και με πιο λιγα) ξεπερνάει τις "next gen" κονσόλες των 720p ...

Των 720p.

Μονο στα games.

Ξεχναω οτι ενα pc κανει αλλες 25000 δουλειες.

Ειπαμε να λεμε καμια αηδια ,αλλα το ξεχιλωσατε.

Μπορει να υπαρχουν εκατομμυρια λογοι να παρει καποιος κονσολα,αλλα τα γραφικα και η υπεροχη της σε αποδοση ,ΣΙΓΟΥΡΑ,δεν ειναι απο αυτους τους λογους.

Δημοσ.

ΔΕ μας ενδιαφέρει ρε φίλε το λαπτοπ σου. Ούτε κανέναν ενδιαφέρει το pc το δικό η κάποιου άλλο. Το έσκισες το θέμα φτάνει.

Τα θεματα ειναι γαι να τα σκιζουμε!Αλλιως θα εγραφαν την ειδηση και μετα θα εκλειναν!

Δημοσ.

Ρε φιλέ Έκτορα τα λες και στον καθρέπτη αυτά μπας και τα πιστεψεις και συ;έχεις δώσει 2000 για λάπτοπ και χαίρεσαι γιατί κανει πολλές δουλειές;διλαδι όπως σε κόβω μόνο gaming με ανοιχτό το fraps και δεν παίζεις το εχεις εκεί να ηδονιζεσαι με τα fps που δεν πέφτουν , facebook και browsing(α και τσντ€ς).αφού για εσένα αξίζουν μονο τοσα exclusives του ps για εμενα δεν αξίζει κανένα το pc αρα τζάμπα λεφτά με την λογική σου έτσι;

Και παιχνίδια μια χαρά αγοράζουμε φθηνά και στην τελική όταν βγαίνουν ίδια τιμή έχουν απλα στο σι πέφτουν γιατί δεν ψωνιζει κανεις..

Ποσά fps παίζεις το gta5 και σε τι ανάλυση;;όχι γιατί στο μπρίκι το ps3 το έχω τελειώσει..πάρε την μεταφορά που θα γίνει από κονσόλες σε πι σι και συ με κανένα χρόνο καθυστέρηση και πες μετα,"μαααα στο πι σι είναι καλύτερο"..το έχεις χασει το θέμα ξεκολα και και παίξε λολ σε 4k στην 15,6 οθόνη σου..

Δημοσ.

Είναι θέμα που αφορά κονσόλες. Και κανένα δε μίλησε για γραφικά. Όλοι λέμε να είναι καλό το παιχνίδι. Αν θέλουμε γραφικά παίζουμε στο pc. Δεν υπάρχει λόγος να μας το θυμίζεται. Και εγώ έκανα pc πέρσι που μου κόστισε σχεδόν διχιλιαρο αλλά όταν μπαίνω να διαβάσω ένα θέμα για κονσόλες θέλω να διαβάσω αυτό. Δε με απασχολεί αν μπορείτε να κάνετε pc των 400 ευρώ που να παίζει καλύτερα και από το playstation 5.

Δημοσ.

Μιας και εχουμε ξεσκισει το θεμα!

Oι δυο κονσολες ειναι στα 400ευρω και τα λιγο καλυτερα γραφικα δεν εχουν νοημα στο console gaming.

Ποια απο τις δυο κονσολες αξιζει να παρει καποιος?

Σοβαρα?

Δημοσ.

Αν έχεις υπολογιστή που έχεις και τα multi platform θα τα έχεις καλύτερα εκεί. Πραξε ανάλογα με τα exclusive που σου αρέσουν. Αν δεν υπήρχε υπολογιστής και ήθελες λίγο καλύτερα και τα multi τότε ίσως το ps4 να έχει ένα μικρό προβάδισμα. Αλλά και πάλι νομίζω ότι τα exclusive είναι αυτά που μετράνε. Εγώ για αρχή πήρα ps4 (υπολογιστής υπάρχει πολύ καλός) αλλά δε με βλέπω να γλυτώνω το xbox όταν βγει κανένα quantum break.

Δημοσ.

Μπορει να υπαρχουν εκατομμυρια λογοι να παρει καποιος κονσολα,αλλα τα γραφικα και η υπεροχη της σε αποδοση ,ΣΙΓΟΥΡΑ,δεν ειναι απο αυτους τους λογους.

Φίλος κρατάμε αυτό που λες και εννοειτε δεν θα αποδείξουμε οτι ο ελέφαντας δεν είναι ελέφαντας για τα γραφικά αλλά όχι και να τα βγάλουμε για πέταμα έλεος διλαδι ο κάθε ένας νομίζει οτι έκανε την καλύτερη επιλογή και εγώ έχω ενα σωρό αρνητικά του πι σι που θα πονεσουν το κεφάλι σου απο το βαρος όχι οτι δεν είναι χρήσιμο αλλά πέρα απο τα παραπάνω που πλεον μέχρι κ με ταμπλετ κανείς αν δεν είναι εργαλείο δουλειας το πι σι δεν αξίζει παραπανω απο500 για ενα λάπτοπ μονο και μονο για τα παραπάνω που έγραψα..αλλά ο κεθεναε τις επιλογές του!!γιατί να βγάζουμε σκαρτες τις επιλογές του καθένα;

Τεσπα,ps4 απο εμένα αν και δεν έχω δει πολλους xbox τίτλους. Τι παιζει..

Παρολαυτά στο θέμα μας πχ η ms αργεί κ είναι λίγο πίσω όχι οτι δεν μπορεί να ανακάμψει, αλλά κ η Σόνυ βιάστηκε...

Δημοσ.

Ektor7.. Να σου απαντησω φιλε μισο λεπτο.. Το laptop σου και οποιοδηποτε laptop οχι αποκλειστικα το δικο σου δεν μπορει να τροφοδοτησει με αξιωσεις ενα 7 καναλο συστημα ηχου.

Οσο ακριβο και αν ειναι. Αν το κανει θα ειναι με πολλες ελλειψεις σε αυτο που φτανει στα αυτια σου. Ο λογος ειναι οτι εξαρχης μιλαμε για πολυ μεγαλης αναλυσης ηχο.

Εχω δοκιμασει λαπτοπ (toshiba qosmio) και αυτο που πηρα δε μου αρεσε. Με εξωτερικη καρτα ηχου σου ειπα πιθανων να γινεται ομως. Δε το δοκιμασα..

Εγω δεν εχω επενδυσει τιποτα εδω και καιρο στο pc gaming και οτι εχω στησει το εχω στησει γυρω απ τη κονσολα μου. Την οποια και το οποιο αποτελεσμα οποτε θες με pm μπορεις να ερθεις στη σαλαμινα που εχω το home theatre να δεις και να νιωσεις περισσοτερο τι παιζει.

Μην γινεται το θεμα vs γιατι δεν ειναι... To PS4 και το Xbox one ειναι multimedia stations ωστε απο blu ray μεχρι gaming να σε καλυπτουν κατα τη γνωμη μου οχι απλα αξιοπρεπως...

Για να γινει αυτο σε ενα pc και να μπορει να σταθει απο αναπαραγωγη ταινιας με hd ηχους μεχρι και gaming στον ιδιο χωρο πρεπει να στησω ενα htpc το οποιο θα κοστιζει ποοοολλα γκαφρα.. 

Δημοσ.

Δεν υπάρχουν "πεταμένα λεφτά" από τη στιγμή που κάποιος χρησιμοποιεί κάτι, τον καλύπτει και το χαίρεται! Με 400€ κάποιος μπορεί να πάρει μια κονσόλα, ο άλλος να πάει ένα ταξιδάκι και ο άλλος να τα πιει μπύρες...και οι 3 θα το ευχαριστηθούν! Γιατί να είναι "πεταμένα λεφτά"? Ειδικά για τις κονσόλες φίλε Έκτορα, πολλούς από μας μας ενδιαφέρει και μας καλύπτει να δίνουμε 300-400€ κάθε 5-6 χρόνια, να παίζουμε τα παιχνιδάκια μας εύκολα χωρίς να μπλέκουμε με ρυθμίσεις, αναβαθμίσεις, ασυμβατότητες και drivers, χωρίς να μετράμε frames και να το ευχαριστιόμαστε! Φιλικά εννοείται :-)

Δημοσ.

Αυτο θες να πεις,οτι εχει σημασια το gameplay και οχι τα γραφικα? 

Χρόνια τώρα.

Αν το ακούς πρώτη φορά κάτι πάει λάθος. 

Δημοσ.

το θεμα δεν ειναι το 4κ , το θεμα ειναι οτι στις κονσολες δεν υπαρχουν ακομα παιχνιδια.

α μπραβο.

το μειζον θεμα με τις next-gen consoles αυτη τη στιγμη, ειναι η ελλειψη ποιοτικων ΑΑΑ παιχνιδιων και οχι τα last-gen graphics τους.

Δημοσ.

Ektor7.. Να σου απαντησω φιλε μισο λεπτο.. Το laptop σου και οποιοδηποτε laptop οχι αποκλειστικα το δικο σου δεν μπορει να τροφοδοτησει με αξιωσεις ενα 7 καναλο συστημα ηχου.

Οσο ακριβο και αν ειναι. Αν το κανει θα ειναι με πολλες ελλειψεις σε αυτο που φτανει στα αυτια σου. Ο λογος ειναι οτι εξαρχης μιλαμε για πολυ μεγαλης αναλυσης ηχο.

Εχω δοκιμασει λαπτοπ (toshiba qosmio) και αυτο που πηρα δε μου αρεσε. Με εξωτερικη καρτα ηχου σου ειπα πιθανων να γινεται ομως. Δε το δοκιμασα..

Εγω δεν εχω επενδυσει τιποτα εδω και καιρο στο pc gaming και οτι εχω στησει το εχω στησει γυρω απ τη κονσολα μου. Την οποια και το οποιο αποτελεσμα οποτε θες με pm μπορεις να ερθεις στη σαλαμινα που εχω το home theatre να δεις και να νιωσεις περισσοτερο τι παιζει.

Μην γινεται το θεμα vs γιατι δεν ειναι... To PS4 και το Xbox one ειναι multimedia stations ωστε απο blu ray μεχρι gaming να σε καλυπτουν κατα τη γνωμη μου οχι απλα αξιοπρεπως...

Για να γινει αυτο σε ενα pc και να μπορει να σταθει απο αναπαραγωγη ταινιας με hd ηχους μεχρι και gaming στον ιδιο χωρο πρεπει να στησω ενα htpc το οποιο θα κοστιζει ποοοολλα γκαφρα..

To qosmio x500,ειναι μονο 5 καναλο και δουλευει σωστα μονο με Toslink cable για optical audio sound!

Πως τροφοδοτηται το 7 καναλο συστημα στη κονσολα σου και δεν μπορει να γινει στο alienware  που υποστηριζει 7.1,για παραδειγμα?

Multimedia κονσολα,στα επιπεδα ενος laptop ή ενος pc,δεν νομιζω να φτανουν(θετικο ομως ειναι η υπαρξη του xbmc εστο και με χακ).

Ισως το xbox1 οταν με το καλο δουμε κοινο store με το pc και πολλες εφαρμογες να τρεχουν σ'αυτο,που θα κανουν και τη χρηση πιο βατη!Αλλα οπως βολευεται ο καθενας!

Προς το παρον stereoscopic 3d ταινιες μονο απο το laptop μου μπορω να δω χωρις να χρειαζομαι και blue ray disk&player γι'αυτο!

VS δε με ενδιαφερει να γινει ή οχι.Βασικα δε με ενδιαφερει τοσο πολυ ουτε το pc gaming,ουτε το console gaming.Αυτο που προσπαθω να μαθω τον τελευταιο καιρο με την κοντρα ps4 vs xbox1 ειναι:

Νοιαζει πραγματικα ενα console gamer τα γραφικα ναι ή οχι?

Ολη αυτη η ιστορια με την καλυτερη καρτα γραφικων στο ps4,εχει τελικα νοημα ή ουσια?

Πιστευουν πραγματικα οτι πλεωνεκτει η μια εταιρια της αλλης,λογο αυτης της μικρης διαφορας στο hardware και της ακομη πιο μικρης στο ιδιο το οπτικο αποτελεσμα?

Γιατι σ'ολοκληρη την συζητηση,τα γραφικα γι'αυτους ειναι σαν να μην εχουν ουσια και οταν γινει ps4 vs xbox1,ξαφνικα γινονται το παν και η μηδαμινη αυτη διαφορα,μεταμορφωνεται σε χαος!!!

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν υπάρχουν "πεταμένα λεφτά" από τη στιγμή που κάποιος χρησιμοποιεί κάτι, τον καλύπτει και το χαίρεται! Με 400€ κάποιος μπορεί να πάρει μια κονσόλα, ο άλλος να πάει ένα ταξιδάκι και ο άλλος να τα πιει μπύρες...και οι 3 θα το ευχαριστηθούν! Γιατί να είναι "πεταμένα λεφτά"? Ειδικά για τις κονσόλες φίλε Έκτορα, πολλούς από μας μας ενδιαφέρει και μας καλύπτει να δίνουμε 300-400€ κάθε 5-6 χρόνια, να παίζουμε τα παιχνιδάκια μας εύκολα χωρίς να μπλέκουμε με ρυθμίσεις, αναβαθμίσεις, ασυμβατότητες και drivers, χωρίς να μετράμε frames και να το ευχαριστιόμαστε! Φιλικά εννοείται :-)

προφανώς ο ektor7 το σκέφτεται έτσι:

πχ έχει κάποιος ένα αξιοπρεπές PC και παίζει τα κοινά games εκεί, αφήνει τα exclusives μόνο για την κονσόλα, από τα οποία μπορεί να μην του αρέσουν όλα και να παίζει μερικά και 1 φορά το πολύ χωρίς να εξερευνεί τα πάντα (είτε λόγω όρεξης είτε λόγω χρόνου) στο game ώστε να έχει ξοδέψει αρκετές ώρες per exclusive...

πιστεύεις ότι για τις ελάχιστες αυτές ώρες (πόσα exclusives και πόσες ώρες το καθένα) μπορείς να πεις ότι τα "έβγαλε τα λεφτά της" σε σύγκριση με το PC που δουλεύει μόνιμα μιας και έχει 1002 άλλες χρήσεις?

προσωπικά όχι και για αυτό συνήθως δεν παίρνω κονσόλες, επειδή μου φαίνεται ότι θα τρώνε σκόνη μέχρι να βγει κάποιο exclusive που θα μου αρέσει, το οποίο θα τερματίσω μια φορά και θα παρατήσω ύστερα, με αποτέλεσμα η κονσόλα να κάθεται πάλι...

• Like 3
Δημοσ.

προφανώς ο ektor7 το σκέφτεται έτσι:

πχ έχει κάποιος ένα αξιοπρεπές PC και παίζει τα κοινά games εκεί, αφήνει τα exclusives μόνο για την κονσόλα, από τα οποία μπορεί να μην του αρέσουν όλα και να παίζει μερικά και 1 φορά το πολύ χωρίς να εξερευνεί τα πάντα (είτε λόγω όρεξης είτε λόγω χρόνου) στο game ώστε να έχει ξοδέψει αρκετές ώρες per exclusive...

πιστεύεις ότι για τις ελάχιστες αυτές ώρες (πόσα exclusives και πόσες ώρες το καθένα) μπορείς να πεις ότι τα "έβγαλε τα λεφτά της" σε σύγκριση με το PC που δουλεύει μόνιμα μιας και έχει 1002 άλλες χρήσεις?

προσωπικά όχι και για αυτό συνήθως δεν παίρνω κονσόλες, επειδή μου φαίνεται ότι θα τρώνε σκόνη μέχρι να βγει κάποιο exclusive που θα μου αρέσει, το οποίο θα τερματίσω μια φορά και θα παρατήσω ύστερα, με αποτέλεσμα η κονσόλα να κάθεται πάλι...

Εγώ πιστεύω ότι βγάζει τα λεφτά της ναι και ας μη παίζω τόσο πολύ πλέον. Απλά επειδή έχω διαλέξει να παίζω σε κονσόλες (πέρασα και από το pc gaming) δεν αγοράζω ακριβούς υπολογιστές ούτε τους αναβαθμίζω συχνά. Παίρνω ένα απλό φτηνό pc και μια κονσόλα που ξέρω ότι θα μου κρατήσει μια 5ετία τουλάχιστον. Στα ίδια λεφτά βγαίνει, μπορεί και φτηνότερα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...