Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί δεν έχει τα ίδια παιχνίδια.

Τα laptops έχουν αποχαιρετήσει το vfm από κατασκευής τους. Ο μόνος λόγος να αγοράσεις κάποιο είναι αν θες φορητότητα ή έστω μαζεμένο μέγεθος. Αυτό δεν τα κάνει vfm αλλά αναγκαία. 

Δεν χρειάζονται όλοι laptops των 2 χιλιάρικων για τη δουλειά τους ώστε παράλληλα να τα έχουν και για παιχνίδια και σίγουρα δεν έχουν όλοι 2 χιλιάρικα να τα πετάξουν σε ένα laptop. 

• Απαντ. 160
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα laptops έχουν αποχαιρετήσει το vfm από κατασκευής τους. Ο μόνος λόγος να αγοράσεις κάποιο είναι αν θες φορητότητα ή έστω μαζεμένο μέγεθος. Αυτό δεν τα κάνει vfm αλλά αναγκαία. 

Δεν χρειάζονται όλοι laptops των 2 χιλιάρικων για τη δουλειά τους ώστε παράλληλα να τα έχουν και για παιχνίδια και σίγουρα δεν έχουν όλοι 2 χιλιάρικα να τα πετάξουν σε ένα laptop.

Γιατι δεν υπαρχουν αρκετοι τιτλοι στα pc για να δωσω 400 ευρω στην κονσολα?Και τους τιτλους που ειναι μονο για pc,τι γινεται?Θα εχω και pc και κονσολα για gaming?

Και με τους κοινους τιτλους που ειναι μεχρι και 50% πιο ακριβοι στις κονσολες,τι γινεται και αυτο μεσα στο vfm της κονσολας?Αυτα δεν ειναι περιττα εξωδα?

Σου εγραψα οτι τα 2000ρικα ειναι για πολυ παραπανω οσο αφορα το gaming!

Για να εχεις καλυτερες επιδωσεις απο την κονσολα του 2014,χρειαζεσαι λαπτοπ των 700-1000ευρω μαξιμουμ!

Οταν εχει καταργησει και desktop του γραφειου και το desktop του σπιτιου και το θες στις διακοπες ή στα επαγγελματικα ταξιδια και για multimedia/gaming στο σαλονι,ελα πες μου ΠΙΟ VFM λυση απο ενα laptop των 700-1000ευρων?

Battlefield 4 σε fullhd σε hight,60fps σε λαπτοπ του 1000αρικου!!!

Δημοσ.

Ακούστε διαβολική σύμπτωση. Ο CEO που είχε η Sony την περίοδο που κυκλοφόρησε το ps3 είναι ο ίδιος τύπος που είχε η MS πριν βγει το xbox. Μετα απο μια επιτυχία του ps2 έδωσαν βάση στη "media player" πλευρά με το ps3. Τώρα παλι με τον ίδιο τύπο μετα απο την καθαρά gaming κονσόλα 360 έδωσαν βάση πάλι στην media player πλευρά αλλά για το xbox αυτήν την φορά.

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι δεν υπαρχουν αρκετοι τιτλοι στα pc για να δωσω 400 ευρω στην κονσολα?Και τους τιτλους που ειναι μονο για pc,τι γινεται?Θα εχω και pc και κονσολα για gaming?

Και με τους κοινους τιτλους που ειναι μεχρι και 50% πιο ακριβοι στις κονσολες,τι γινεται και αυτο μεσα στο vfm της κονσολας?Αυτα δεν ειναι περιττα εξωδα?

Σου εγραψα οτι τα 2000ρικα ειναι για πολυ παραπανω οσο αφορα το gaming!

Για να εχεις καλυτερες επιδωσεις απο την κονσολα του 2014,χρειαζεσαι λαπτοπ των 700-1000ευρω μαξιμουμ!

Οταν εχει καταργησει και desktop του γραφειου και το desktop του σπιτιου και το θες στις διακοπες ή στα επαγγελματικα ταξιδια και για multimedia/gaming στο σαλονι,ελα πες μου ΠΙΟ VFM λυση απο ενα laptop των 700-1000ευρων?

Δεν έχει σημασία πόσοι τίτλοι υπάρχουν σε κάθε πλατφόρμα αλλά αν έχεις αυτούς που θες. Ναι αν είσαι gamer και έχεις τη δυνατότητα θα έχεις και pc και PS4 και XBox One και WiiU και ότι άλλο θες που έχει παιχνίδια που σε ενδιαφέρουν.

Προφανώς αυτά τα αγοράζεις στη φθηνότερη πλατφόρμα που έχεις διαθέσιμη. 

Οι επιδόσεις δεν έχουν σημασία. Τα παιχνίδια έχουν. Ας έχω και υπολογιστή με 6 Titan στο σπίτι, αν εγώ θέλω να παίξω το καινούριο Zelda μου είναι άχρηστος. Απλά, βασικά πράγματα.

Το είπα και πριν. Δεν το κάνει vfm γενικά. Το κάνει αναγκαίο και στην καλύτερη vfm όταν μιλάμε για τέτοιες περιπτώσεις. 

• Like 1
Δημοσ.

last of us, uncharted, bloodborne, sunset overdrive, heavy rain, beyond two souls, ratchet and clank, jak and daxter, sly cooper, halo, quantum break, alan wake π δν θυμαμαι αν εχει βγει για pc,ειλικρινα μονο αυτα μ ηρθαν τωρα στο μυαλο

α κ μν ξεχασω το απολυτο metal gear

αν βρεις αυτα τα παιχνιδια στο 2000 λαπτοπ η pc π φτιαχνει ο καθενας δν εχω κατι αλλο να πω...

στα multiplatform ναι κ γω θα χαιρομουν καλυτερα γραφικα στο pc αλλα τουλαχιστον τα παιζω...

δν μενω στο van helsing 2 π εχει βγει αποκλειστικα στο pc...αμα θεωρεις ισοτιμο αυτο με τα υπολοιπα τοτε μιλαμε για ατομο τυπου dota κ lol που εκει δν πρεπει να αποκαλεις τον εαυτο σ gamer...

• Like 2
Δημοσ.

Δεν έχει σημασία πόσοι τίτλοι υπάρχουν σε κάθε πλατφόρμα αλλά αν έχεις αυτούς που θες. Ναι αν είσαι gamer και έχεις τη δυνατότητα θα έχεις και pc και PS4 και XBox One και WiiU και ότι άλλο θες που έχει παιχνίδια που σε ενδιαφέρουν.

Προφανώς αυτά τα αγοράζεις στη φθηνότερη πλατφόρμα που έχεις διαθέσιμη. 

Οι επιδόσεις δεν έχουν σημασία. Τα παιχνίδια έχουν. Ας έχω και υπολογιστή με 6 Titan στο σπίτι, αν εγώ θέλω να παίξω το καινούριο Zelda μου είναι άχρηστος. Απλά, βασικά πράγματα.

Το είπα και πριν. Δεν το κάνει vfm γενικά. Το κάνει αναγκαίο και στην καλύτερη vfm όταν μιλάμε για τέτοιες περιπτώσεις.

Αν ειναι "τρελλαμενος" gamer,προφανως θα εχεις ολα,δεν τιθεται θεμα!Και το desktop θα ειναι 2k+.

Το θεμα ειναι:

Τους κοινους τιτλους που θα τους επαιζες στην κονσολα ή σε ενα λαπτοπ των 1000ευρω?

Αξιζει,αν το budget σου ειναι 1000ευρω,να δωσεις 400ευρω για μια κονσολα και 600ευρω για λαπτοπ ή να τα δωσεις και τα 1000ευρω για το λαπτοπ?

Δημοσ.

Τους κοινους τιτλους που θα τους επαιζες στην κονσολα ή σε ενα λαπτοπ των 1000ευρω?

Αξιζει,αν το budget σου ειναι 1000ευρω,να δωσεις 400ευρω για μια κονσολα και 600ευρω για λαπτοπ ή να τα δωσεις και τα 1000ευρω για το λαπτοπ?

Σε desktop.

Ανάλογα τις "ανάγκες". Αν δεν είχα υπολογιστή κονσόλα και desktop.

Αν είχα υπολογιστή, κονσόλες και αναβάθμιση πιο μετά με τις καινούριες GPU.

Δημοσ.

last of us, uncharted, bloodborne, sunset overdrive, heavy rain, beyond two souls, ratchet and clank, jak and daxter, sly cooper, halo, quantum break, alan wake π δν θυμαμαι αν εχει βγει για pc,ειλικρινα μονο αυτα μ ηρθαν τωρα στο μυαλο

αν βρεις αυτα τα παιχνιδια στο 2000 λαπτοπ η pc π φτιαχνει ο καθενας δν εχω κατι αλλο να πω...

στα multiplatform ναι κ γω θα χαιρομουν καλυτερα γραφικα στο pc αλλα τουλαχιστον τα παιζω...

δν μενω στο van helsing 2 π εχει βγει αποκλειστικα στο pc...αμα θεωρεις ισοτιμο αυτο με τα υπολοιπα τοτε μιλαμε για ατομο τυπου dota κ lol που εκει δν πρεπει να αποκαλεις τον εαυτο σ gamer...

Ωραια,σκεψου οτι ολους τους τιτλους σου και τους κοινους να τους παιζεις ΜΟΝΟ στη κονσολα και εχεις και τα exclusives σου και σκεψου οτι ο αλλος δε θα εχει τους exclusives,αλλα ολα τα κοινα παιχνιδια θα τα παιζει με τα γραφικα των pc. 

BF4

witcher3

crysis3

The Elder Scrolls Online

Metro: Last Light Redux

Dragon Age III: Inquisition

Assassin's Creed IV: Black Flag&Assassin's Creed: Unity

Dark Souls

Guild Wars 2

Και παρα πολλα αλλα παιχνιδια!

Ουσιαστικα πρεπει να διαλεξεις μια πλατφορμα για το gaming σου και οχι 2!

Να εχεις ΜΟΝΟ pc/laptop ή ΜΟΝΟ κονσολα για το gaming σου!

Σε desktop.

Ανάλογα τις "ανάγκες". Αν δεν είχα υπολογιστή κονσόλα και desktop.

Αν είχα υπολογιστή, κονσόλες και αναβάθμιση πιο μετά με τις καινούριες GPU.

Μονο ενα,αν ειχες να επιλεξεις για gaming!

Ή pc ή κονσολα!

Ποιο απο τα δυο?

Δημοσ.

Μονο ενα,αν ειχες να επιλεξεις για gaming!

Ή pc ή κονσολα!

Ποιο απο τα δυο?

Δεν βλέπω το λόγο για τέτοια επιλογή.

Τέτοιες ερωτήσεις είναι ανούσιες. 

Έχω κάνει ήδη την επιλογή μου. Έχω όλα όσα μπορώ με βάση τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω κάθε φορά και κάθε δεδομένη στιγμή θα επέλεγα ανάλογα με ποια πλατφόρμα έχει τα παιχνίδια που θέλω να παίξω τότε. 

Δημοσ.

Δεν βλέπω το λόγο για τέτοια επιλογή.

Τέτοιες ερωτήσεις είναι ανούσιες. 

Έχω κάνει ήδη την επιλογή μου. Έχω όλα όσα μπορώ με βάση τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω κάθε φορά και κάθε δεδομένη στιγμή θα επέλεγα ανάλογα με ποια πλατφόρμα έχει τα παιχνίδια που θέλω να παίξω τότε. 

Αυτο ειναι το προβλημα στην συζητηση.Εχετε δεδομενο το pc gaming!

Βλεπετε την κονσολα ως κατι επιπρόσθετο και τα χαμηλα γραφικα δε σας ενδιαφερουν,γιατι τα περισσοτερα παιχνιδια ειναι multiplatform και θα τα παιξεται στο pc!

Με αλλα λογια το θεμα pc gaming vs console gaming,δεν υφισταται,γιατι σχεδον κανεις δεν ασχολειται εξολοκληρου με τις κονσολες,αλλα πρωτα εξασφαλιζουν το pc gaming με το καταλληλο hardware και μετα πανε στη κονσολα!

Φυσικα υπαρχουν και οι περιπτωσεις που το budget δεν επιτρεπει και τα δυο,για πολυ μεγαλο διαστημα,μπορει και χρονια,γι'αυτο και η ανουσια για σενα ερωτηση,αν κανεις μια βολτιτσα σε διαφορα φορουν ανα τον κοσμο,θα δεις οτι οχι μονο δεν ειναι ανουσια,αλλα ειναι πολυ συχνη!

Δημοσ.

Δεν ξέρω πως βγάζεις συμπεράσματα αλλά εγώ πρώτα εξασφαλίζω κονσόλα της Nintendo και μετά κοιτάζω για τα υπόλοιπα.

Τίποτα δεν είναι επιπρόσθετο, το ένα συμπληρώνει το άλλο. Φυσικά εσύ θα το δεις όπως σε βολεύει για να βγάλεις καλύτερο αυτό που θες. 

Τα γραφικά γραφικά δεν μας ενδιαφέρουν γιατί κοιτάμε να είναι καλό το παιχνίδι. Αλλιώς βλέπουμε και κανένα animation. 

Το Divinity, για να έχουμε και πρόσφατο παράδειγμα, δεν είναι καλό παιχνίδι λόγω γραφικών. Είναι καλό παιχνίδι λόγω gameplay. 

Προφανώς και υπάρχει κόσμος που έχει μόνο κονσόλες. Μια βολτίτσα σε fora ανά τον κόσμο όπως λες και θα το δεις. 

Ανούσια ερώτηση για μένα. Όποιος θέλει ή έχει να διαθέσει μόνο για 1 πράγμα ας το σκεφτεί μόνος του. 

Δημοσ.

Το επιπρόσθετο,σημαίνει συμπλήρωμα!

Δλδ αν σου δωσου στην κονσολα ενα καλο gameplay στο bf4 2014,αλλα με γραφικα του 2008,θα εισαι ευχαριστημενος να το παιξεις στην κονσολα μ'αυτα τα γραφικα και οχι στο pc με τα γραφικα που εχει τωρα το bf4?

Αυτο θες να πεις,οτι εχει σημασια το gameplay και οχι τα γραφικα? 

Βολτιτσες πολλες στα φορα και παντα οι περισσοτερες απαντησεις,ειναι να εξασφαλησεις το pc gaming και μετα αν σε περνει πας και σε κονσολα,οταν θα πεσει και η τιμη τους!;)

Μα δε μιλαμε για σενα,αλλα γενικα αν αξιζει η gaming εμπειρια στις σημερινες κονσολες ή να επενδυσει καποιος σε ενα καλο pc και για την gaming αναγκη του!

Δημοσ.

+1

Δημοσ.

Καταρχας δεν ειναι μονο ενα παιχνιδι που θα βγει αποκλειστικα σε pc!

Δευτερο εχεις δωσει 800ευρω για 13 exclusive που μονο 5-6 αξιζουν κατα την γνωμη μου!

Τριτον δε χρειαζεται να δωσεις 2000 ευρω για ενα λαπτοπ που να παιζει fullhd παιχνιδια οπως το bf4 και να σου αντικαταστησει οχι ενα pc,αλλα ολα τα pc(πχ σπιτι και γραφειο) και την κονσολα μαζι(gaming στο σαλονι και streaming ταινιες&σειρες aka multimedia συσκευη για τη tv-wireless βεβαίως βεβαιως )!

Εδω το λαπτοπ των 1000ευρω!

Εδω το bf4 σε fullhd:

Και τωρα ελα στησε 2 desktop χωρις τα περιφεριακα τους και βαλε και μια κονσολα για 5-6 exclusive που αξιζουν τα 400ευρω μονο για την κονσολα και πες μου αν μπορεις να κατεβεις κατω των 1000ευρω!

Υποψη;

gtx 860m=gtx750ti(desktop),για να μη βαλεις καμια καρτα της πλακας

i7-4710HQ ειναι μεταξυ ι7-2700κ και i7-3770k,απλα βρες καποιο επεξεργαστη αυτου το βελινεκους γιατι ουτε ο επξεργαστης δεν ειναι της πλακας!

Απλα για να καταλαβεις γιατι τα 5exclusives δεν αξιζουν 400ευρω,ποσο μ'αλλον τα 800 που θες για να τα κανεις 10-11 και αν αξιζουν ολα!

Καταλαβες φιλε μου ,γιατι εχω λαπτοπ και δεν εχω ουτε desktop(πηγε στον μικρο) και ουτε κονσολα!Ενα μηχανημα μου χρειαζεται για 3-4 χρονια,για δουλεια,gaming&multimedia,για δουλεια,σπιτι,εξωχικο&ταξιδια!

Δυστυχως δεν ειστε πιο εξυπνοι,απο αλλους,απλα οι 5 τιτλοι ειναι που για σας αξιζουν τα 400ευρω και το να αγοραζεις ΟΛΟΥ τους υπολοιπους πιο ακριβα απ'οτι ειναι για τα pc!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...