Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Εγω παρηγγειλα ενα κομματι κανονικα , απλα θα ειναι διαθεσιμο την Τριτη 22/07 για παραλαβη απο το καταστημα.

Τι ωρα εκανες την παραγγελια σου;

Δημοσ.

Καλά άσε τι γράφει, αυτό πουλάει αυτό γράφουν (ακόμη και το ipad που έχουν στη φωτο, δεν είναι το mini). Το θέμα είναι ότι αυτό του ebay, αν και μοιάζει πάρα πολύ, έχει διαφορετική διάταξη και μεγέθη σε αρκετά πλήκτρα, οπότε ολόιδιο με το δικό σου, σίγουρα δεν είναι.

Δημοσ.

Όπως το περίμενα έπεσε άκυρο.

Αρχικά με συνέδεσαν με το κατάστημα στη Στουρνάνη για να κάνω συνεννοηθώ να περάσω να παραλάβω, όπου από τη Στουρνάρη έπεσε άκυρο (μου πρότειναν να πάρω ένα χαλασμένο στην ίδια τιμή  :devil: )

Μετά από δεύτερη επικοινωνία με τα κεντρικά, ένας αγενέστατος υπάλληλος μου πρότεινε αυτό στην τιμή που βλέπω (19,90)...

Η δικαιολογία; Απ τη στιγμή που τελειώσουν τα κομμάτια της αποθήκης, η σελίδα θέλει 20 λεπτά για να ανανεωθεί. 

Για την ιστορία, η παραγγελία μου έγινε γύρω στις 18:00 και το έβλεπα διαθέσιμο μέχρι το βράδυ

Δημοσ.

Όπως το περίμενα έπεσε άκυρο.

Αρχικά με συνέδεσαν με το κατάστημα στη Στουρνάνη για να κάνω συνεννοηθώ να περάσω να παραλάβω, όπου από τη Στουρνάρη έπεσε άκυρο (μου πρότειναν να πάρω ένα χαλασμένο στην ίδια τιμή  :devil: )

Μετά από δεύτερη επικοινωνία με τα κεντρικά, ένας αγενέστατος υπάλληλος μου πρότεινε αυτό στην τιμή που βλέπω (19,90)...

Η δικαιολογία; Απ τη στιγμή που τελειώσουν τα κομμάτια της αποθήκης, η σελίδα θέλει 20 λεπτά για να ανανεωθεί. 

Για την ιστορία, η παραγγελία μου έγινε γύρω στις 18:00 και το έβλεπα διαθέσιμο μέχρι το βράδυ

Κάπως έτσι αλλά αρκετά χειρότερα...

Μιλάμε για πολύ θράσος.

Δημοσ.

Αυτο ειναι για ipad mini

ολα τα πληκτρολογια bluetooth πληκτρολογια κανουν για ολα τα tabiet,laptop τουλαχιστον τα 4σερρα που δοκιμασα επαιζα παντου και σε κινητο.

• Moderators
Δημοσ.

...μου πρότειναν να πάρω ένα χαλασμένο στην ίδια τιμή...

...

Ποιες 6; :lol:  Εδώ λεμε ακυρωσαν παραγγελια που επεσε γυρω στις 1.30 το μεσημερι! Σχεδόν αμεσως του εστειλαν sms ότι δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα. Κατά δηλωση τους ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΥΘΕΝΑ κομματι από το μεσημερι.

Δεν μιλαμε λοιπον για 20 λεπτα αλλα για διψηφιο αριθμο ωρων από την ωρα που όπως δηλωσαν ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΥΘΕΝΑ (παρα μονο ένα ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ που ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ - λογικα το ιδιο που σου προτειναν ( ; ) εσενα να αγορασεις;;; :o  - στον φιλο μου νωρίτερα ειπαν ότι δεν το πουλανε γιατι είναι χαλασμενο) μεχρι να βγαλουν την ενδειξη  της αμεσης διαθεσιμοτητας από το σαιτ τους. Σχεδόν 30 ωρες και ακομα το δειχνουν διαθεσιμο ως "εκθεσιακο" στη σελιδα τους στα 9.90. Αν κρινω από α) τα οσα διαβασα από σενα και β) κοιτωντας την σελιδα τους, νομιζω ότι πουλανε το... χαλασμενο!

Εχουμε λοιπον, μια από τις παραβασεις του νομου για την οποια η Γενικη Γραμματεια Καταναλωτή μιλα καθαρα για παρανομη συμπεριφορα και δειχνει το δρομο για καταγγελια για παραπλανηση στο υπουργειο:

Παρήγγειλα ένα προϊόν από ηλεκτρονικό κατάστημα για το οποίο υπήρχε η ένδειξη της διαθεσιμότητας κατά την ημέρα της παραγγελίας. Ωστόσο η επιχείρηση με ενημέρωσε ότι τελικά το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο και ότι η παραγγελία μου δεν μπορεί να εκτελεστεί. Είναι νόμιμο;

Η συμπεριφορά αυτή είναι παράνομη. Αποτελεί μορφή παραπλάνησης, καθώς προκαλεί ψευδή εντύπωση στον καταναλωτή ως προς τα διατιθέμενα προϊόντα και υπηρεσίες. Η εταιρεία έχει την ευθύνη για την έγκαιρη ενημέρωση των δεδομένων στην ιστοσελίδα της. Εφαρμοστέες είναι οι διατάξεις των άρθρων 9γ & 9δ του Ν. 2251/1994. Έχετε το δικαίωμα να υπαναχωρήσετε και να ζητήσετε επιστροφή των χρημάτων που ενδεχομένως έχετε καταβάλει. Παράλληλα, μπορείτε να υποβάλετε καταγγελία για την παραπλάνηση στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή.

http://www.1520.gov.gr/syxnes-erotiseis-proionta/93-syxnes-erotiseis/202-synallages-apo-apostasi

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...