DownUNDERground Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 "Διαθέσιμο στο Stock House!" βλέπω στη σελίδα. Μήπως μιλάμε για πληκτρολόγια από RMA;
morfeas-dsl- Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Καλή ερώτηση.. Μπορεί να απαντήσει το παλικάρι; Από ebay τα κινέζικα είναι πιο ακριβά.. Τουλάχιστον εδώ έχεις και 1 χρόνο εγγύηση. δηλαδη ενα τετοιο με δωρεαν μεταφορικα και φθηνοτερο και πιο ωραιο δεν ειναι; http://www.ebay.com/itm/Stylish-Ultra-Slim-Wirelesss-Bluetooth-Keyboard-for-Pads-PC-Laptop-White-/350826755417?pt=PCA_Mice_Trackballs&hash=item51aee77559 εχει παρα πολλα το ebay σε αυτη την κατηγορια. Τεσπα αν το θεωρειτε προσφορα ας μεινει ανοιχτο το θεμα . Εγω γνωμη ειπα και μαλλον ακουστικα πιο απολυτος απο οτι επρεπε λογω κακης εμπειριας με turbox . Φιλικα παντα 1
panormou13 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 δηλαδη ενα τετοιο με δωρεαν μεταφορικα και φθηνοτερο και πιο ωραιο δεν ειναι; http://www.ebay.com/itm/Stylish-Ultra-Slim-Wirelesss-Bluetooth-Keyboard-for-Pads-PC-Laptop-White-/350826755417?pt=PCA_Mice_Trackballs&hash=item51aee77559 εχει παρα πολλα το ebay σε αυτη την κατηγορια. Τεσπα αν το θεωρειτε προσφορα ας μεινει ανοιχτο το θεμα . Εγω γνωμη ειπα και μαλλον ακουστικα πιο απολυτος απο οτι επρεπε λογω κακης εμπειριας με turbox . Φιλικα παντα Powered by 2 AAA Batteries. (batteries NOT included) νομίζω μη φορτιζόμενο και χωρις τροπο στηριξης πανω στο πληκτρολόγιο δεν θα έπερνα.. αλλα οκ περι ορέξεως.. επίσης μην ξεχνάμε τον ενα χρόνο εγγύηση .. εγω πχ χτες πηγα πισω μια βαση ταμπλετ στο public που δεν επεζε ο ανεμηστήρας που ειχα παρει πριν 5 μηνες.. επιτοπου αντικατάσταση με καινούργια ή τα λεφτά μου σε πιστωτικό..
morfeas-dsl- Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Στο public!!Στο πλαισιο καποτε στην πατρα τους εξηγουσα οτι το bluetooth χειριστηριο για ps3 οχι 13 μετρα δεν ποιανει οπως λενε αλλα ουτε 2,5 και με κοιτουσανε σα χαζο!
konstantinos86 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Τελικά είναι διαθέσιμο μόνο στο stock house; 1
panormou13 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Τελικά είναι διαθέσιμο μόνο στο stock house; oxi βρε.. κανονικα παραγγελια και παραλαβη απο το κατάστημα μπορεις να βάλεις ή να στο στείλουν με χρέωση
konstantinos86 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 oxi βρε.. κανονικα παραγγελια και παραλαβη απο το κατάστημα μπορεις να βάλεις ή να στο στείλουν με χρέωση Α οκ γιατί λέω να πάω σε κατάστημα να το δω πρωτα
deschri Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Εγω παντως εκανα παραγγελια για παραλαβη απο καταστημα και μου ηρθε μηνυμα οτι παρουσιαστηκε θεμα με την παραγγελια μου και θα επικοινωνησουν μαζι μου.
panormou13 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 στο πλαίσιο ψυχικού ειχε το πρωι αλλα 2 κομμάτια..προχτες δεν ειχαν καθολου και μάλλον επειδη το παρήγγειλα εγω να το πάρω απο εκει φέραν αλλα 2 εκτος του δικού μου
panormou13 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 λοιπόν με το command button κανουμε εναλαγη απο το μενου των windows 8.1 στο desktop.. τωρα escape button δεν βρηκα αλλα δεν τα ξερω και καλα.. δειτε και μονοι σας το πληκτρολογιο
Moderators matrixxx Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Εγω παντως εκανα παραγγελια για παραλαβη απο καταστημα και μου ηρθε μηνυμα οτι παρουσιαστηκε θεμα με την παραγγελια μου και θα επικοινωνησουν μαζι μου. Το ιδιο και σε φιλο που το παρηγγειλε λιγοτερο από μιση ωρα μετα το ανοιγμα του τοπικ, τον πηραν και του ειπαν ότι δεν υπαρχει πουθενα και ακυρωσαν. Εφυγε και το λινκ από το #1, για την διασφαλιση της ηρεμιας σας αλλα και για να μην παιρνουν τσαμπα clicks και επισκεψιμοτητα. 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Διαβαστε αυτό το ποστ του φιλου, είναι ακριβως ιδια περιπτωση με αυτή εδώ "διαθεσιμοτητα και ακυρωση" ενας πρόχειρος "τιτλος": http://www.insomnia.gr/topic/482222-βρήκα-κάτι-που-υποτίθεται-οτι-είναι-προσφορά-εί/page-256?p=53334467#entry53334467
ilias8513 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Εγω παρηγγειλα ενα κομματι κανονικα , απλα θα ειναι διαθεσιμο την Τριτη 22/07 για παραλαβη απο το καταστημα. Ελπιζω να καθεται οκ το encore!
aiantas Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Εγω παρηγγειλα ενα κομματι κανονικα , απλα θα ειναι διαθεσιμο την Τριτη 22/07 για παραλαβη απο το καταστημα. Ελπιζω να καθεται οκ το encore! Μάλιστα, μάλιστα και να ελπίζεις να είναι σφραγισμένο! @ panormou13, αλήθεια σε τι συσκευασία ήταν; Φαίνεται αν έχει ανοιχτεί;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα