panormou13 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) χχχχχχχχχχ εχω και το encore και το ipad και νε βόλεψε αφάνταστα γιατι στέκονται και τα δύο και κάνεις δουλίτσα.. Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2014 από matrixxx αφαιρεση συνδεσμου, δεν υπαρχει το προιον διαθεσιμο πουθενα 2
harisman Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 χχχχχχχχ εχω και το encore και το ipad και νε βόλεψε αφάνταστα γιατι στέκονται και τα δύο και κάνεις δουλίτσα.. Αθάνατο σεμεδάκι.....!!! 7
morfeas-dsl- Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 turbo x?? δεν αγοραζω απο λαικη καλυτερα 4
panormou13 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Με 9,90 και ενα χρονο εγγυηση τι καλιτερο περνουμε?
konstantinos86 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Επειδή με ενδιαφέρει για το.toshiba δώσε αν μπορείς περισσότερες λεπτομέρειες... Καθεται κανονικά πάνω;
panormou13 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Ναι ακλονιτο και οσο το δοκιμασα δουλευουν ολα και πληκτρα και η εναλαγη αγγλικα ελληνικα..κκαι συνδεθηκε πανευκολα
morfeas-dsl- Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Με 9,90 και ενα χρονο εγγυηση τι καλιτερο περνουμε? δεν ξερω οτιδηποτε κινεζικο οπως τα turbox πλην turbo x. To οτι ειναι φθηνο δε σημαινει οτι αξιζει ή οτι ειναι προσφορα. 1
MakisCE Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 δεν βλέπω Escape και Windows πλήκτρα.. παλεύεται η κατάσταση χωρίς αυτά στο Toshiba Encore? 1
panormou13 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 δεν ξερω οτιδηποτε κινεζικο οπως τα turbox πλην turbo x. To οτι ειναι φθηνο δε σημαινει οτι αξιζει ή οτι ειναι προσφορα. Ειδες οτι το πηρα και μερα το ανεβασα σαν προσφορα.τωρα δεν το εχω μπροστα μου, οποιος θελει κατι να ρωτησει ας μου στειλει πμ.
Moderators matrixxx Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Γιατι με pm; Εννοεις ότι δεν υπαρχει προσφορα και πρεπει να κλειδωσει το τοπικ; confused... 1
panormou13 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Γιατι με pm; Εννοεις ότι δεν υπαρχει προσφορα και πρεπει να κλειδωσει το τοπικ; confused... απλα αν θελει καποιος να ρωτησει ασχετο ασπουμε για τι συμβατοτητα του με το encore για να μην γεμιζουμε το τοπικ με ασχετα θεματα εφοσον κανονικα ειναι για ipad ας μου στειλει.ενοειτε οτι καλιτερα να στειλει εδω. σε τv box δεν το δοκιμασα φιλε μου.δεν εχω κιολας..
Moderators matrixxx Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Μα ακομα και στον τιτλο λες για encore θα είναι οφτοπικ τα σχολια; Ο,τι αφορα το προιον εδώ είναι η θεση του. (οσο παραμενει ανοικτο μιας και διαβαζω την αποψη ότι δεν είναι προσφορα).
cgioris Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 δεν βλέπω Escape και Windows πλήκτρα.. παλεύεται η κατάσταση χωρίς αυτά στο Toshiba Encore? Καλή ερώτηση.. Μπορεί να απαντήσει το παλικάρι; Από ebay τα κινέζικα είναι πιο ακριβά.. Τουλάχιστον εδώ έχεις και 1 χρόνο εγγύηση.
panormou13 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Μα ακομα και στον τιτλο λες για encore θα είναι οφτοπικ τα σχολια; Ο,τι αφορα το προιον εδώ είναι η θεση του. (οσο παραμενει ανοικτο μιας και διαβαζω την αποψη ότι δεν είναι προσφορα). οκ οτι θελετε εδω εννοειτε.. λαθος μου για το πμ.. φυσικα και ειναι προσφορα στα λεφτα αυτα.. η απαντηση ειναι turbox αρα δεν ειναι προσφορα δεν εχει βαση.. πραγματι ακομα και τα κινεζικα ειναι πιο ακριβα και χωρις εγγυηση,, μολις παω σπιτι θα σας πω για τα κουμπακια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα