Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Ονομάζομαι Αλέξανδρος είμαι 19 χρονών και ενδιαφέρομαι για πρακτικη άσκηση.
Τελείωσα φέτος Web Design/Development στο ΙΕΚ Γαλατσίου.
Οχι αναγκαστικά επί πληρωμή, επειδή μου αρέσει παρα πολυ ο τομεας των ιστοσελίδων θέλω πολύ να ασχοληθώ και να μάθω καινούρια πράγματα.
Ξερετε καποια εταιρια που να ενδιαφερετε? Χωρις πληρωμη, δεν με απασχολει αρκει να μαθω επανω στο αντικειμενο που θελω

Περιοχη αθηνα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλημερα φιλε,

Εγω καποια περιοδο δουλευα στην ΑΤCOM ειναι απο τις μεγαλυτερες εταιριες με web στην Αθηνα και νομιζω και στην Ελλαδα. Απο εκει και περα, υπαρχουν απειρα μικρα γραφεια οπως και επισης τμηματα web σε πολλες μεγαλες διαφημιστικες. Επικοινωνησε για πρακτικη, γενικα παιρνουν τσαμπα τελειως σε καποιες. Σε καποιες αλλες θελουν να εχεις και ενα επιπεδο σε skills γιατι δεν εχουν χρονο να μαθουν τα βασικα σε καποιον οταν εχουν αυστηρα deadlines ή εαν δε σκοπευουν να επενδυσουν πανω του ως μονιμο.

Το καλυτερο που εχεις να κανεις για μενα, ειναι ΠΟΛΥ διαβασμα και tutorials για html5 ή ο,τι ειναι αυτο που σε ενδιαφερει πανω στο web. Ενα καλο site για starters ειναι το www.lynda.com .Πλεον με την εξαπλωση της τεχνολογιας και της πληροφοριας, ορεξη να υπαρχει και ολα γινονται. Εχε υποψην σου, πως οι προγραμματιστες που μπορουν να δωσουν ολοκληρωμενες λυσεις και στο κομματι του εικαστικου (σοβαρα εικαστικα ομως οχι αυτα που βλεπω και πονανε τα ματια μου συνηθως) βγαζουν πολλα λεφτα ως ελευθεροι επαγγελματιες.

Καλη τυχη :P

Δημοσ.

Φτιάξε portfolio

Πολυ το ζητανε αυτο. Καλό θα ήταν να έχεις ένα portfolio

εγω πρακτικη εκανα καπου στην Καλιθεα. Η εταιρεια λεγεται extrernal (http://www.external.gr) αλλα ασχολειτε και με επισκευες laptop και ισως σε χωσουν σε καμια επισκευη.

Το κακό είναι ότι παίζουν με dreamweaver εγώ προτιμό aptana Studio και να χρησιμοποιοώ frameworks.

• Like 1
Δημοσ.

Με τι ασχολήσε περισσότερο, design ή development?

Development το forntend ειναι ενας τομεας που δεν το εχω και τοσο master.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλημερα σας

Μεχρι σημερα δεν εχω βρει κατι, εχω στειλει παντου αλλα τιποτα πουθενα.

Το μονο που ζηταω ειναι να κατσω σε μια εταιρια για 6 μηνες και χωρις να πληρωνομαι, αρκει να κανω πρακτικη ασκηση.

Απο πουθενα καμια θετικη απαντηση, φανταστειτε να ελεγα και με επιπληρωμη κιολας πφφφφφ

Καμια ιδεα? κατι???

Δημοσ.

sylvester έχε υπόψιν το εξής: αν πας κάπου για να μάθεις, δεν θα είσαι παραγωγικός. Αντίθετα, θα καταναλώσεις χρόνο κάποιου άλλου για να σου δείξει πως δουλεύουν, να σε βάλουν στο νόημα κάποιων διαδικασιών, να κάνεις μια ερώτηση που θα έχεις, κάπου που θα σκαλώσεις και πάει λέγοντας οπότε αν η προοπτική δεν είναι να μάθεις για να μείνεις εκεί, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα είναι όφελος για μια εταιρεία (ειδικά αν μιλάμε για σοβαρή / μεγάλη εταιρεία). Εκτός βέβαια αν κάνεις όλη τη σαβούρα.

Βγαίνουν συνέχεια επιδοτούμενα προγράμματα για άνεργους (με κάρτα ανεργίας), κάτι που δημιουργεί περισσότερες πιθανότητες να σε αποροφήσει κάποια εταιρεία, έστω για ένα χρονικό διάστημα με μισθό οπότε θα σε συμβούλευα να φροντίσεις να κινηθείς και προς αυτή την κατεύθυνση.

Ευτυχώς, το συγκεκριμένο αντικείμενο, είναι κάτι που έχει αστείρευτες πηγές γνώσης στο διαδίκτυο οπότε σκέψου και το ενδεχόμενο να υλοποιήσεις ένα σχετικά σοβαρό project μόνος σου, μελετώντας από βιβλία και δημοσιεύσεις τις καλύτερες πρακτικές σε διάφορα κομμάτια και προσπαθώντας να τις υλοποιήσεις. Το να κατανοήσεις και να ξεπεράσεις ένα ένα όλα τα εμπόδια που θα βρεις μπροστά σου, θα είναι η καλύτερη πρακτική που θα μπορούσες να κάνεις.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα

Συγνωμη που αργησα να απαντησω.

Εχω κανει εγγραφη στα επιδοτουμενα προγραμματα... αλλα δεν μπορω να περιμενω...

Απλα, θελω πολυ να παω σε μια εταιρια και να δω το πως λειτουργει, να μαθω, να ρωταω

Απλα μου φαινετε πολυ περιεργο κανενας να μην απανταει, εχω ξενερωσει με το ολο θεμα.

Φανταστειτε να ζηταγα επι πληρωμη, δεν θα εβρισκα ποτεεεεεεεεεεεεεε

Απλα, εχω απελπιστει γιατι δεν γινετε να μην υπαρχει πουθενα καμια εταιρια που να θελει, και ας μην εχει αναγκει απο ατομα, και ας μην εχει την οικονομικη δυνατοτητα, και αυτα να ειναι δεν παιζουν ρολο γιατι θα ειμαι αμισθος.

ΑΝ ΔΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ΚΑΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕ ΕΔΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΣΕ "ΔΕΧΟΜΑΙ" ΧΑΧΑΧΑ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...