nikbel1998 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Παιδια Καλημερα ....εχω γυρω στις 20 κασσετες 8mm απο την παλια μου καμερα canon uc 5000 http://www.canon.com/camera-museum/camera/8mmvc/data/1996-1997/1997_uc5000.html?lang=us&categ=crn&page=1996-1997ηοποια εδω και χρονια εχει χαλασει και τα εχει παιξει....Θελω να τα μετατρεψω σε dvd αλλα σε βιντεο κλαμπ που πηγα μου ειπαν το λιγοτερο 7.00 ευρω το καθενα .........Τι λετε οτι ειναι καλυτερο να κανω? Υπαρχει τροπος να αγορασω καποιο player για 8mm ωστε να τα μετατρεψω μονος μου ? Να αγοραζα κατι παρομοιο http://www.ebay.com/itm/221492767105 ή την ιδια καμερα canon απο http://www.ebay.co.uk/itm/Canon-UC-UC5000-Camcorder-Silver-/201127083675?pt=UK_AudioTVElectronics_Video_Camcorders&hash=item2ed41bbe9b Ακουω τις συμβουλες σας ..........
CheOnWeb Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Η συμβουλή μου είναι, είτε το κάνεις μόνος σου είτε τις δώσεις να στις κάνουν, η μεταγραφή να γίνει από Digital 8 camera, χρησιμοποιώντας την DV έξοδό της σε υπολογιστή. Να μεταφερθεί δηλαδή το video σαν data, αλλιώς θα πάρεις άθλια ποιότητα. Θα έψαχνα να δανειστώ μια Digital 8 στη θέση σου.
nikbel1998 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Η συμβουλή μου είναι, είτε το κάνεις μόνος σου είτε τις δώσεις να στις κάνουν, η μεταγραφή να γίνει από Digital 8 camera, χρησιμοποιώντας την DV έξοδό της σε υπολογιστή. Να μεταφερθεί δηλαδή το video σαν data, αλλιώς θα πάρεις άθλια ποιότητα. Θα έψαχνα να δανειστώ μια Digital 8 στη θέση σου. Εννοεις καμερα Digital 8 ? Na νοικιαζουν σε βιντεο κλαμπ λες φιλε ?
nikbel1998 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Κανας αλλος να μας δωσει τα φωτα του βρε παιδια ?
CheOnWeb Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Εννοεις καμερα Digital 8 ? Na νοικιαζουν σε βιντεο κλαμπ λες φιλε ? Ρώτα και στο Video Club και όποιον άλλον φαντάζεσαι ότι μπορεί να έχει. Βάλε κι ένα status εδώ, μπορεί κάποιος να έχει. Αξίζει τον κόπο. Υπολόγιζε καμμιά 250αριά GB για 20 κασέτες αν είναι γεμάτες και θες να πάρεις την original ποιότητα των tapes.
micos000 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δεν νομίζω να βρεις κάτι τέτοιο. Μόνο κανένας φωτογράφος μπορεί να έχει αλλά δεν πρόκειτε να στη δώσει. Θα σου πει να στις κάνει αυτός με το ανάλογο αντίτιμο. Εξ άλλου δεν φτάνει μόνο η κάμερα, θέλεις και μια συσκευή για να κάνεις capture την εικόνα. Σε αυτήν την περίπτωση θα πας σε μια usb αναλογική συσκευή (οι φθηνές είναι για τα μπάζα) ή αν η κάμερα έχει dv out θα πάρεις μια φθηνή κάρτα firewire και ένα καλώδιο. Πήγαινε στο video club και πες του ότι θα του δώσεις 100€ αλλά να μην στις κάνει dvd, μόνο να σου αποθηκεύσει τα αρχεία σε δίσκο που θα του πας εσύ. Είναι η μισή δουλειά γι αυτούς, εκτός αν έχουν μηχάνημα που παίζε 8mm είναι συνδεμένο με dvd recorder οπότε είναι το ίδιο και δεν θα το δεχτεί. Παζάρεψε τον όμως, δεν χάνεις και τίποτα. Αν ψαχτείς για κάμερα βρες μια που να έχει dv out γιατί αν περιμένεις με video out μέσω usb να πάρεις σωστή εικόνα θα απογοητευτείς,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα