ad1 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Kαλημερα! Ειχα αγορασει πριν απο 1,5-2 χρονια αυτο το tv tuner και το ειχα παρατησει καπου. Ειχα προβλημα να δω τηλ αλλα κατεβασα τοτε ενα προγραμμα(DVB viewer νομιζω) και δουλεψε. Σημερα που το χρειαζομαι δεν μπορω να το κανω να λειτουργησει, Δεν βρηκα το cd του οποτε κατεβασα αρχικα drivers απο το site της crypto για windows 7 64bit που εχω. Υστερα κανω επανακκινηση κ βαζω το tuner σε usb αλλα δεν το αναγνωριζει μαλλον. Δεν ξερω πως να το ψαξω στ Control Panel. Παω στ Control panel->Hardware and sound->view devices and printers αλλα δεν το βρισκω. Δοκιμασα το δικο total media, dvb viewer, smartdvb και δεν λειτουργει. Στο wmc μ λεει οτι δεν βρισκει tv tuner.... Μπορει καποιος να βοηθησει???? Το χρειαζομαι σημερα οποτε οποιος μπορει ας βοηθησει Ευχαριστω εκ των προτερων P.S.: Παρατηρω τωρα οτι βαζοντας το tv tuner στο usb το αναφερει σαν RTL2838UHIDIR ΚΑΙ στο Control Panel φαινεται σαν πληκτρολογιο.... τι φταιει? drivers? Αφου κατεβασα για τv tuner redi pc 50 a..... Στο site σαν Crypto tv tuner [Redi pc 50 A] USB Digital εχει driver και αυτο κατεβασα αλλα σαν crypto DVB-T Receiver [Redi 50 A] δεν βγαζει driver Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2014 από ad1
Moderators matrixxx Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Ευχαριστω εκ των προτερων Παρακαλουμε. Μεταφερθηκε το ποστ σου στη σχετικη ενοτητα, και αυτό το quote/ποστ γινεται για να ενημερωθείς για την μεταφορα του και να μην το ψάχνεις.
veteranos123 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Έχω οαι εγώ το ίδιο (Βασικα έχω το 50 ή το 50Α) και το δουλεύω μέσω του windows media center. Σε άλλο pc το δοκίμασες?
ad1 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Έχω οαι εγώ το ίδιο (Βασικα έχω το 50 ή το 50Α) και το δουλεύω μέσω του windows media center. Σε άλλο pc το δοκίμασες? οχι και δεν εχω σημερα προσβαση σε αλλο υπολογιστη. Το προβλημα ειναι οτι το βλεπει σαν keyboard
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα