Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

--Δεν είμαι σίγουρος αν ποστάρω καλά εδώ--

Προς το παρόν έχω έναν σταθερό υπολογιστή και ένα λαπτοπ (και τα δύο έχουν εξόδους hdmi) αλλά σκοπεύω να πάρω μια μεγάλη τηλεόραση για το καθιστικό (max 10m απόσταση από το pc).

Θέλω προφανώς να συνδέσω το pc ώστε να το χειρίζομαι κιόλας για να παίζω τα παιχνίδια μου :P (έχω x360 χειριστήρια με καλώδιο) οπότε θέλω να μεταφέρω και εικόνα και πρόσβαση usb. 

Σκεφτόμουν για hdmi και καμια επέκταση usb με hub αλλά είδα ότι για hdmi σε τετοιο μήκος πρέπει να πάω σε ψηλές τιμές για να μην έχω εξασθένιση του σήματος..

Τι προτείνετε? Τι πρέπει να προσέξω στα χαρακτηριστικά της tv και του εξοπλισμού για τη σύνδεση;

Επεξ/σία από Sokopa
Δημοσ.

καλημερα!εχω κανει ακριβως το ιδιο μονο που η αποσταση μου ειναι 5-6 μετρα....Τα καλωδια ειναι 10μετρα..δεν ξερω με το usb hub τι παιζει ακριβως γιατι θα χανει η usb προεκταση οποτε περιμενε να σου απαντησουν οι ειδικοι...

Δημοσ.

Τα ξαναμέτρησα και μάλλον το usb θα είναι λιγότερα μέτρα (5-6) και τελικά για το hdmi θα χρειαστώ κανα 10ρι..οπότε με τα στανταρ θα είμαι εντάξει ή θα πρέπει να πάω σε κάτι πιο εξηζητημένο (και ακριβότερο) ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...