malathuni Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα παιδιά λοιπόν σήμερα μου ήρθε η καινούργια μητρική για τον υπολογιστή μου μία assus m5990x rev 2 έγινε φορματ win8.1 drivers και τα σχετικά και μετα απο λίγη ορα λειτουργίας ανακαλύπτω οτι το αριστερό ηχείο του υπολογιστή δεν λειτουργεί τα ηχεία είναι 2 απλά stereo speakers τα οποια λειτουργούν κανονικά σε άλλη συσκευή Μεσα απο της επιλογές τον ήχων το balance left k right είναι κανονικά. Δοκιμασα διαφορετικές εξόδους καμία ομος δεν αναγνωρίζη stereo speakers επίσης να ππ οτι το αριστερό ηχείο απο το headset στην μπροστινή θηρα του υπολογιστή επίσης δεν λειτουργεί ενο λειτουργούσε κανονικά με τιν άλλη μητρική Εγκατέστησα πιο καινούριους και πιο παλιούς drivers κάνοντας επίσης και manual clean uninstall τους προηγούμενους και ακόμα τίποτα... Εχο ξεμείνει απο ιδέες.. Και πριν στείλω email στην assus είπα να ρωτήσω εσάς μπας και έχετε καμιά παραπάνω ιδέα να δοκιμάσω
SPANK Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Όπως το περιγράφεις ειμαι σχεδόν σίγουρος οτι πρόκειται για καποια επιλογή στο control panel της realtek ή των windows , ψάξε λιγο τις επιλογές εκει θα ειναι η λύση
cabdik Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 η πατα το βυσμα καλα, μην τυχον και δεν εχει "μπει" σωστα..!
malathuni Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Φιλε μου το βύσμα δεν γινόταν να φταίει γιατί ουτε στην μπροστινή θήρα του υπολογιστή δούλευε το αριστερό ηχείο <br> Επίσης δεν ήταν θεμα κάποιας επιλογής οπος ανέφερε ο φίλος παραπάνω, αλλα ουτες και θέμα των drivers όπως πίστευα εγω.<br> Πραγματικά δύσκολο να πάει το μυαλό σας στο πρόβλημα που υπήρχε όπως και των τόσον αλων απάντησεων που έβρισκα σε διάφορα forum απο άτομα που είχαν παρόμοιο πρόβλημα<br> Λοιπόν το πρόβλημα ηταν μια βίδα την ειχα σφίξει παραπάνω προφανώς και έκανε βραχυκύκλωμα γείωση η κατι τέτοιο η καρτα ήχου<br> Μια γ@#€¥£% βίδα με κράτησε ξύπνιο ολο το βραδύ να κανω αλχημείες στο pc μπας και φτιάξει... Και στο τέλος λίγο πριν τα παραδώσω και τι στείλω πίσω θυμήθηκα ενα παρομιο προβλιμα που ειχα αντιμετωπίσει με βίδα σε usb ομος εκείνη τιν φορά Τέλος πάντων Τέλος καλο ολα καλα Και ευχαριστώ για της απάντησης σας 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα