Nihilist Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Έχω ένα πρόβλημα και αυτό είναι ότι όταν κάνω το πς επανεκκίνηση αυτό δεν γίνεται ποτέ. Πάει να σβήσει αλλά δεν σβήνει και δεν μπορώ να δώσω εντολές και γενικά δεν μπορώ να κάνω τίποτα παρά μόνο να το κλείσω από το κουμπί. Με τον τερματισμό αυτό δεν γίνεται και κλείνει κανονικά.Δανείστηκα μία οθόνη του φίλου μου η οποία είχε αυτό το πρόβλημα στο δικό του πς.Παρόλα αυτά ο δανεισμός αυτός συνέπεσε με την αναβάθμιση του υπολογιστή μου (όλα καινούργια εκτός από τροφοδοτικό) άρα μπορεί να είναι κάτι από το BIOS.Όπως ανέφερα το τροφοδοτικό δεν το έχω αλλάξει εδώ και 6 χρόνια και ίσως να φταίει αυτό και να μην δίνει την κατάλληλη τάση( ; )(Δεν τα ξέρω καλά αυτά περί ηλεκτρολογίας)Τι πιστεύετε ότι είναι; Το πιο λογικό είναι να είναι θέμα τροφοδοτικού αλλά αν δεν είναι; Δεν έχω λεφτά για πέταμα και ένα 40άρι όσο κάνει ένα τροφοδοτικό το πολύ θα με δυσκόλευε κάπως οπότε αν είναι να δώσω χρήματα σε κάτι να είναι το σωστό.Ευχαριστώ πολύ.
.::NikoS::. Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Εγώ πάντως θα λεγα να δοκιμάσεις τροφοδοτικό (δε μπορείς να το δανειστείς κι αυτό για μία δοκιμή; ) Δε γίνεται να άλλαξες τα πάντα και μητρική δηλαδή και να σκέφτεσαι ότι φταίει το bios... Δεν υπάρχει κάτι στο bios που να μην αφήνει να γίνει restart. Η οθόνη που λες τι σχέση έχει με το πρόβλημα σου; Δε κατάλαβα τι εννοείς: "έχει αυτό το πρόβλημα στο δικό του pc"
Nihilist Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Ότι και στο πς του η επανεκκίνηση δεν λειτουργούσε και απλά αναβόσβηνε το λαμπάκι της οθόνης χωρίς να κλείνει το πς. Εκτός αν έχει τύχει να έχουμε και οι 2 χαλασμένα τροφοδοτικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα