vagpap Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2003 Καλησπέρα Έχω το Crypto Best56 modemaki (PCI) και δουλεύει μια χαρά όσον αφορά σύνδεση στο internet. Προβλήματα έχω όταν πάω να εγκαταστήσω WinFax (οποιάδήποτε έκδοση). Μόλις κάνει εύρεση του modem..... βουαλά Blue Screen Of Death!!!!!!! (win98se) Κανείς άλλος με αυτό το πρόβλημα ή πώς το έλυσε? Έχω δοκιμάσει τους τελευταίους οδηγούς από τι site της crypto αλλά τζίφος. Όχι μόνο δεν έκαναν τίποτα απολύτως, δημιούργησαν μεγαλύτερα προβλήματα κιόλας. Τα διαγνωστικά μέσω των Windows είναι φυσιολογικά, το ίδιο πρόβλημα εμφανίζεται και σε άλλο υπολογιστή με ίδιο modem (όχι την ίδια συσκευή, ίδιου τύπου) Αυτά τα ολίγα Αν κανείς έχει ιδέες.... Τα λέμε
Cleric Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Φιλε μου και εγω Crypto Best 56k εχω και ειχα δουλεψει παλιοτερα το winfax 10 και δεν ειχα κανενα προβλημα .... Τοτε μαλιστα , ειχα και εγω win 98 SE εγκατεστημενα. Τωρα με win xp που χρησιμοποιω δεν το εχω δοκιμασει , αλλα δεν νομιζω οτι θα εχω προβλημα. Μηπως ειναι θεμα ρυθμισεων το προβλημα που αντιμετωπιζεις?
vagpap Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2003 Ευχαριστώ για την απάντηση Μπορείς να μου πεις τι drivers χρησιμοποιείς? (εταιρία και έκδοση) Πιθανό να είναι θέμα drivers... Αν μπορείς κιόλας να μου τους στείλεις..... PM me
Cleric Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2003 tous drivers pou exo tous exo katebasei apo to site tis crypto kai exo gia ta windows 98 se kai allo ksexoristo arxeio gia ta xp. Apo to http://www.crypto.gr pisteyo pos einai pio grigoro na tous katebaseis, alla den exo problima , dose to e-mail sou na stous steilo an thes.
kage Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2003 tous drivers pou exo tous exo katebasei apo to site tis crypto kai exo gia ta windows 98 se kai allo ksexoristo arxeio gia ta xp. Apo to www.crypto.gr[/url'] pisteyo pos einai pio grigoro na tous katebaseis, alla den exo problima , dose to e-mail sou na stous steilo an thes. egw me plus56 otan το ειχα βαλει το δεχτηκε... αν ειναι μεσα στην εγγυηση πηγενe κανε αναβαθμιση εκει... οταν ειχα παει εγω το δικο μου το αναβαθμησαν(δεν νομιζω να αλλαξαν μονο driver) κ εβαλαν φωνη στο modem(einai exwteriko me speaker)kaθε φορα που χτυπαει τηλ.λεει phone..κτλ
vagpap Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2003 Κατέβασα τους drivers από το site, δουλεύουν με το winfax, αλλά τώρα έχω άλλο πρόβλημα: μέγιστη ταχύτητα 31.2kbps ενώ πριν έφτανα στην ίδια γραμμή μέχρι και 42kbps... Καμιά άλλη ιδέα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.