Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Βλέπω το κινητάκι αυτό http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/smartphones/turbo-x/Turbo-X-Smartphone-G420-Black-S17-BLACK.htm το οποίο ουσιαστικά είναι το http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=377939 . Θεωρώ πως σε αυτήν την τιμή πετάει το είδα και από κοντά κομπλέ. Πως το βλέπετε για αγορά σε αυτά τα λεφτά ; 

Δημοσ.

Μεινε μακρια απο τα τουβλο-Χ. Ειναι πειραγμενα απο το πλαισιο, δεν εχουν playstore και θα παιδευτεις για να βαλεις.

Παρε κινεζικο απο Κινα κατευθειαν, με 140 ευρω παιρνεις διαμαντι.

• Like 1
Δημοσ.

Όσον αφορά το playstore την κάνω την δουλεία μου με 1mobile market. Από εξωτερικό δεν έχω την δυνατότητα να ψωνίσω. Θεωρείς οτι κατά τα άλλα σε αυτά τα λεφτά δεν αξίζει ?

Δημοσ.

Όσον αφορά το playstore την κάνω την δουλεία μου με 1mobile market. Από εξωτερικό δεν έχω την δυνατότητα να ψωνίσω. Θεωρείς οτι κατά τα άλλα σε αυτά τα λεφτά δεν αξίζει ?

Πάρε ένα Moto G στα 150-160 ευρώ. Μέσος όρος επιστροφής προϊόντων turbo-x σε κινητά/ταμπλέτες είναι 3 φορές. 

• Like 2
Δημοσ.

Ρε παιδιά μην κράζουμε για να κράζουμε. Ξέρω τι ποιότητας είναι τα περισσότερα προιόντα που τους πατάνε από πάνω το λογότυπο turbo x αλλά η Thl έχω την εντύπωση (μπορεί να κάνω και λάθος) πως είναι από τις διασημότερες κατασκευάστριες στην Κίνα. Για αυτό παρέθεσα και το original κινητό. Η ερώτηση μου ήταν αν αξίζει σε αυτά τα λεφτά για αγορά από Ελλάδα. Το ξέρω πως εξωτερικό(Κίνα) βρίσκω κάτι πολύ καλύτερο.

Το sar ομολογώ και εγώ πως το φοβάμαι μολονότι και οι Κινέζοι και του Πλαισίου το δίνουν στο 0,6 δεν ξέρω κατά πόσο είναι εμπιστεύσιμο. Αλλά και εδώ μην είμαστε επιλεκτικοί, βλέπω στα άλλα threads που πολλοί προτείνουν το nokia 630 που είναι πυρηνική βόμβα (1,51 για κεφάλι και σώμα). Δέχομαι το δικαιολογημένο κράξιμο αλλά όχι και το άκριτο.

arisg90

Ωραίο και τούμπανο το κινητάκι αλλά λογικά θα είναι ογκώδες δεν θα με βολέψει.

Δημοσ.

Ρε παιδιά μην κράζουμε για να κράζουμε. Ξέρω τι ποιότητας είναι τα περισσότερα προιόντα που τους πατάνε από πάνω το λογότυπο turbo x αλλά η Thl έχω την εντύπωση (μπορεί να κάνω και λάθος) πως είναι από τις διασημότερες κατασκευάστριες στην Κίνα. Για αυτό παρέθεσα και το original κινητό. Η ερώτηση μου ήταν αν αξίζει σε αυτά τα λεφτά για αγορά από Ελλάδα. Το ξέρω πως εξωτερικό(Κίνα) βρίσκω κάτι πολύ καλύτερο.

Το sar ομολογώ και εγώ πως το φοβάμαι μολονότι και οι Κινέζοι και του Πλαισίου το δίνουν στο 0,6 δεν ξέρω κατά πόσο είναι εμπιστεύσιμο. Αλλά και εδώ μην είμαστε επιλεκτικοί, βλέπω στα άλλα threads που πολλοί προτείνουν το nokia 630 που είναι πυρηνική βόμβα (1,51 για κεφάλι και σώμα). Δέχομαι το δικαιολογημένο κράξιμο αλλά όχι και το άκριτο.

arisg90

Ωραίο και τούμπανο το κινητάκι αλλά λογικά θα είναι ογκώδες δεν θα με βολέψει.

Δεν κραζουμε για να κραζουμε.Πολλοι απο εμας εξυπηρετηθηκαν αριστα απο το πλαισιο στις καλες εποχες του και μας ειχαν μεινει πολυ καλες εντυπωσεις κυριως απο την εξυπηρετηση τους αλλα τα τελευταια χρονια το εχουν σκοτωσει το θεμα με τα τουβλα χ

Δημοσ.

αν θες Dual sim δες το iOcean που αναφέρει ο φίλο παραπάνω. Δεν είναι τόσο μεγάλο όσο νομίζεις. Εγω έχω το X7s που είναι το ίδιο σκαρί και ογκώδες δεν το λες. Ειδάλως βρες κανα μεταχειρισμένο Moto G, ή δώσε κάτι παραπάνω και πάρτο καινούργιο

Δημοσ.

Τα turbox για εμενα ειναι Κινεζικα, απο την κακη πλευρα ομως. Οχι οπως τα σουπερ κινεζικα smartphones. Προτεινω moto g ή nokia lumia 925 που σκεφτομαι να παρω και εγω ενα απο τα δυο.

Δημοσ.

Και τι σου λέει πως είναι η ίδια ,ποιοτικά, συσκευή;

Ό,τι δε πέρασε τα τεστ,έγινε τούβλο-x..ποιητάρα είμαι..

Δημοσ.

Τα turbox για εμενα ειναι Κινεζικα, απο την κακη πλευρα ομως. Οχι οπως τα σουπερ κινεζικα smartphones. Προτεινω moto g ή nokia lumia 925 που σκεφτομαι να παρω και εγω ενα απο τα δυο.

Lumia 925 πως μου είχε διαφύγει αυτό είναι ότι πρέπει για αυτά που θέλω. Θα μαζέψω λεφτά και ελπίζω πως θα πέσει μέχρι τότε η τιμή η τουλάχιστον να μείνει στάσιμη γιατί είναι λίγο περίεργη η φάση με τα nokia στην Ελλάδα. Μόνο το sar με χαλάει που σε όλα τα nokia είναι υψηλό αλλά οκ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...