DeanKon Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα! Δεν γνωρίζω αν αυτή είναι η σωστή κατηγορία γιατί είμαι νέος στο forum, αν μπορείτε διαφωτίστε με. Ψάχνω μαγαζί με διάφορα αντικείμενα συλλεκτικά από ταινίες, όπως φιγούρες, ρούχα κλπ αλλά δυστυχώς δεν έχω γνωστό που να έχει κάποια γνώση. Υπάρχουν γενικά τέτοια μαγαζιά στον κόσμο είναι παρόμοια με Fantasy Shops. Είχα ακούσει βέβαια κάτι για το κέντρο της Αθήνας, έκανα μια γύρα αλλά τα μαγαζιά που ασχολούνταν με αυτά ήταν από σπόντα και δεν είχαν ιδιαιτερότητα σε αυτό (πουλάγανε μπλούζες κλπ με συγκροτήματα κυρίως). Κυρίως ψάχνω αντικείμενα και χάρτες από ταινίες επηρεασμένες από το Hobbit αλλά θα ενδιαφερόμουν και για συλλεκτικά αντικείμενα από games. Γνωρίζει κανείς κάτι?
gdriver Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 υπάρχει ένα μαγαζί στο mall μέσα στα village που έχει μόνο φιγούρες και άλλα από ταινίες.
DeanKon Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 υπάρχει ένα μαγαζί στο mall μέσα στα village που έχει μόνο φιγούρες και άλλα από ταινίες. Ναι το έχω προσέξει, αλλά δεν έχει πάρα πολλά, κάποιο άλλο ξέρετε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα