Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

 

Αγόρασα υπολογιστή i3, 8gb και 3 σκληρούς δίσκους, 2 των 1 terra  και 1 solid το Φεβρουάριο.

Πέρασα win7 ultimate και όλα πήγαιναν ρολόι, πχ έναρξη windows σε 10 sec. Μερικές φορές όταν κατέβαζα από μtor, έπαιζε βίντεο, μουσική και δουλευα πάγωνε η οθόνη. Γενικά όλα καλά μέχρι τη τελευταία εβδομάδα...

 

Στο ασύρματο δίκτυο του σπιτιού συνδέομαι μέσω αυτού:

http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/diktya/asirmates-kartes/Turbo-X-Wireless-USB-Adapter-N300-with-Antenna.htm.

 

Ξαφνικά μία μέρα δεν έβρισκα μόνο το δικό μου δίκτυο ενώ όλα τα άλλα της γειτονιάς τα έβλεπα κανονικά. Ενώ το έψαχνα άρχισαν οι μαυρες οθόνες των windows οι οποιες είτε μένουν κολλημένες είτε μετάαπό 5-10 λεπτά loggaρουν αλλά δίκτυο γιοκ. Ολες οι άλλες λειτουργίες κανονικά.

 

Κάνω format και πάλι τα ίδια.

Ξανακάνω φορματ και περνάω windows 7 basic. Ξανά τα ίδια.

 

Αν βγάλω τον υπολογιστή από τη πρίζα για 5-10 λεπτά τότε τα windows φορτώνουν κανονικά την πρώτη φορα (μετα από restart όχι) αλλά φυσικά χωρίς δικτυο.

 

Το δίκτυο λειτουργεί κανονικότητα (2laptop και 2 κινητά στο σπίτι...)

 

Καμιά ιδέα βρε παιδιά.

 

Εχω δοκιμασει τα last good know configuration, safe mode τα πάντα που έχω βρει στο net για τα παγώματα και τις μαυρες οθόνες των 7, bios κλπ.

 

Οταν επιλέγω να bootαρω βλέποντας drivers το pc κολλαει στο ClassPNP.sys

 

 

plz help

Δημοσ.

δεν μου εχει ξανατυχει παρομοια περιπτωση αλλα εαν θελεις να βρεθει τι φταει καλο θα ειναι να αναφερεις το μοντελο της μηκτρικης και του επεξεργαστη.

 

αν οπως λες το προβλημα παρουσιαστηκε ξαφνικα και δεν διορθωθηκε ουτε μετα απο format, το πιθανοτερο ειναι να παει κατι στραβα στο hardware. χωρις ομως να ειμαι απολυτα συγουρος.

μηπως ειναι θεμα driver? δοκιμασε με linux να σιγουρευτουμε εαν ειναι θεμα υλικου ή λογισμικου

Δημοσ.

Στο ασύρματο δίκτυο του σπιτιού συνδέομαι μέσω αυτού:

http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/diktya/asirmates-kartes/Turbo-X-Wireless-USB-Adapter-N300-with-Antenna.htm.

 

Ξαφνικά μία μέρα δεν έβρισκα μόνο το δικό μου δίκτυο ενώ όλα τα άλλα της γειτονιάς τα έβλεπα κανονικά. 

Το αποσύνδεσες το τούβλοΧ να δεις μπας και αυτό σου βγάζει τα προβλήματα;;;

  • Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λύση ύστερα από 8 ώρες δοκιμών+++

 

Σκληρός δίσκος WD320 παρουσιάζει δυσλειτουργία με αποτέλεσμα το σύστημα να κάνει αυτές τις καθυστερήσεις ή να κολλάει συνεχώς.

Δυστυχώς 6 μήνες μετά τη λήξη της εγγύησης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...