Προς το περιεχόμενο

Lenovo S939 ή Xiaomi Redmi Note (dual sim)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από ψάξιμο εντός συνόρων δε βρήκα κάτι αξιόλογο έως 200€ οπότε στρέφομαι προς Κίνα μεριά..

Μου άρεσαν τα Lenovo S939 & Xiaomi Redmi Note

Για το Xiaomi Redmi Note πήρε το μάτι μου σε ένα forum στο 0,80 SAR, αλλά δεν κατάφερα να το επιβεβαιώσω.

Ξέρετε αρνητικά ή θετικά των κινητών; Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο; Έψαξα μεταξύ Lenovo, Xiaomi & ZTE..

Από Huawei έχω το U8800 κι έχω μείνει πολύ δυσαρεστημένος. Θα ήταν η τελευταία μου λύση..

Σας ευχαριστώ πολύ!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Xiaomi ασυζητητί για τον (σημαντικότερο) λόγο το λειτουργικό της και με καλό support.Είδα το hongmi 1s και μου άρεσε πολύ.Επίσης 2άρα ram και μεγαλύτερη μπαταρία, έστω και για 200 mAh.

Αν δε βιάζεσαι, περίμενε μέχρι αρχές Αυγούστου γιατί ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το mi4 οπότε μπορεί να πέσουν κάπως οι τιμές.

Δημοσ.

Ένας συνάδελφος από τη δουλειά αγόρασε το Mi3 κι έχει ξετρελαθεί. Το είδα λίγο μου άρεσε πολύ η κατασκευή κι επίσης το support που λες είναι πολύ καλό. Κάθε βδομάδα έχει κι αναβάθμιση.

Δημοσ.

Το πιο σημαντικο χαρακτηριστικο του Xiaomi περα απο την υποστηριξη που αναφερουν πιο πανω τα παιδια, ειναι τα 2GB RAM. Κανει τη διαφορα, ειδικα οσον αφορα τη χρηση του τηλεφωνου στο μελλον.

Κατα τα αλλα, οι 5.5 ιντσες του Xiaomi ειναι οριακες κατα τη γνωμη μου (το εχω πιασει στα χερια μου) και εχω 5ιντσο κινητο. Απο εκει και πανω δυσκολευουν τα πραγματα στην καθημερινη χρηση. Ενας φιλος που το εχει ειναι πολυ ευχαριστημενος με το Xiaomi Note, δεν του κολλαει πουθενα και βγαζει πολυ ανετα τη μερα(ειναι λιγο καφρος με τη χρηση)

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το θέλω για τρελή χρήση.. Λίγο internet, καμιά ταινιούλα στο δρόμο, κανά eBook & σίγουρα να μην κολλάει..!!

Έχω το Samsung S Advance I9070 κι έχω αρχίσει να παίρνω ανάποδες.. Συν το U8800 που είναι πλέον για ανακύκλωση..!

Για τις inches είχα έναν προβληματισμό, αλλά εντάξει.. Ας δοκιμάσω στις 5,5..!

Δημοσ.

Έχω το Redmi note και παράπονα δεν έχω.. ίσος το μόνο είναι οι τριγμοι στο πίσω καπάκι. Κατά τα άλλα το συνιστω ανεπιφύλακτα απλά εχε το νου σου γιατί είναι λίγο γιδι στο μέγεθος!

Δημοσ.

Χμμ... Λες να είναι εξαιτίας της κατασκευής ή να έτυχες σε κάποιο ελαττωματικό κομμάτι;;; Σε ρωτάω μήπως το έχει συναντήσει και κάποιος άλλος κάτοχος..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...