pnick Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 καλύτερα να πληρώσω λίγα παραπάνω και να είμαι σίγουρος 100%... δίκη μου άποψη Το 100% δεν ισχύει ούτε στα καινούργια (το βλέπουμε καθημερινά αυτό στο forum). H εγγύηση είναι που σε κάνει σίγουρο και εκεί. 1
Millennium Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 συμφωνώ το θέμα είναι 450 ευρώ + 200-300 για κάρτα πάει 650-750... αυτά του χρόνου θα τα έχω το θέμα είναι μετά και η οθόνη 200 πάει το χιλιάρικο, και χιλιάρικο για gaming pc εγώ προσωπικά δεν σκοπεύω να δώσω ειδικά στις μέρες μας και τη ανάπτυξη της τεχνολογίας, κάθε χρόνο βγαίνουν άλλοι 10 επεξεργαστές/κάρτες γραφικών και τα παιχνίδια πιο απαιτητικά και άμα είναι μόνο για ψυχαγωγία να δώσω τόσα καλύτερα να στραφώ αλλού Και πόσα σκοπεύεις να δώσεις; Γιατί με αυτές τις κινήσεις χιλιάρικο+ θα δώσεις και χωρίς να χεις ολοκληρώσει σύστημα για μεγάλο διάστημα.
MrBananaz Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Και πόσα σκοπεύεις να δώσεις; Γιατί με αυτές τις κινήσεις χιλιάρικο+ θα δώσεις και χωρίς να χεις ολοκληρώσει σύστημα για μεγάλο διάστημα. χιλιάρικο θα δώσω σίγουρα, αλλά με τη κάρτα που θα έπαιρνα ήθελα να καλυφτώ ~3 χρόνια, αλλά έχω ακούσει πως η τηλεόραση θα φαίνεται πολύ χάλια ειδικά εάν την συγκρίνεις με μόνιτορ... ε ακριβό επάγγελμα είναι ρε συ... όπως είπα περίμενα να καλυφτώ με ένα 600άρικο για 3+ χρόνια (400-450 για την ώρα όπως είπα πριν)
benign Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 . όπως είπα περίμενα να καλυφτώ με ένα 600άρικο για 3+ χρόνια (400-450 για την ώρα όπως είπα πριν) Καλυπτεσαι με 600 ,μια χαρα.Αυτα που σου συστησα + 150 μια R9 270X και εισαι αρχοντοπουλο. 1
Millennium Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 χιλιάρικο θα δώσω σίγουρα, αλλά με τη κάρτα που θα έπαιρνα ήθελα να καλυφτώ ~3 χρόνια, αλλά έχω ακούσει πως η τηλεόραση θα φαίνεται πολύ χάλια ειδικά εάν την συγκρίνεις με μόνιτορ... ε ακριβό επάγγελμα είναι ρε συ... όπως είπα περίμενα να καλυφτώ με ένα 600άρικο για 3+ χρόνια (400-450 για την ώρα όπως είπα πριν) Αν είναι να δώσεις (με στήσιμο σε δόσεις) τόσα χρήματα για mainstream κάρτα εν τέλει που θα χεις αντίστροφο μπουκάλι και άνισο αποτέλεσμα + μέτρια οθόνη (αν δε δώσεις ανάλογο ποσό για εκεί) τότε τι κάνεις...Θα βάλεις σε δεύτερη μοίρα τα 2 σημαντικότερα δηλαδή.Την τηλεόραση άστην,αν το ψάξεις μπορεί να δεις και input lag πέρα από τα άλλα.
rogu4ever Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Παρε μια κονσολα να μην βασανιζεις το κεφαλι σου με specs και ιστοριες
hackerW32 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 για να ζητάει pc εχει τους λογους του. βλ. games που δεν υπαρχουν/ δεν μπορουν να υπαρξουν σε μια κονσολα βλ. τα γραφικα που πιανουν τα pc garyy's mod, nuff said. φυσικα το ιδανικό ειναι να τα εχεις και τα δυο, και με ενα χιλιαρικο βγαίνουν και τα δυο
MrBananaz Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 για να ζητάει pc εχει τους λογους του. βλ. games που δεν υπαρχουν/ δεν μπορουν να υπαρξουν σε μια κονσολα βλ. τα γραφικα που πιανουν τα pc garyy's mod, nuff said. φυσικα το ιδανικό ειναι να τα εχεις και τα δυο, και με ενα χιλιαρικο βγαίνουν και τα δυο αν και μου αρέσουν οι κονσόλες (ειδικά τα exclusives όπως un3 κτλ)... δεν νομίζω να πάρω καμία καινούρια αφού το ps3 μου φτάνει μια χαρά και δεν υπάρχει καμιά τεράστια διαφορά ανάμεσα σε αυτή και το 4 και ναι και για τους λόγους που είπες αλλά και ότι με το πισι δεν παίζεις μόνο... κάνεις αλλά χίλια δυο πράγματα... *sorry για το οφ τοπικ απλά ήθελα να απαντήσω @Millennium καμιά πρόταση τότε για το τι να κάνω, και εγώ γνωρίζω πως η οθόνη παίζει μεγάλο ρόλο αλλά δε μπαίνει σε αυτό το budget
Rizas Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 συμφωνώ το θέμα είναι 450 ευρώ + 200-300 για κάρτα πάει 650-750... αυτά του χρόνου θα τα έχω το θέμα είναι μετά και η οθόνη 200 πάει το χιλιάρικο, και χιλιάρικο για gaming pc εγώ προσωπικά δεν σκοπεύω να δώσω ειδικά στις μέρες μας και τη ανάπτυξη της τεχνολογίας, κάθε χρόνο βγαίνουν άλλοι 10 επεξεργαστές/κάρτες γραφικών και τα παιχνίδια πιο απαιτητικά και άμα είναι μόνο για ψυχαγωγία να δώσω τόσα καλύτερα να στραφώ αλλού καλύτερα να πληρώσω λίγα παραπάνω και να είμαι σίγουρος 100%... δίκη μου άποψη Αν πάρεις ένα καλό σύστημα φέτος του χρόνου δεν θα χρειάζεσαι αλλαγή όσα πράγματα και να βγουν όπως λες! Αναβάθμιση θα κάνεις μετά απο 2-3 χρόνια (στην κάρτα γραφικών γίνεται συνήθως η πρώτη) και αυτό αν σου χρειαστεί αλλά τότε θα έχεις ένα πλήρες σύστημα για να κάνεις ότι θες επάνω του....δεν θα αλλάξεις ολόκληρο το μηχάνημα πάλι!!!!! Η λογική σου δεν είναι και πολύ σωστή επάνω στο θέμα. 1
TheELF Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Αν πάρεις ένα καλό σύστημα φέτος του χρόνου δεν θα χρειάζεσαι αλλαγή όσα πράγματα και να βγουν όπως λες! Αναβάθμιση θα κάνεις μετά απο 2-3 χρόνια (στην κάρτα γραφικών γίνεται συνήθως η πρώτη) και αυτό αν σου χρειαστεί αλλά τότε θα έχεις ένα πλήρες σύστημα για να κάνεις ότι θες επάνω του....δεν θα αλλάξεις ολόκληρο το μηχάνημα πάλι!!!!! Η λογική σου δεν είναι και πολύ σωστή επάνω στο θέμα. Ναι δεν έχει όμως τώρα να δώσει 1000€ για να μην θέλει τίποτα άλλο για 2-3 χρόνια,300€ έχει τώρα. Για πες ένα συνολικό σύστημα (και με οθόνες και psu και vga και και και) με 300 άντε 450€, που είπε μετά, που να κρατήσει για 2 χρόνια...
Rizas Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Ναι δεν έχει όμως τώρα να δώσει 1000€ για να μην θέλει τίποτα άλλο για 2-3 χρόνια,300€ έχει τώρα. Για πες ένα συνολικό σύστημα (και με οθόνες και psu και vga και και και) με 300 άντε 450€, που είπε μετά, που να κρατήσει για 2 χρόνια... Μα δεν είπα πως γίνεται...απλά θα ήταν προτιμότερο να κάνει υπομονή και να μαζέψει λεφτά για να πάρει κάτι που να αξίζει σε μερικούς μήνες, από το να κάνει ένα τόσο τεράστιο συμβιβασμό και να απογοητευτεί κιόλας στο τέλος! Και στο κάτω κάτω οθόνη μπορεί να περιμένει να την πάρει τελευταία από το να του κόψει τόσο από το budget!! Αν φτάσει το budget του στα 600-650 μαι χαρά αξιοπρεπές σύστημα φτιάχνει και μετά από κανένα 2μηνο πχ παίρνει και μια οθόνη! 1
TheELF Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Μα δεν είπα πως γίνεται...απλά θα ήταν προτιμότερο να κάνει υπομονή και να μαζέψει λεφτά για να πάρει κάτι που να αξίζει σε μερικούς μήνες, από το να κάνει ένα τόσο τεράστιο συμβιβασμό και να απογοητευτεί κιόλας στο τέλος!Και το να μείνει κάνα 6μηνο με καθόλου Η/Υ πάλι τεράστιος συμβιβασμός είναι,αν και καταλαβαίνω τι λες.
Millennium Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 @Millennium καμιά πρόταση τότε για το τι να κάνω, και εγώ γνωρίζω πως η οθόνη παίζει μεγάλο ρόλο αλλά δε μπαίνει σε αυτό το budget Σου χω πει τη γνώμη μου.Εγώ δεν συμφωνώ με αυτό το σκεπτικό.Ζημιωμένος μπορεί να βγεις στο τέλος ειδικά τέτοιες εποχές που οι περισσότεροι δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει.
Rizas Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Το θέμα είναι να αγοράσει και οθόνη στο άμεσο μέλλον και όχι να του την στριμώξουμε στο budget που είναι ήδη πολύ μικρό...! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα