AMD Expert Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Φαίνεται πολύ καλή σύνθεση. Μια καλή ιδέα είναι να βγάλεις 4gb ram,να προσθέσεις 30€ και να αγοράσεις τον 840 evo 120gb. Μια άλλη ιδέα είναι να φύγουν και 4gb ram και ο σκληρός και να προσθέσεις 10-20€ για να πάρεις 840 evo 250gb
TheELF Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Γεια σας ξανά... ήθελα απλά να αναφέρω πως δεν έκανα παραγγελία λόγω διακοπών και τη σύνθεση την έκανα refresh και είχαμε καταλήξει και σε κάτι Site: τέτοιο , ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει τίποτα που να πρέπει να αλλάξω και εάν η σύνθεση θα σηκώσει στο μέλλον gpu τύπου r9 270x/r9 280 Θα εξαρτάτε από το παιχνίδια αν θα έχεις καλά fps ή όχι αλλά γενικά ναι θα την σηκώνει,το θέμα είναι ότι με τέτοια κάρτα θα αχρηστεύσεις τα ενσωματωμένα γραφικά οπότε τσάμπα θα τα έχεις πληρώσει, με τα ίδια λεφτά περίπου παίρνεις fx-6300 ή i3 που και οι δυο θα είναι καλύτεροι από τον apu.
MrBananaz Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Φαίνεται πολύ καλή σύνθεση. Μια καλή ιδέα είναι να βγάλεις 4gb ram,να προσθέσεις 30€ και να αγοράσεις τον 840 evo 120gb. Μια άλλη ιδέα είναι να φύγουν και 4gb ram και ο σκληρός και να προσθέσεις 10-20€ για να πάρεις 840 evo 250gb και εγώ αυτό σκεφτόμουν... να βάλω ssd και να κόψω από αλλού Θα εξαρτάτε από το παιχνίδια αν θα έχεις καλά fps ή όχι αλλά γενικά ναι θα την σηκώνει,το θέμα είναι ότι με τέτοια κάρτα θα αχρηστεύσεις τα ενσωματωμένα γραφικά οπότε τσάμπα θα τα έχεις πληρώσει, με τα ίδια λεφτά περίπου παίρνεις fx-6300 ή i3 που και οι δυο θα είναι καλύτεροι από τον apu. ναι ήθελα να βάλω i3 ή i5 γιατί και με τα ενσωματωμένα γραφικά άνετα θα έπαιζα παιχνίδια στυλ lol και άλλα σε χαμηλά γραφικά, εδώ λάπτοπ έχω (που δεν έχει καλό cpu) και τα παίζω... και μετά από 1 χρόνο να έβαζα και μια κάρτα τέρας και θα παίζω και άλλα με πολύ καλά γραφικά, ενώ έτσι δεν νομίζω με το apu να γίνεται για αυτό ανέφερα και στη αρχή (πολύ light gaming- χαμηλά γραφικά και ανέφερα και 2-3 παιχνίδια που τα παίζω τώρα και με το λάπτοπ 25-35 fps)
Millennium Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Γεια σας ξανά... ήθελα απλά να αναφέρω πως δεν έκανα παραγγελία λόγω διακοπών και τη σύνθεση την έκανα refresh και είχαμε καταλήξει και σε κάτι Site: τέτοιο , ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει τίποτα που να πρέπει να αλλάξω και εάν η σύνθεση θα σηκώσει στο μέλλον gpu τύπου r9 270x/r9 280 Μια χαρά είναι και τις σηκώνει άνετα,έχω δοκιμάσει παρόμοιο με 270Χ oc.Κανένας ι3,ι5 δε κολλάει για τη χρήση και το budget.
MrBananaz Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 το θεμα ειναι οτι μπορω να μεινω με τον ι3-ι5 για ενα χρονο και μετα αφου θα παω να δουλεψω να παρω και μια καρτα... δεν εχω κανενα προβλημα με apu απλα ανεβαζουν θερμοκρασιες
Millennium Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δεν ανεβάζουν θερμοκρασίες.Οι περισσότεροι απλά κοιτάνε τις θερμοκρασίες με λάθος προγράμματα.
Physiciant Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Μήπως θα έπρεπε να πάει σε 550W τροφοδοτικό; Άσε που το 450W νομίζω δεν είναι haswell ready οπότε αν είναι πάρε το ίδιο σε 550 Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2014 από Physiciant
Millennium Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δε χρειάζεται 550 για τη σύνθεση που κοιτάει.
Physiciant Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Για μελλοντικές αναβαθμίσεις το λέω(και για το Haswell compatible), όχι μόνο γι' αυτό το σύστημα.
TheELF Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Τα Haswell compatible είναι μόνο για να γλιτώνεις 2-3watt με τα c-state που έχει,πρέπει να ξέρεις κιόλας και να μπεις στο bios και να τα ενεργοποιήσεις για να δουλέψουν διαφορετικά απλά το αγοράζεις για να έχεις να το λες. Γενικά δηλαδή δεν αξίζει να σπάς το κεφάλι σου για αυτό.
Physiciant Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Τι να πω..εγώ για 13 ευρώ+Haswell compatible+100W θα τα έδινα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο αν πχ θέλω να βάλω μια πιο δυνατή gpu στο μέλλον
TheELF Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Τι να πω..εγώ για 13 ευρώ+Haswell compatible+100W θα τα έδινα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο αν πχ θέλω να βάλω μια πιο δυνατή gpu στο μέλλον Απλά εξηγώ τι είναι το compatible,καμιά αντίρρηση ότι δυνατότερο τροφοδοτικό θα είναι και καλύτερα,ιδίως για μελλοντικά. 1
Millennium Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 <p>Τι να πω..εγώ για 13 ευρώ+Haswell compatible+100W θα τα έδινα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο αν πχ θέλω να βάλω μια πιο δυνατή gpu στο μέλλον</p> Έτσι όπως πηγαίνουν τα πράγματα τα w θα ήταν από τα τελευταία πράγματα για τα οποία θα ανήσυχουσα εκτός και αν μιλούσαμε για άλλες απαιτήσεις.Haswell δεν κολλάει στο build. 1
MrBananaz Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 μπορώ να κάνω το εξής σύστημα [παραπάνω watt τροφοδοτικό που είπατε και να βάλω ssd (βγάζοντας 4gb ram) ] Site: με apu και στο μέλλον βάζω μια κάρτα τύπου r9 280 (σίγουρα του χρόνου θα είναι και πιο φτηνές) και 4gb ram και παίζω ο, τι καινούριο βγει... ή θα φτιάξω ένα με ιντελ το όποιο θα είναι Site: έτσι τον υπολογιστή όπως είπα για ΤΩΡΑ τον θέλω για πολύ light gaming όπου και τα ενσωματωμένα της intel θα κάνουν... επίσης είναι 55w μόνο και έχει και hyperthreading... το budget έχει ανεβεί αρκετά αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα αφού σε αυτό το χρονικό διάστημα τα μάζεψα...@Millennium συγνώμη που ρωτάω απλά δεν είμαι και ο καλύτερος σε γνώσεις υπολογιστή οπότε θα ήθελα να μάθω που είναι το πρόβλημα με την intel (δεν το λέω επιθετικά απλά θέλω να μάθω), εάν το πρόβλημα είναι στα γραφικά, όπως είπα και πριν μου φτάνουν και αυτά της intel και άμα το σκεφτώ έτσι δεν υπάρχει νόημα να πάω σε αδύναμο επεξεργαστή όπως ο 6600k και να μη πάω στον πιο δυνατό i3 που είναι και μόνο 55w και θα κάνει τη δουλειά που θέλω για το καιρό που θέλωαν και δεν ξέρω κατά πόσο δυνατότερος είναι ο i3 και αν φανεί με το ανθρώπινο μάτι η διαφορά θα ήθελα να μάθω εάν υπάρχει πουθενά κανένα τεστ εδώ στο διαδίκτυο των δύο αυτών επεξεργαστών μιλώντας για τον τομέα "παιχνίδια"
TheELF Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 αν και δεν ξέρω κατά πόσο δυνατότερος είναι ο i3 και αν φανεί με το ανθρώπινο μάτι η διαφορά θα ήθελα να μάθω εάν υπάρχει πουθενά κανένα τεστ εδώ στο διαδίκτυο των δύο αυτών επεξεργαστών μιλώντας για τον τομέα "παιχνίδια" Αυτά που θα βρεις θα είναι με την vga που έχει ο κάθε ένας ενσωματωμένα και όχι με ξεχωριστή που θα βάλεις αργότερα,οπότε πάντα ο apu θα κερδίζει λόγου vga. Κάτι που πάει περίπου κοντά σε αυτό που ψάχνεις είναι εδώ. http://pclab.pl/art56011-7.html (Αλλά φαντάσου αφού ο Pentium βγαίνει τόσο μπροστά το τι θα κάνει και ο i3 )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα