Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά καλώς σας βρήκα, θέλω να αγοράσω ένα σύστημα για πολύ light gaming (lol σε low settings, άντε και κανένα cod 4 και το πολύ ΕΑΝ μπορέσει κανένα bf3) ... θέλω να μπορώ να το αναβαθμίσω και να είναι από e-shop... το budget είναι 300 ευρώ, οθόνη θα πάρω μια ΤV 32' full hd και πληκτρολόγιο-ποντίκι έχω... έχω φτιάξει το παρακάτω σύστημα (ξέρω δεν έβαλα κάρτα γραφικών γιατί είναι πολύ χαμηλό το budget, επειδή θέλω να το αναβαθμίσω και επειδή το θέλω για low-medium gaming settings σε σχετικά παλιά παιχνίδια)

Link.png Site: σύστημα e-shop

επίσης αξίζει να πάω σε κανένα super flower 550w τροφοδοτικό; γιατί ποτέ δεν ξέρει κανείς πόσα watt θα ρουφάνε οι μελλοντικές κάρτες...

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η σύνθεσή σου έχει πολλές αδυναμίες... δες αυτή:

PER.813212.jpg PER.813212
RAIJINTEK ARCADIA MIDI-TOWER BLACK
product_wishlist_small.jpg
28.71 € basket_remove.png  basket_add.png 
Αλλαγή 28.71 € basket_delete.png PER.559660.jpg PER.559660
AMD A8 6600K 3.90GHZ BOX
89.70 € basket_remove.png  basket_add.png 
Αλλαγή 89.70 € basket_delete.png PER.528701.jpg PER.528701
ASROCK FM2A75 PRO4+ RETAIL
62.94 € basket_remove.png  basket_add.png 
Αλλαγή 62.94 € basket_delete.png PER.550882.jpg PER.550882
KINGSTON HX318C10FB/4 4GB DDR3 1866MHZ HYPERX FURY BLACK SERIES
37.97 € basket_remove.png  basket_add.png 
Αλλαγή 37.97 € basket_delete.png PER.303039.jpg PER.303039
WESTERN DIGITAL WD10EZEX 1TB CAVIAR BLUE SATA3
48.90 € basket_remove.png  basket_add.png 
Αλλαγή 48.90 € basket_delete.png PER.321046.jpg PER.321046
SAMSUNG DVD-RW SH-224DB/BEBE SATA BLACK BULK
14.50 € basket_remove.png  basket_add.png 
Αλλαγή 14.50 € basket_delete.png PER.549203.jpg PER.549203
CORSAIR CX430 - 80 PLUS BRONZE CERTIFIED 430W POWER SUPPLY
43.53 € basket_remove.png  basket_add.png 
Αλλαγή 43.53 € basket_delete.png Αξία προϊόντων συμπερ. ΦΠΑ: 326.25 € basket_delete.png
  • Like 1
Δημοσ.

Η σύνθεσή σου έχει πολλές αδυναμίες... δες αυτή:

PER.813212.jpg PER.813212

RAIJINTEK ARCADIA MIDI-TOWER BLACK

28.71 € basket_remove.png  basket_add.png 

Αλλαγή 28.71 € basket_delete.png PER.559660.jpg PER.559660

AMD A8 6600K 3.90GHZ BOX

89.70 € basket_remove.png  basket_add.png 

Αλλαγή 89.70 € basket_delete.png PER.528701.jpg PER.528701

ASROCK FM2A75 PRO4+ RETAIL

62.94 € basket_remove.png  basket_add.png 

Αλλαγή 62.94 € basket_delete.png PER.550882.jpg PER.550882

KINGSTON HX318C10FB/4 4GB DDR3 1866MHZ HYPERX FURY BLACK SERIES

37.97 € basket_remove.png  basket_add.png 

Αλλαγή 37.97 € basket_delete.png PER.303039.jpg PER.303039

WESTERN DIGITAL WD10EZEX 1TB CAVIAR BLUE SATA3

48.90 € basket_remove.png  basket_add.png 

Αλλαγή 48.90 € basket_delete.png PER.321046.jpg PER.321046

SAMSUNG DVD-RW SH-224DB/BEBE SATA BLACK BULK

14.50 € basket_remove.png  basket_add.png 

Αλλαγή 14.50 € basket_delete.png PER.549203.jpg PER.549203

CORSAIR CX430 - 80 PLUS BRONZE CERTIFIED 430W POWER SUPPLY

43.53 € basket_remove.png  basket_add.png 

Αλλαγή 43.53 € basket_delete.png Αξία προϊόντων συμπερ. ΦΠΑ: 326.25 € basket_delete.png

ωραία κάτι τέτοιο θα φτιάξω!

Υπάρχουν και άλλα topics με ίδια budget και χρήση.Μπορείτε να τα ρίχνετε μια ματιά.Σε apu να πας καλύτερα.

λέω να πάω σε κάτι τέτοιο Link.png Site: σύνθεση  

δε θέλω να ρίξω από κουτί και έβαλα αυτό το τροφοδοτικό γιατί έχει 5 χρόνια εγγύηση και είναι 550W οπότε πιο future proof άμα θέλω να βάλω σε 1-2 χρόνια μια κάρτα που να θέλει πολλά watt,

επίσης φαίνεται πως μπορώ να το κάνω upgrade αυτό βάζοντας στο μέλλον μια ακόμα 4gb ram, μια gpu και μπορεί και μια μικρή ψύκτρα άμα δω πως δεν αντέχεται η στοκ

Δημοσ.

ωραία κάτι τέτοιο θα φτιάξω!

λέω να πάω σε κάτι τέτοιο Link.png Site: σύνθεση  

δε θέλω να ρίξω από κουτί και έβαλα αυτό το τροφοδοτικό γιατί έχει 5 χρόνια εγγύηση και είναι 550W οπότε πιο future proof άμα θέλω να βάλω σε 1-2 χρόνια μια κάρτα που να θέλει πολλά watt,

επίσης φαίνεται πως μπορώ να το κάνω upgrade αυτό βάζοντας στο μέλλον μια ακόμα 4gb ram, μια gpu και μπορεί και μια μικρή ψύκτρα άμα δω πως δεν αντέχεται η στοκ

πολύ καλή η σύνθεσή σου,απλά βάλε το XFX 550 αντί του superflower. είναι λίγο πιο ποιοτικό.

Κατά τ'άλλα super,και το κουτάκι πολύ καλό,όλα. Αν θελήσεις και δεν χρειάζεσαι πολύ αποθηκευτικό χώρο μπορείς να πάρεις έναν Samsung 840 evo 120gb αντί του wd blue 1tb για να φυσάει το μηχάνημα κι αν χρειαστείς περισσότερο αποθηκευτικό χώρο στο μέλλον μπορείς να αγοράσεις.

Έχω κάνει παρόμοια σύνθεση,απλά με corsair cx430 και gigabyte a88xm (ναι,βλακεία :() αλλά το μηχάνημα φυσάει ακόμη,παίζεις άνετα gta iv με όλα στο low και άνετα dirt 3 με τα πάντα σε medium-high.

Δημοσ.

πολύ καλή η σύνθεσή σου,απλά βάλε το XFX 550 αντί του superflower. είναι λίγο πιο ποιοτικό.

Κατά τ'άλλα super,και το κουτάκι πολύ καλό,όλα. Αν θελήσεις και δεν χρειάζεσαι πολύ αποθηκευτικό χώρο μπορείς να πάρεις έναν Samsung 840 evo 120gb αντί του wd blue 1tb για να φυσάει το μηχάνημα κι αν χρειαστείς περισσότερο αποθηκευτικό χώρο στο μέλλον μπορείς να αγοράσεις.

Έχω κάνει παρόμοια σύνθεση,απλά με corsair cx430 και gigabyte a88xm (ναι,βλακεία :() αλλά το μηχάνημα φυσάει ακόμη,παίζεις άνετα gta iv με όλα στο low και άνετα dirt 3 με τα πάντα σε medium-high.

μια χαρά! αξίζει σίγουρα να πάω σε xfx; επειδή έχει περίπου 10 ευρώ παραπάνω και δεν ξέρω αλήθεια να σου πω άμα τα αξίζει από τη ώρα που είναι και τα δύο bronze 80+ και 5 χρόνια εγγύηση...

ναι και εγώ αυτό σκέφτηκα, να βάλω έναν evo, απλά μπας και να περιμένω να το βάλουν πάλι σε πρόσφορα; επειδή το έχουν βάλει αρκετές φορές... πιστεύω θα υπάρχει μέγιστη διαφορά στη ταχύτητα.... 

Δημοσ.

μια χαρά! αξίζει σίγουρα να πάω σε xfx; επειδή έχει περίπου 10 ευρώ παραπάνω και δεν ξέρω αλήθεια να σου πω άμα τα αξίζει από τη ώρα που είναι και τα δύο bronze 80+ και 5 χρόνια εγγύηση...

ναι και εγώ αυτό σκέφτηκα, να βάλω έναν evo, απλά μπας και να περιμένω να το βάλουν πάλι σε πρόσφορα; επειδή το έχουν βάλει αρκετές φορές... πιστεύω θα υπάρχει μέγιστη διαφορά στη ταχύτητα.... 

Αξίζει γιατί είναι σαν να αγοράζεις ένα τροφοδοτικό Seasonic (αυτή τα κατασκευάζει,απλά μπορεί να'χουν διαφορετικό ανεμιστήρα πχ από το αντίστοιχο seasonic).

Περίμενε μέχρι την κυριακή που'χει crazy sundays κι αν δεν βγει κάνε ότι θέλεις

Δημοσ.

Και τι θα έχεις για αποθηκευτικό χώρο; Μπορείς να βάλεις και έναν φθηνότερο ssd ή προσφοράς.

ναι το λειτουργικό θα πιάσει καμιά 40 gb... το θέμα είναι μετά άμα είναι να βάλω ssd πως θα βάλω το λειτουργικό εκεί μέσα;

αλλά πιστεύω καλύτερα είναι να έχεις 1gb χωρητικότητα παρά 80 και να ανοίγει πιο γρήγορα... άσε που είναι και πιο ακριβός από σκληρό...

Δημοσ.

τελικά λέω να πάω σε κάτι τέτοιο Link.png Site: σύνθεση τελική το έχει σε crazy sundays το τροφοδοτικό και είναι κάπως καλό αφού έχει και 3 χρόνια εγγύηση μια χαρά! έτσι μπορώ να βάλω 8gb ram... ψύκτρα βάζω τη μικρή για να μη κουφαθώ από τη στοκ... ανέβασα λίγο το budget έτσι ώστε να μη χρειάζεται να κάνω τρελές αναβαθμίσεις στο μέλλον... και έτσι κάποτε να μπορώ να βάλω μια ασπούμε r9 270x και να παίζω ικανοποιητικά χωρίς να έχω δώσει χιλιάρικο! άμα έκανα κανένα λάθος πείτε μου ;)

Δημοσ.

τελικά λέω να πάω σε κάτι τέτοιο Link.png Site: σύνθεση τελική το έχει σε crazy sundays το τροφοδοτικό και είναι κάπως καλό αφού έχει και 3 χρόνια εγγύηση μια χαρά! έτσι μπορώ να βάλω 8gb ram... ψύκτρα βάζω τη μικρή για να μη κουφαθώ από τη στοκ... ανέβασα λίγο το budget έτσι ώστε να μη χρειάζεται να κάνω τρελές αναβαθμίσεις στο μέλλον... και έτσι κάποτε να μπορώ να βάλω μια ασπούμε r9 270x και να παίζω ικανοποιητικά χωρίς να έχω δώσει χιλιάρικο! άμα έκανα κανένα λάθος πείτε μου ;)

Αυτό το coolermaster δεν είναι και πολύ ποιοτικό...

Δημοσ.

Αυτό το coolermaster δεν είναι και πολύ ποιοτικό...

γνωρίζω πως το xfx είναι από τα καλύτερα, απλά το τροφοδοτικό δεν αλλάζει τίποτα στο θέμα "gaming" και αφού και τα δύο κάνουν τη δουλειά τους (αν και το xfx δεν νομίζω να είναι τίποτα το ιδιαίτερο άμα θέλαμε να δούμε διαφορά θα πηγαίναμε σε xtr) είμαστε εντάξει, γιατί δε ξέρω άμα φτάνουν 4gb ram (3 θα μείνουν με apu) για gaming

***Συγνώμη που το επισημαίνω ξανά αλλά είπα πως θα παίζω σε τηλεόραση 32 ιντσών, θα υπάρξει κανένα πρόβλημα και η εικόνα θα είναι "ΟΚ"; είναι full hd ευτυχώς

Δημοσ.

Δες και αυτή με καλύτερο APU.

Αργότερα θες μια ψήκτρα,ssd+μια κάρτα γραφικών και είσαι τζετ.

post-161982-0-27682200-1405894612_thumb.jpg

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας ξανά... ήθελα απλά να αναφέρω πως δεν έκανα παραγγελία λόγω διακοπών και τη σύνθεση την έκανα refresh και είχαμε καταλήξει και σε κάτι Link.png Site: τέτοιο , ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει τίποτα που να πρέπει να αλλάξω και εάν η σύνθεση θα σηκώσει στο μέλλον gpu τύπου r9 270x/r9 280

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...