xania4ever Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα παιδιά ίσως να μην είναι το κατάλληλο φόρουμ το insomnia για τετοιες απορίες αλλά ένα φθηνό headset(20 ευρώ) που έχω δεν ακουγόταν ήχος από το αριστερό ακουστικό και ανοίγοντας το είδα ότι στην πλακέτα που είχε, το καλώδιο είχε ξεκολλήσει από την επαφή. Κάνοντας την επαφή manually το ακουστικό ακουγόταν μια χαρά, οπότε ψάχνω ένα φθηνό τρόπο για να κάνω την κόλληση. Δεν έχω και πολλές γνώσεις από ηλεκτρονικά αλλά ακόμη και να χαλάσει δεν με πειράζει θα το προσπαθήσω . Που μπορώ να βρω κανά φθηνό κολλητήρι και solder για την κόλληση σχετικά φθηνά(δεν έχω ιδέα τι τιμές παίζουν και δεν ξέρω πως να το ψάξω στα ελληνικά), επίσης παίζει η κόλληση να γίνει χωρίς πιστόλι με κάναν αναπτήρα ασπούμε?
Σαϊνόμπι Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 εφοσον ειναι φθηνο το headset πιο φθηνα θα σου βγει να παρεις νεο headset παρα soldering iron... εκτος κι' αν μπορεις να βρεις ενα μεσω καποιου γνωστου. γενικοτερα ειχα πετυχει στο lidl ενα διαστημα καποιο soldering iron της parkside σε καλη τιμη.. ισως ξαναβγει καποια στιγμη.
billkolias Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Το πιο φθηνο κολλητηρι παιζει να κανει κανα 10αρικο βαλε και 5ευρο το καλαι.Μαλλων περνεις καινουριο headset αλλα απο την αλλη αυτα θα σου μεινουν και θα μπορεις να τα χρησιμοποιησεις και αλουμην δοκιμασεις με αναπτιρες και ιστοριες δεν θα πετυχειsolder=καλάι 1
GCMH Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Πηγαινέ το σε κάποιον ηλεκτρονικό στην γειτονιά σου, όλο και κάποιον θα έχει. Παίζει να στο κάνει και τζάμπα...
skfn Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 http://www.skroutz.gr/s/2127905/Einhell-BT-SG-100.html Και για εκπαίδευση Θα βρεις και άλλα αν ψάξεις. Θα σου μείνει η γνώση και το κολλητήρι για τη επόμενη φορά. Αλλά πρόσεχε, δεν αστείο. Αν έχεις τις βασικές γνώσεις, ...αλλιώς πήγαινε το κάπου να το κολλήσουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα