Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Γειά σας παιδιά.Δεν ξέρω αν υπάρχει ανάλογο θέμα κάπου.Έβαλα στη μηχανή αναζήτησης να ψάξω αλλά δε μου έβγαλε κάτι ,αν υπάρχει ζητώ συγγνώμη.Αποφάσισα να παίξω μετά από καιρό SIMS .Ένα παιχνίδι αρκετά βαρύ αλλά το είχα ξαναπαίξει πριν καιρό χωρίς κάποιο πρόβλημα.Αυτήν τη φορά όμως με το που ξεκινά το παιχνίδι ξεκινούν οι ανεμιστήρες να πηγαίνουν σφαίρα και ο θόρυβος είναι αρκετά δυνατός σε βαθμό που ανησυχώ μη γίνει τίποτα αν συνεχίσω το παιχνίδι κι έτσι το κλείνω.Μόλις κλείσω το παιχνίδι “προσγειώνεται” το αεροπλάνο Στην παρακολούθηση δραστηριότητας βλέπω τα εξήςΣτην επιλογή MNHMH(όνομα διεργασίας) The Sims3Μνήμη 1,30GB Στην επιλογή CPU(όνομα διεργασίας Sims3)%CPU 140,3 Τι με συμβουλεύετε να κάνω ; Κινδυνεύει αν το δουλεύω για ώρα όσο κάνει αυτόν το θόρυβο να πάθει κάτι ο υπολογιστής ; Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
aekoupoli Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 τι καρτα γραφικων εχεις?λογικα η καρτα γραφικων σου δουλευει στο φουλ γιαυτο κανει ετσι.το vsync μεσα απο τα options του παιχνιδιου το εχεις ενεργοποιημενο?
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Επεξεργαστής 3,2 GHz Intel Core i5 Μνήμη 8 GB 1600 MHz DDR3 Λογισμικό OS X 10.9.4 (13E28) Κάρτα Γραφικών NVIDIA GeForce GTX 675MX 1024 MB Δεν ξέρω αν το έχω ενεργοποιημένο ή όχι ,θα κοιτάξω στα options και ελπίζω να καταλάβω ποιό είναι .Λογικά θα το λέει στα Ελληνικά.Η ζέστη στο περιβάλλον ,η εξωτερική δηλαδή θερμοκρασία ενός δωματίου παίζει ρόλο ; Eυχαριστώ.
aekoupoli Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 παιζει πολυ ρολο η εξωτερικη θερμοκρασια.εγω εχω 15 βαθμους διαφορα στην καρτα γραφικων αποτι εχω τον χειμωνα.ενεργοποιησε το γιατι σε μερικα παιχνιδια αν το εχεις Off δουλευει η καρτα στο 100% χωρις λογο,
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Δυστυχώς δε βγάζω άκρη.΄Εχω δοκιμάσει διάφορα.Ήταν ενεργοποιημένα τα περί εξομάλυνσης και ενεργοποίησα ακόμα ένα το οποίο έλεγε "απόκρυψη αντικειμένων" όταν πχ είσαι σε άλλο όροφο σπιτιού να μην φορτώνουν τα έπιπλα εκείνη τη στιγμή. Ο θόρυβος ίσως μειώθηκε για λίγο όμως ,όταν ξανάβαλα το παιχνίδι πριν λίγο για να τσεκάρω έκανε πάλι αισθητό θόρυβο. Μείωσα εντελώς την ποιότητα σε όλα τα χαρακτηριστικά που είχε το παιχνίδι. Πάλι ο ίδιος θόρυβος. Ανοίγω και την παρακολούθηση δραστηριότητας και βλέπω να'ναι στο 210% η CPUΜου κάνει εντύπωση διότι παλαιότερα που έπαιζα το ίδιο παιχνίδι δεν θυμάμαι να'κανε τέτοιο θόρυβο. Τι να πω ..... ελπίζω μόνο να μη φταίει τίποτ'άλλο.Υπάρχει όμως γενικά κίνδυνος με την υπερθέρμανση να καεί κάτι ή να κάνει ένα μπαμ και να μην ξαναδουλέψει ο ανεμιστήρας;Μπορώ να τσεκάρω με κάποιο τρόπο ότι δουλεύει σωστά και δεν είναι κάποιο πρόβλημα άλλου είδους αυτή η υπερθέρμανση ; Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2014 από Επισκέπτης
aekoupoli Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 βρες κανα προγραμματακι για θερμοκρασιες,να σου λεει εκεινη την στιγμη ποσο εχεις σε καρτα γραφικων σε επεξεργαστη κτλ.επισης μπορει να θελει καθαρισμα να εχουν γεμισει σκονη τα ανεμιστηρακια κ να μην ψυχουν σωστα,σε εναν φιλο μου εκανε ετσι η καρτα γραφικων του κ την ανοιξαμε κ ειχε τοσο σκονη που ηταν σαν κουβερτα.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Όχι δεν το έχω καθαρίσει ποτέ αλλά η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι και να το κάνω στον mac.΄Οταν είχα υπολογιστή windows ,τον άνοιγα ,τον καθάριζα ,παιδευόμουν με διάφορα ,αλλά το mac δεν ξέρω καν πως ανοίγει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα