MrBananaz Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Ο τίτλος τα λέει όλα... ούτε επαφή δεν αφήνει να βάλω ενώ έχω διαγράψει πόσα! Όποιος ξέρει ας βοηθήσει και επίσης δεν είμαι expert οπότε απλά και κατανοητά όποιος γνωρίζει τι γίνεται... ευχαριστώ!κινητό: LG OPTIMUS L3 E400
magdalhnh Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Από όσα διαβάζω ψάχνοντας για το κινητό σου, ενώ έχει 1Gb εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο, μόνο τα 256mb είναι διαθέσιμα για εγκατάσταση εφαρμογών και γρήγορα γεμίζει. Πήγαινε απο τις Ρυθμίσεις-Αποθηκευτικός χώρος και δες πόσος είναι στο σύνολο και πόσος έχει μείνει διαθέσιμος.
TopGamer Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Από όσα διαβάζω ψάχνοντας για το κινητό σου, ενώ έχει 1Gb εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο, μόνο τα 256mb είναι διαθέσιμα για εγκατάσταση εφαρμογών και γρήγορα γεμίζει. Πήγαινε απο τις Ρυθμίσεις-Αποθηκευτικός χώρος και δες πόσος είναι στο σύνολο και πόσος έχει μείνει διαθέσιμος. ο συνολικός χώρος λέει πως είναι 1,00GB αλλά ο διαθέσιμος είναι μόνο 403ΜΒ... στη εσωτερική μνήμη έχω μόνο μια εφαρμογή ή οποία είναι 1,32... υπάρχει στις ρυθμίσεις η επιλογή "Διαγραφή εσωτερικής μνήμης" η οποία λέει : "Αυτή η ενέργεια θα διαγράψει την εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου. Θα χάσετε όλα τα δεδομένα στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου. Θα γίνει αυτόματα αποσύνδεση της κάρτας SD" απλά τη εφαρμογή αυτή τη έχω κάνει χίλιες φορές απεγκατάσταση (αν και είναι μόνο 1,32 MB) και δεν υπάρχει λόγος αυτό να φταίει αφού λέει πως ο διαθέσιμος χώρος είναι 403MB... δεν ξέρω τι γίνεται!
magdalhnh Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Βεβαιώσου ότι έχεις σώσει κάπου τον τηλεφωνικό σου κατάλογο και κανε επαναφορά στις εργοστασιακες ρυθμίσεις. Ρυθμίσεις - Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά - Επαναφορά στις εργοστασιακες ρυθμίσεις Θα γίνει όπως την πρώτη μέρα που το πήρες. Σαν να το άνοιξες τώρα.
TopGamer Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Βεβαιώσου ότι έχεις σώσει κάπου τον τηλεφωνικό σου κατάλογο και κανε επαναφορά στις εργοστασιακες ρυθμίσεις. Ρυθμίσεις - Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά - Επαναφορά στις εργοστασιακες ρυθμίσεις Θα γίνει όπως την πρώτη μέρα που το πήρες. Σαν να το άνοιξες τώρα. Το κάναμε με το φίλο @MrBananaz και έγινε! τελικά ήταν στο "Απόρρητο" στις ρυθμίσεις... ευχαριστούμε πολύ να 'σαι καλά, βοήθησες πολύ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα